Prošlo je dosta vremena otkad se zadnji put djelilo titule, pa ovim topikom predlažem moderaciji i vlasniku sajta da slijedeći likovi zbog svojih zasluga i zalaganjem dobiju titulu suradnika:
Boston Jack: 19 recenzija + titula najbolje recenzije i recenzenta 2014.
thekide: 7 recenzija + trud uložen u Bonelli pdf-u s uređivanjem recki.
Dudley Smith: 8 recenzija + uređivanje topika o izboru najboljih recenzija.
tinton: 12 recenzija
Over & Out
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Svima kojima su dodjeljene titule suradnika čestitke i od mene:) ...pogotovo Boston Jacku koji se eto hvata recenzija nekih "zapostavljenih" bisera u svijetu stripa i volio bih da je više takvih na ovom sajtu.
...i što još reći nego da sam svima vama zavidan jer ja sam ne mogu uhvatiti vremena koje bi posvetio "dubinskoj" analizi i recenziji nekog strip uratka čije me je čitanje u velikoj mjeri zadovoljilo. Budite vrijedni i ubuduće;)
lijepo je dobiti titulu suradnika :) eto da sam i ja u probranom društvu, ali, ruku na srce, ja sa 40ak crtica i 1 recenzijom ne osjećam svoj doprinos dovoljno vrijednim da stoji u društvu onih koji inače nose titulu suradnika (a tu prije svega mislim na deecaya, king warriora, bjelolasicu, jerryja, senku, delboja, kolumniste...)
Originally posted by supermark ali, ruku na srce, ja sa 40ak crtica i 1 recenzijom ne osjećam svoj doprinos dovoljno vrijednim da stoji u društvu onih koji inače nose titulu suradnika
Ne sekiraj se, zahvaljujući Zlotvoru ionako 90% foruma misli da si titulu dobio zbog aktivnosti na Interliberu, a ne zbog tekstova.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Originally posted by supermark ali, ruku na srce, ja sa 40ak crtica i 1 recenzijom ne osjećam svoj doprinos dovoljno vrijednim da stoji u društvu onih koji inače nose titulu suradnika
Ne sekiraj se, zahvaljujući Zlotvoru ionako 90% foruma misli da si titulu dobio zbog aktivnosti na Interliberu, a ne zbog tekstova.
markos je rekao da će ono ispod štanda ostati među nama
Hvala svime. I čestitke naravno supermarku. Meni je isto pao on napamet, ali nisam htio reći jer što više ljudi nose istu titulu to je moja manje posebna.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
lijepo je dobiti titulu suradnika :) eto da sam i ja u probranom društvu, ali, ruku na srce, ja sa 40ak crtica i 1 recenzijom ne osjećam svoj doprinos dovoljno vrijednim da stoji u društvu onih koji inače nose titulu suradnika (a tu prije svega mislim na deecaya, king warriora, bjelolasicu, jerryja, senku, delboja, kolumniste...)