Author |
Topic  |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 31/10/2003 : 21:36:18
|
Na zalost imam problema oko brisanja iz topice, izbrisem par stripova koje sam prodala a prekrizi mi i sve ostale. To se vec desilo 2 puta. Tolko si truda dam da izbrisem i kao da nisam nista napravila. To se ne bi smjelo desavati. MolimVas ucinite nesto po pitanju toga. U principu se to pojavilo otkad upotrebljavam boje za isticanje. Lp, Mira
draga dijeco, tvornica jeftinih slatksa poklanja vam kompoziciju!!!
|
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 31/10/2003 : 21:45:18
|
Ne znam gdje je konkretno problem, mozes li mi navesti par primjera sa nekoliko stripova gdje ti je sve prekrizilo pa da provjerim? Evo ja sam sad pokusao ali sve radi korektno pa mi nije jasno u cemu je problem. |
 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Posted - 02/11/2003 : 19:57:08
|
Hvala Dado vec mi je Markos ispravio sve sto je bilo prekrizeno. Navedeno mi se dogodilo samo kod upotrebe boja pa kad sam isla brisati jednu stavku prekrizilo mi je cjelokupnu ponudu koja je bila oznacena crvenom bojom. Ako mi se to ponov desi javim ti. Hvala puno. Mira quote: Originally posted by Dado
Ne znam gdje je konkretno problem, mozes li mi navesti par primjera sa nekoliko stripova gdje ti je sve prekrizilo pa da provjerim? Evo ja sam sad pokusao ali sve radi korektno pa mi nije jasno u cemu je problem.
draga dijeco, tvornica jeftinih slatksa poklanja vam kompoziciju!!! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Posted - 03/11/2003 : 21:43:54
|
Markose, opet mi je pola stripova prekrizeno, s tim da sam bila pazljiva, cak sam brisala oznake red jer mi se otada pojavio problem. daj mi sipravi jos jedanput, vise te necu gnjavit. Ne zanm zašto mi se to prije nije nikad desavalo. Unaprijed hvala. Miraquote: Originally posted by Markos
Problem je sto si imala jedno "[ red ]" i jedno "[ s ]" viska.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2003 : 22:13:13
|
opet jedan [ s ] viska, tj. nijr bilo zavrsnog [ /s ] Kad ti se ovako nesto desi ponovo, vidi odakle pocinje "zbrljotina", editiraj topic i odi na to mjesto gdje ona pocinje da provjeris o cemu se radi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 03/11/2003 : 22:38:22
|
Ja sam u medjuvremenu izbacio to [ s ] viska, pa Miro provjeri jeli sad u redu ili nesto nije prekrizeno sto bi trebalo biti. Takodje ima i [ red ] viska ali nisam skuzio na brzinu gdje je jer je popis jako velik. Ako sam negdje napravio gresku javi mi pa cu to popraviti. Inace ti pravis gresku kada markiras ono sto zelis prekriziti jer ti ponekad pobjegne i tamo gdje ne treba pa ti to onda pokusas ispraviti i onda nesto nedostaje. Markos nisam znao da ces ti se tako brzo javiti pa sam ja to pogledao i sada mi nije jasno da nisam nesto suvise izbacio? Valjda nisam...
|
 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Posted - 04/11/2003 : 11:20:44
|
Decki, super ste, puno Vam hvala. Dado, stvarno popis je dugacak pa vjerojatno nisam primjetila gje mi je red, gdje s, a gdje bold. Super si ispravio, sve je ok. Samo ako je ikako moguce da se izbrise sve sto je crveno, da me sto manje toga buni. Ispravio bi to moj Pot ali ovaj tjedan je jos u bolnici, pa mozda zato i nisam skroz skoncentrirana. Lijep pozdrav ! Mira Pozdrav i od Pota 
 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Posted - 04/11/2003 : 11:24:16
|
Skuzila sam kaj mi jos otezava stvar, zeza me mis, nekad ne reagira, a nekad kad se zelim connectitrat pojave se 2 connectinga, mozda mi i on stvara problem. Moram kupit novi !quote: Originally posted by pot
Decki, super ste, puno Vam hvala. Dado, stvarno popis je dugacak pa vjerojatno nisam primjetila gje mi je red, gdje s, a gdje bold. Super si ispravio, sve je ok. Samo ako je ikako moguce da se izbrise sve sto je crveno, da me sto manje toga buni. Ispravio bi to moj Pot ali ovaj tjedan je jos u bolnici, pa mozda zato i nisam skroz skoncentrirana. Lijep pozdrav ! Mira Pozdrav i od Pota 
draga dijeco, tvornica jeftinih slatksa poklanja vam kompoziciju!!!
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 04/11/2003 : 12:57:47
|
quote: Originally posted by pot Samo ako je ikako moguce da se izbrise sve sto je crveno, da me sto manje toga buni. Ispravio bi to moj Pot ali ovaj tjedan je jos u bolnici, pa mozda zato i nisam skroz skoncentrirana. Lijep pozdrav ! Mira
Mislim da je sada sve crveno uklonjeno tako da je sad sve standardna crna boja. Nadam se da sa Potom nije nista previse ozbiljno! Puno ga pozdravi i pozeli mu brzo ozdravljenje od nas sa foruma. |
 |
|
|
Topic  |
|