forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/02/2016 : 15:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Evo na brzinu par današnjih naslova. Ni jedan nije pozitivan za Rusiju i Putina. Slično je u govornim medijima, TV, Radio.

Spiegel:
Ruski desni prijatelji
Pegida, Front National, mađarski premijer Orban: Rusija u tijesnom kontaktu s europskom Desnicom

http://www.spiegel.de/politik/ausland/russland-wladimir-putins-rechtsextreme-freunde-in-europa-a-1075461.html

Seehofer kod Putina: Pogrešan signal

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/bayerischer-ministerpraesident-besucht-putin-seehofers-fehler-a-1075639.html

Die Zeit
Ruski useljenici...
Mala, ogorčena skupina podložna Putinovoj propagandi

http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-02/russlanddeutsche-deutschland-russland-integration-interview

FAZ
Čega se Putin mora plašiti
Pogoršanje uvjeta za život moglo bi postati opasno za Putina. Još je otpor prema predsjedniku mali ali
to bi se moglo brzo promijeniti...

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/russland-krise-koennte-fuer-wladimir-putin-gefaehrlich-werden-14050587.html

Seehofer u Moskvi: Svijet je kompliciran

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/horst-seehofer-nach-besuch-bei-wladimir-putin-in-moskau-14051656.html

Die Welt
Sukob u Siriji
Ruske bombe donose Assadovom režimu odlučujuću prednost

Sad su Rusi prijetnja mirovnom sporazumu u Ženevi. Žestoki prigovori od strane USA zbog pomoći Assadovom režimu...

http://www.welt.de/politik/ausland/article151820096/Russlands-Bomben-bringen-Assad-Regime-entscheidenden-Vorteil.html

Focus
Američki vojni stručnjak: Kako bi izgledao rat između NATO saveza i Rusije?
Već mjesecima ruski vojni zrakoplovi provociraju na granici s Baltikom. Situacija je napeta kao nikad prije...

http://www.focus.de/politik/videos/duesteres-szenario-us-militaerexperten-russland-wuerde-osteuropa-in-drei-tagen-ueberrennen_id_5260309.html

Have mercy

Edited by - izivko on 04/02/2016 15:27:51
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/02/2016 : 15:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
"Slaba, siromašna Rusija s predsjednikom pijanicom i ministrima koji po savjete idu u američku ambasadu, bila bi bolja za Zapad.
Takva Rusija bi za Zapad bila "demokratska, liberalna zemlja", dobra Rusija."

"Ali Rusija kao Rusija, vojno jaka, puna samopouzdanja, samostalna, takva Rusija je opasna za Europu i NATO."

Have mercy

Edited by - izivko on 04/02/2016 15:36:35
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 04/02/2016 : 15:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Dodaj tome jos i clanak o novoj "pjesmi" Pussy Riot od prekjuce plus intervju sa njima od juce, naravno sve protiv Putina. Plus clanak od juce o spasiocima volonterima u Siriji koje finansiraju USA i Turska, i koji spasavaju civile samo od ruskih raketa i Asadovih bombi, u clanku ni jedne rijeci o drugoj strani.

Nedavno je neka agencija sprovodila istrazivanje o nivou rusofobije u zapadnim medijima, Njemacka je bila daleko ispred, sa velikom marginom.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 04/02/2016 15:39:44
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/02/2016 : 15:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Da. A o Turskoj i Saudijskoj Arabiji imamo uglavnom pozitivne komentare!
Pa tko je tu pametan?

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/02/2016 : 15:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Dodaj tome jos i clanak o novoj "pjesmi" Pussy Riot od prekjuce plus intervju sa njima od juce, naravno sve protiv Putina. Plus clanak od juce o spasiocima volonterima u Siriji koje finansiraju USA i Turska, i koji spasavaju civile samo od ruskih raketa i Asadovih bombi, u clanku ni jedne rijeci o drugoj strani.

Nedavno je neka agencija sprovodila istrazivanje o nivou rusofobije u zapadnim medijima, Njemacka je bila daleko ispred, sa velikom marginom.

S ovim se ne bih baš složio. Stanovništvo, mislim prije svega na mlađu populaciju, je više proruski raspoloženo. Tu postoji veliki otpor prema USA politici.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/02/2016 : 17:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by dsormaz1

"Briselski bog" je lažni bog, koji sve manje poklonika ima.
Poljaci i Mađari ne šljive baš previše taj Bruxelles. Isplazili mu jezik a možda mu i ispruženi srednji prst pokažu.

Poljaci su svojevoljno odabrali novog gospodara i postali vašingtonska bijesna kujica koja bi da nasrne na Rusiju. Koliko tu ima manjka dostojanstva i samosvijesti pokazuje i to što na granici s kalinjingradskom oblasti sa svoje (poljske) strane granice ističu američke zastave, e da bi kao provocirali Ruse.
Ali njih se donekle može i razumjeti zbog povijesnih okolnosti. Naprotiv, da netko u Hrvatskoj mrzi Rusiju (kao npr. ti i Kruger), to je jednako povijesno utemeljno kao mrziti Brazil ili Indiju.

Od kud ti to da ja mrzim Ruse? Javno sam se izjasnio da sam na strani Ukrajinaca što se tiče njihovog sukoba s Rusima, također sam javno rekao da sam na strani Asada što se tiče Sirije, samim tim pozitivno gledam na djelovanje Rusa. A i javno sa se izjasnio da sam na strani Izraelaca u njihovom sukobu s Palestincima, kad već spominješ prljave igre i Palestinci odrađuju prljave igre za nekog. Geostrateška preslagivanja izgledaju kao igra šaha, potezi se pomno proučavaju i planiraju nekad to traje nekoliko godina, pa i ponekad desetke godina.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/02/2016 : 17:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by igor 12

tako se govori.ali si mi malo skrenuo u poljoprivredu i čupanje korova.zapad je zabludio u ateizam ko mi nakon četrestpete.ali zahvaljujući božjoj providnosti i našem narodu koji se nakon mraka ponoo svjetlu okrenuo,nama naprosto,da se malo botanički izrazim,cvjetaju ruže.biće da dobar štalski gnoj koristimo.

Na stranu taj tvoj bezvezni sarkazam (pretpostavljam da je to posljedica konzumiranja tekstova onog bezveznjakovića (k)Ante Tomića i njemu sličnih), štos je u tome da se još nismo istinski "svijetlu" okrenuli. Jedno je nešto pričati i nabusavati se s nečim a drugo to pokušati napraviti, tj. tome istinski težiti. Kod nas puno toga, nažalost, ostaje samo na riječima ili površinskoj kozmetici.

igor uopće nije sarkastičan, kao ni Tomić, daleko je to od bilo kog humora, ajd ako izdvojimo igorove doskočice, izgledaju mi kao doskočice desetogodišnjeg djeteta u svijetu odraslih, dakle ništa negativno, dok je Ante daleko od pozitivnosti.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 04/02/2016 : 17:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
kakva publika,takve doskočice

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 04/02/2016 : 17:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Dranki

S ovim se ne bih baš složio. Stanovništvo, mislim prije svega na mlađu populaciju, je više proruski raspoloženo. Tu postoji veliki otpor prema USA politici.

Mislio sam na medije, eto i sam si citirao samo za jedan dan sta je objavljeno, a to je samo djelic.
Ne znam da li sam postavljao ovdje, ali u statutu Bilda stoji crno na bijelo da je osnovni cilj Bilda da propagira transatlantsko saveznistvo i afirmise Izrael (ovo sam parafrazirao). Treba li ista dodati?

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/02/2016 : 17:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

ha, ha, znači stvarno sebe smatraš dječačićem među nama odraslim ljudeskarama.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 04/02/2016 : 17:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
aha,razmišljam da i brkove pustim da me školski bus zabunom ne pokupi

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/02/2016 : 18:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Najnoviji naslov: Deseci tisuća bježe pred ruskim bombama

http://www.spiegel.de/politik/ausland/syrien-zehntausende-fliehen-vor-russischen-bomben-auf-aleppo-a-1075717.html

Dok su bile američke bombe, nikoga je bolila karina što bježe milijuni.
Usput, Rusi upozaravaju Turke da se ne miješaju u rat u Siriji.
Turci optužuju Ruse da vrše ratne zločine.

Mogli bi Turci dobit po pički

Have mercy
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 04/02/2016 : 18:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/syrien-zehntausende-fliehen-vor-russischen-bomben-auf-aleppo-a-1075717.html

Izgleda da ce i turci ugurati u siriju,a saveznici im spremaju teren, za ocekivati je da to nece ostati samo na propagandi.
Mora se napomenuti da su asad i rusi prekinuli mirovne pregovore sto znaci hoce apsulutni rat ili bolje receno nadaju se da ce vojno da pobjede. A ovo Gore je pravo perverzno sav jad danasnjice u par rijeci.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2016 : 18:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

ne mogli, morali!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/02/2016 : 19:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Mislim da su takve usporedbe prilično promašene. Ne radi se tu o teritorijalnoj cjelovitosti Ukrajine niti o nekakvoj ideologiji "veće" Rusije u smislu nacional-romantizma 19. stoljeća. Ovo je prljava geopolitička igra u kojoj se na oltar američkih interesa žrtvuju narodi i države, od Libije do Ukrajine. Prljavu igru nisu započeli Rusi, osim ako ne konstatiramo, kao što je to učinio jedan poljski oporbenjak, da su pomakli svoju državu preblizu NATO vojnim bazama.

Naravno da i Amerika pokušava proširiti utjecaj u Ukrajini i istisnuti od tamo Rusiju, ali glavni izvor ovih sukoba koji se sad tamo odvijaju leži u staroj imperijalističkoj velikoruskoj politici kremaljske klike, koja na Ukrajince gleda kao na odnarođeni ogranak ruskog naroda, a Ukrajinu smatra povijesnom ruskom zemljom.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/02/2016 : 19:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

"Briselski bog" je lažni bog, koji sve manje poklonika ima.
Poljaci i Mađari ne šljive baš previše taj Bruxelles. Isplazili mu jezik a možda mu i ispruženi srednji prst pokažu.

Poljaci su svojevoljno odabrali novog gospodara i postali vašingtonska bijesna kujica koja bi da nasrne na Rusiju. Koliko tu ima manjka dostojanstva i samosvijesti pokazuje i to što na granici s kalinjingradskom oblasti sa svoje (poljske) strane granice ističu američke zastave, e da bi kao provocirali Ruse.
Ali njih se donekle može i razumjeti zbog povijesnih okolnosti. Naprotiv, da netko u Hrvatskoj mrzi Rusiju (kao npr. ti i Kruger), to je jednako povijesno utemeljno kao mrziti Brazil ili Indiju.

Od kud ti to da ja mrzim Ruse? Javno sam se izjasnio da sam na strani Ukrajinaca što se tiče njihovog sukoba s Rusima, također sam javno rekao da sam na strani Asada što se tiče Sirije, samim tim pozitivno gledam na djelovanje Rusa. A i javno sa se izjasnio da sam na strani Izraelaca u njihovom sukobu s Palestincima, kad već spominješ prljave igre i Palestinci odrađuju prljave igre za nekog. Geostrateška preslagivanja izgledaju kao igra šaha, potezi se pomno proučavaju i planiraju nekad to traje nekoliko godina, pa i ponekad desetke godina.

Rusija igra pozitivnu ulogu u Siriji, a negativnu u Ukrajini.
Amerika pozitivnu u Ukrajini, a negativnu u Siriji.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2016 : 19:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Drugovi (), ne razumijete...
Previše na ovu problematiku gledate preko nekih ideoloških okvira (liberalnih, socijalističkih, komunističkih...).
Koliko god se nekima Zapad i njegove sadašnje "vrijednosti" činili stalnim, vječnim, snažnim i neuništivim to nije tako.
Zapad je truo do srži i polako propada.
Netko će reći (npr. Kiky) da je to zbog samog neoliberalnog kapitalizma, međutim to je samo djelomično točno.
Problem je puno dublji, a izvor mu je u tome što se današnji ateizirani Zapad odrekao svojih kršćanskih korijena na kojima je izgrađen, izrastao.
Kad se biljci odreže korijen ona počne venuti i na kraju uvene. A to se upravo dešava danas s trulim Zapadom -on vene!
Neki naivno misle da je sad najveći problem u tim imigrantima, rješavanjem problema imigranata ili islamskog fundamentalizma riješit će se i problemi Zapada, sve će opet biti super kao i ranije. Kako naivno. Oni su samo posljedica nekih događaja kojima je i Zapad kumovao.

gluposti. prenaivno ti je to Davore.
pričaj nekom o isusu u dilu svita izvan krščanskog svita boliče ga q.
pričaj nekom o marxu isto če ga bolit q.
pokaži istom 100 usd-a paš vidit kako če se nakeserit od uva do uva.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2016 : 19:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

Samo balkanci su kadri kmečati kako nitko ne želi kune uložiti u njihovo gospodarstvo a u isto vrijeme propovijedati socijalizam i naricati nad stranim kapitalom. Krajnje shizofreno, zato taj šupak zapadne civilizacije i jest tu gdje je.

Čak bi podržao Kikija, ajmo bar skinut maske pa zagovarat staljinizam, jebo ovo meko kvazisocijalističko sranje!

bar bi znali na čemu smo a ne ovako

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2016 : 19:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/02/2016 : 20:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by senokute

quote:

Izgleda da ce i turci ugurati u siriju,a saveznici im spremaju teren, za ocekivati je da to nece ostati samo na propagandi.
Mora se napomenuti da su asad i rusi prekinuli mirovne pregovore sto znaci hoce apsulutni rat ili bolje receno nadaju se da ce vojno da pobjede. A ovo Gore je pravo perverzno sav jad danasnjice u par rijeci.

Putin provorcira Erdogana da uđe u Siriju i on će to napraviti. Osmanlije će dobit po pičci.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/02/2016 : 20:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ak turska uđe u otvoreni rat
jel to znači još veći dotok pustinjara u evropu?
više pustinjara znači veći strah evropljana
kako je divno gledati kako sve klizi u tri p.m.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2016 : 20:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta bi reka jedan moj prika : "uživajte u smaku svita"

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/02/2016 : 20:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Drugovi (), ne razumijete...
Previše na ovu problematiku gledate preko nekih ideoloških okvira (liberalnih, socijalističkih, komunističkih...).
Koliko god se nekima Zapad i njegove sadašnje "vrijednosti" činili stalnim, vječnim, snažnim i neuništivim to nije tako.
Zapad je truo do srži i polako propada.
Netko će reći (npr. Kiky) da je to zbog samog neoliberalnog kapitalizma, međutim to je samo djelomično točno.
Problem je puno dublji, a izvor mu je u tome što se današnji ateizirani Zapad odrekao svojih kršćanskih korijena na kojima je izgrađen, izrastao.
Kad se biljci odreže korijen ona počne venuti i na kraju uvene. A to se upravo dešava danas s trulim Zapadom -on vene!
Neki naivno misle da je sad najveći problem u tim imigrantima, rješavanjem problema imigranata ili islamskog fundamentalizma riješit će se i problemi Zapada, sve će opet biti super kao i ranije. Kako naivno. Oni su samo posljedica nekih događaja kojima je i Zapad kumovao.

gluposti. prenaivno ti je to Davore.
pričaj nekom o isusu u dilu svita izvan krščanskog svita boliče ga q.
pričaj nekom o marxu isto če ga bolit q.
pokaži istom 100 usd-a paš vidit kako če se nakeserit od uva do uva.

Da, puno ljudi, ne samo u Europi nego i diljem svijeta, su materijalistička stoka koja bi se prodala i za 10 centi.
A sotonski neoliberalizam se dobro hrani time.
Ali ja, kad sam ovdje govorio o potrebi rekonstrukcije Europe koja je izgrađivana na kršćanskim temeljima i o kršćanskom socijalnom nauku (a taj nauk je npr. nakon 2. sv.rata izvršio golem praktični utjecaj koji je odražen u razvoju sustava socijalnog osiguranja u
zemljama njemačkoga govornog područja) nisam mislio na širenje kršćanstva (pogotovo ne u svijetu, tako da ne znam zašto bih nekom trebao pričati o Isusu u nekršćanskom dijelu svijeta).
U svakom slučaju, demokršćanski političari (Adenauer i ekipa) koji su nakon 2.sv.rata izgrađivali Europu, oslanjajući se na američku pomoć ali vodeći se i kršćanskim socijalnim naukom, sigurno je nisu zamišljali ovakvom kakva je sad.
Neki ljudi naivno misle da se ovakva neoliberalna trula Europa kakva je sad može spasiti i trajno sačuvati samo ako se nekako riješe tih imigranata koji je sad preplavljuju, i sve će opet biti super kako je i prije bilo. A ta navala imigranata samo je pokazala koliko je ta neoliberalna Europa slaba, trula i nikakva. Još k tome sve više stari i odumire. A to je još jedna posljedica trulog liberalizma.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/02/2016 : 20:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

I Krasa staljinista koji gaji neke simpatije prema neoliberalizmu i zapadnjačkim vrijednostima :)
Tu usporedbu s biljkom nisam pokupio od Maa. Ali dobro, ako sam zbog toga maoist, neka ti bude.

ali kako si to divno povezao..kapitalizam.socijalizam.pa kršćanstvo pa još jednom socijalizam..
lepo je to da se vraćaš na pravi izvor
samo ovo sa kršćanstvom ti neće proći.to je davno odbačeno
jel ti znaš da su sedam smrtnih grijeha zapravo glavni postulati kapitalizma
neznam kako si to zamislio..onda ti je bolje ovaj socijalizam.moraš priznati da obični narod u bivšem sistemu, nije bio zavistan, jer sirotinja nije zavistna na sirotinju, pošto nisu imali love nisu ni mogli biti škrti, sjeti se alije sirotanovića kad te uhvati lijenost ili oholost, a gulit pasulj od jutra do sutra i nije neko prežderavanje...

a ovo sa biljkom ti je vrhunski maoizam
on kad bi rekao da je cvijeće uvenulo sutra dan bi usledila kulturna
revolucija

kad si već pomenuo socijalizam.zamisli tek ovaj naš titoistički
vladar jeste bio bog ali njegovi podanici držali su se krščanskih zakona

Govorio sam o socijalnom kapitalizmu, temeljenom na kršćanskom socijalnom nauku, kakav je npr. izgrađivan u Njemačkoj nakon 2. sv. rata za vrijeme Adenauera i u još nekim zemljama.

Ajde radije priznaj da ti se više mili Njemačka prije 2. svjetskog rata.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2016 : 20:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://thisisengland.org.uk/migrants-in-murmansk-go-too-far-with-russian-girls-some-in-hospital-some-in-jail/#

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.71 seconds. Snitz Forums 2000