Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 18/01/2016 : 22:16:10
|
quote: Originally posted by anto
Berardi i Ruju, "ruku pod ruku" na sedmom mestu. Kapiram da većina nas nismo baš gotivili Berardija i Ken parkera pre 20,30,35 godina, kad smo bili klinci i ložili se na Bleka,Mikija,Zagora,...a Ken nam bio užasno dosadan strip ružnog crteža. Izgleda da se situacija nije preterano popravila ni dan danas.
I sve sam više siguran da je projekat "Ken na kioscima" samo jedna utopija; al zato bi mogla da se "drmne" još jedna Zagorova edicija,tipa Oda-brani klasici ili tako nešto.
Bolje ipak neka Texova edicija, nije ni stari Gianluigi za bacit'. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 18/01/2016 : 22:31:33
|
quote: Originally posted by anto
Berardi i Ruju, "ruku pod ruku" na sedmom mestu. Kapiram da većina nas nismo baš gotivili Berardija i Ken parkera pre 20,30,35 godina, kad smo bili klinci i ložili se na Bleka,Mikija,Zagora,...a Ken nam bio užasno dosadan strip ružnog crteža. Izgleda da se situacija nije preterano popravila ni dan danas.
I sve sam više siguran da je projekat "Ken na kioscima" samo jedna utopija; al zato bi mogla da se "drmne" još jedna Zagorova edicija,tipa Oda-brani klasici ili tako nešto.
potpuno se slazem. i ja sam ocekivao drugacije rezultate, barem na osnovu sile bozje postova i hvaljenja odredjenih serijala.
quote: Originally posted by DODSFERD
Bolje ipak neka Texova edicija, nije ni stari Gianluigi za bacit'.
a ni on se nije bas nesto pokazao s obzirom koliko "teksovaca" ima ovde. |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 19/01/2016 : 02:18:56
|
Bez dvojbe otac Bonelli... 67 godina mu živi sin Tex... A mogao bih se kladiti da je sin ukrao očeve zabilješke i prepisao skice za novog junaka - Zagora... :))) šalim se naravno |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Topic |
|
|
|