Da ovo ne bude topic u kojem bi mogli vidjeti samo pohvale na račun raznoraznih izdavača, evo, ja ću reći da nijedan izdavač nije savršen. Izdavači bi se trebali više truditi i težiti savršenstvu po svim segmentima potrebnim stripu, tako da bi svi mi ljubitelji stripa mogli bez ometanja uživati u svojim porocima;)
Poll je trajao dovoljno dugo i glasalo je 170 glasača što je otprilike kao i obično i predstavlja solidan uzorak. Za razliku od prošli put, borba za prvo mjesto nije bila uzbudljiva, Fibra je pomela konkurenciju.
Čestitke Fibri, prošlogodišnji pobjednik Darkwood je odličan drugi, uvijek omiljeni i dobri na glasanju Libellus i Ludens su treći i četvrti, a pomalo uspavani Phoenix je na odličnom petom mjestu što pokazuje da ostaje ljubimac publike. Pozivam ljude da i kupnjom vrhunskih izdanja podrže ovog izdavača kako bismo ove godine dobili više stripova.
Fibra skoro pobrala više glasova od svih ostalih zajedno
Čestitke PP-u na odličnom 5. mjestu
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gle, ti si klasični hejter/troll kojem je jedina želja na ovom forumu svađanje i malrtetiranje. Ako nastaviš sa takvim postovima, biti ćeš udaljen sa foruma jer više nema tolerancije na ekipu koja nema nimalo konstruktivnosti.
Kraj priče.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Gle, ti si klasični hejter/troll kojem je jedina želja na ovom forumu svađanje i malrtetiranje. Ako nastaviš sa takvim postovima, biti ćeš udaljen sa foruma jer više nema tolerancije na ekipu koja nema nimalo konstruktivnosti.
Kraj priče.
Ma stani malo, mladjo, ljudino. Nevjerojatno je da me proglašavaš trolom jer ukazujem na nepoštivanje, nije u redu. Na koji način još da pitam; Je li se zahvalio? Zašto se nije zahvalio? Misliš li da je takva retorika u najmanju ruku bezobrazna prema ljudima koji su Fibri ukazali povjerenje, imajući na umu činjenicu da vlasnik svakodnevno, višesatno visi na ovom forumu, njegovom forumu. Udaljit ćete me s foruma - mislite, cenzurirat ćete me bezrazložno?