hehe slušam i uživam, pa malopapomalo delim, ma to so bili štiklci nekoč, ne pa to danes... od trubadura mi je najbolja Mi smo dečki, kaj pijemo stoječki :) slušao kao mali.. :)
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
U toliko sam godina upoznala Risara da mu je lepo bilo tu noč kad je puštao ovo pjesmu i znala sam napisati: "Risar, opet si pil".. Večeras sam došla na ideju da ju stavim ja jer smo se skup zapili v eni striparni i bilo je tak lepo i sad znam kako je biti Risar kad stavlja ovo.. na što se on srdačno nasmijao i dogovorili smo još eno rundo enput kad se najdemo v njegovem grade, ako on ne prihaja najprej v moj grad. ( i dalje - ono što slovenski ne znam - izmišljam.) se vidi, ne. verujem da on bu dal osvrt na teni - Pivo.
Eh Čarli nije bilo toliko strašno, osim kiše :) hvala za dobro društvo inače, evo još jedna za naše prijatelje iz Makedonije-stavio sam na FB ne morš mislit :) ali iz srca ih pozdravljam, kao i ovdje. jeep ovo što si stavila je zakon...
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Na YouTubeu se može na svašta naletjeti. Kad sam bio klinac, moji su ovo znali slušati nedjeljom navečer, a ja baš i nisam razumio što im je bilo smiješno.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...