Author |
Topic |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 07/02/2016 : 19:36:45
|
Cesto zelim i pokusam(kazem sam sebi),pregledacu sve od npr.Zagora na aukcijama,ali kad pogledam koliko stripova i koliko stranica postoji izgubim volju odmah,pa iz tog razloga bi mogli(ako je moguce),a mislim da jeste,napraviti podkategorije nasih junaka po izdavacu ili ediciji,kao npr.
Zagor=LMS+ZS+SD+LUDENS+LIBELLUS+OSTALI ili obrnuto LMS=ZAGOR+ITD.... ZS=ZAGOR+ITD..... LUDENS=ZAGOR+ITD.... Siguran sam da bi se nas bar 2000 ovdje tome obradovali
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 07/02/2016 : 21:46:30
|
Ooo-da, to bi bilo jako dobro. Samo zbog toga često pogledam samo vitrinu,a ko zna koliko ih prođe mimo mene,zanimali bi me,ali nemam vremena to sve pregledavati,a znam šta me konkretno zanima... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 08:31:43
|
A čemu? Kod pretraživanja aukcija staviš kategoriju Zagor, a gore u naslov pišeš ili ZS ili LMS ili Ludens ili VČ ili Libellus...i stvar rješena:) ...po meni ionako ima i previše podkategorija jer mogao je i Alan Ford pod jednu kategoriju, Bonelli i Bonelli ostali je ista stvar, a i Demian za 10 knjiga nije trebao imati svoju kategoriju. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 08/02/2016 : 19:27:12
|
Cemu??? Pa ako pogledamo druge sajtove(nebitno o cemu da se radilo),npr..automobili,pa imas mogucnost skoro da ga u avliju dovedes bukvalno,znaci sve zivo je moguce da ti se"priblizi". Zasto onda nebi bilo dobro da se uvedu ove podkategorije i da se olaksa pretraga u smislu :ako me zanima ZS Zagor tad zelim samo to da gledam i jednostavno Abaton ili Horus necu da gledam To je bio moj prijedlog samo,nista vise, a hoceli se uvaziti ili ne, nije toliko ni bitno u stvari. Ali ipak sam misljenja "da od viska glava ne boli",kako bi nasi narodi kazali..... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 21:58:51
|
Sa stajališta kupca, vjerovatno imaš i pravo jer se nebi "mučio" s tipkanjem slova nego sve rješavaš pomicanjem kategorija gore dolje, no ako ćemo biti pošteni, onda bi i navedene podkategorije trebao dobiti i Tex i Dylan i Mister No i desetak ostalih junaka, a onda bi i taj način pretrage postao malo kompliciraniji. Okvirno, ja bih i podržao takvu ideju, no evo u zadnje vrijeme postavljam i namjeravam postaviti još više aukcija, ali trenutno mi je sa meni dva dostupna kompjutora kao i sa moga mobitela nemoguće postaviti dvije aukcije za redom u kojima bih samo promjenio sliku i naslov jer mi sustav novu sliku prepoznaje kao prethodno postavljenu, pa ne dozvoljava postavljanje aukcije zbog "iste" slike... Ne znam u čemu je caka jer sam pred nekih godinu dana bez problema postavljao aukcije i sa mobitela i sa oba komjutora, a ovako kod postavljanja svake nove aukcije moram raditi odjavu, pa ponovno prijavu, pa ponovno naštimavati sve parametre aukcije, tako da bi mi ove podkategorije značile samo duži i nepregledniji stupac za naštimavanje:( Eto, možda razlog moga negodovanja na taj prijedlog leži i u ovome problemu kojeg ja imam, no kakogod, moje mišljenje je da je jednostavniji način kada treći parametar za pretragu aukcije namjestiš na "sve riječi" tako da jednostavno kasnije u naslovu pretrage napišeš npr ludens Zagor i pretraga aukcija daje rezultate koji imaju veze samo sa ludensovim Zagorima;)
|
|
|
|
Topic |
|
|
|