dok čekamo da nam plakat s najavom strip burze osvane na stranicama omiljene nam web stranice, ako koga zanima može ga pogledati u novom broju omiljene nam strip revije.
usput, ako već sam Sudžuka nije dovoljan magnet da se horde stripaša sjure u prostorije Strip foruma napominjem da vas čeka i naj noviji glanc primjerak Strip revije Večernjeg lista,te vrlo vjerojatno i Partizani knjiga 3.h
evo po prvi put imamo situaciju da smo skroz popunjeni, bar što se mjesta za prodaju tiče.sedam štandova plus promo "y"štand.
Odlično, stripova će da bude , samo da dođu ljudi. Edvin se jučer napio neke domaće brlje pa je u deliriju obećao dodatnih 2 % popusta na Sudžukine stripove svakome tko u 90 sekundi izrecitira 24 serijala na kojima je radio Goran.
Evo , i sam Suđži pozdravlja ekipu !
---------- Trenutačno se sluša: Ken Hensley - Lady in Black
evo kao trešnja na torti za ovaj naš bogati subotnji program i obavijest za sve ljubitelje Julesovih Partizana.Znači samo u subotu 30.01.na burzi stripa Partizani 3 po promotivnoj cjeni od 120 kn.
evo po prvi put imamo situaciju da smo skroz popunjeni, bar što se mjesta za prodaju tiče.sedam štandova plus promo "y"štand.
Odlično, stripova će da bude , samo da dođu ljudi. Edvin se jučer napio neke domaće brlje pa je u deliriju obećao dodatnih 2 % popusta na Sudžukine stripove svakome tko u 90 sekundi izrecitira 24 serijala na kojima je radio Goran.
Evo , i sam Suđži pozdravlja ekipu !
---------- Trenutačno se sluša: Ken Hensley - Lady in Black
kao i obično poslije svake burze hvala svima na posjeti.posebna zahvala Sudžuki i Markosu na opuštenoj i interesantnoj priči,jednoj vrsti vremeplova kroz Džukinu uspješnu karijeru.Bilo je crtanja,potpisivanja,do sad nejvećeg izbora stripova,mafina,domaćice,rakije i najvažnije od svega puno dobrih ljudi,ljubitelja stripa.vidimo se opet 21.2.
Svaki put sve bolje i zanimljivije, sve više ljudi i stripova, plus zanimljiv biografski razgovor Markosa i Sudžuke. Pa druženja s kenom 2, ivijem skojem, tintonom, Mr. Bushidom, Markosom, dinom, Cageom, a nešto se i kupilo. Supruga ivija skoja pravi odlične muffine, a i rakija - čija god bila - je odlična, Vidim ose za tri tjedna...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Svaki put sve bolje i zanimljivije, sve više ljudi i stripova, plus zanimljiv biografski razgovor Markosa i Sudžuke. Pa druženja s kenom 2, ivijem skojem, tintonom, Mr. Bushidom, Markosom, dinom, Cageom, a nešto se i kupilo. Supruga ivija skoja pravi odlične muffine, a i rakija - čija god bila - je odlična, Vidim ose za tri tjedna...
to če biti vjerovatno od rakije......ili pitanje je što se stavlja u one mafine (da se vide ose)?
Malo ste mi kratki sa osvrtima, pa da ja koju pamnetnu natipkam. Po meni ovo najbolje druženje, zbog radi Sudžuke. Kako se moja malenkost tek ufurava u svijet stripa, ovakva prezentacija o radu na stripu mi je kao da mi netko objašnjava pravila sporta koji ne pratim, a jako me zanima. Za ljubitelje te mlađahne umjetnosi pravi biser. Ajde da pohvalimo i Markosa koji je to vodio (da ne čita ovaj osvrt sa suzama u očima jer ga nitko ne spominje), koji bez upotrebe šalabahtera zbilja posjeduje jako veliko znanje o stripovima. Prošli puta smo vidjeli Duplog na djelu (što je isto bilo fenomenalno), ali izostala živa riječ da malo čujemo tračeve, što je u današnje vrijeme neoprostivo. Ekipa za očevid super, pa je bilo druženja i smijeha (valjda zbog rakije). Što se više primicao kraj, polako se ekipica osipala, tako da smo u finalu ostali samo Dino i ja u bircu, što je i bilo za očekivati jer smo ipak nosioci skupina.
Evo neslužbenih fotki dan poslije. Pitala me žena kaj je baš morala biti plavuša na naslovnici? Još nisam našao pametan odgovor.
Sjajna je bila burza, prodao sam ponešto stripova, upoznao Dina i Peya (sa foruma), poprićao malo sa Markosom ... Na kraju i omastio brkove sa janjetinom i krumpirom ispod peke :) Hvala još jednom na gostoprimstvu, sigurno ću doći još neki put.
Bemti, pa kako smo se jučer mimoišli? Ako smo svi ćakulali, grickali, pijuckali i slušali Markosa i Sudžuku, kako se nismo sreli? Ili, ako jesmo, gdje ste vi bili? Gdje je bio tvoj stol, corto? I s kim si ti "visio", Peyo?
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...