A i kad opet vidim LibMNo,ponavljam se, ali ti hrbati su jednostavno nemastovito dizajnirani.Nevezano za sadrzaj, ali to me je i odvratilo od kupovine Mnoa.Imam ih samo 7 komada,ali od sume stripova to drvo se ne vidi.
Slažen se. Libellus stripovi su odlično dizajnirani, ali MrNo je jedini koji mi je baš ružan. S druge strane, njega jedinoga još uziman jer mi je najdraži.
Taman sam pomislio da li ima nešto što nisi kupio, ali čini se da ti nedostaje XII - 4. knjiga, neki Neznanci, Zvitorepci i dr.
Osim toga neke police su ti opterećene vrlo teškim knjigama. Možda da ih malo prerasporediš po težini?
sokolje oko :) da, fali mi 4.knjiga XIII ali to je u planu za naredni Interliber. Malo zbog toga jer sam bio ljut na Bookglobe što izdaju tako polako a ja sam prodao one Marketprintove CB. Onda mi i papir u tim integralima nije bio najbolje rešenje ali ova treča knjiga po meni ima pravi papir pa se nadam i da je četrta jednako kvalitetna. Neznanci su mi u planu, nadao sam se da bi ih dobio u kutijam sa "oštečenim" :) Zvitorepci fale ali imam u nekim drugim variantama tako da mi nije prioriteta. Polako. Najprije ču zadnju 11. knjigu zbog popisa svih Mustrovih ostvarenja. Ma rupa ima dosta u kolekciji ali nekako mi je i gušt polako to sakupljati. Veči užitak kad uhvatiš nešto što več dugo loviš po aukcijama, sajmovima, itd....
Što se polica tiče-- neke kolekcije teško presložim jer mi njihov prostor uvjetuje visina tih albuma. Trend je u sve večim, težijim i debljim knjigama ali mislim da se polako preteruje. Takve knjižurine je teško čitati. A recimo Nipper ne mugu staviti u policu jer je previsok
A i kad opet vidim LibMNo,ponavljam se, ali ti hrbati su jednostavno nemastovito dizajnirani.Nevezano za sadrzaj, ali to me je i odvratilo od kupovine Mnoa.Imam ih samo 7 komada,ali od sume stripova to drvo se ne vidi.
Slažen se. Libellus stripovi su odlično dizajnirani, ali MrNo je jedini koji mi je baš ružan. S druge strane, njega jedinoga još uziman jer mi je najdraži.
Tesko je danas spojiti ljubav i ljepotu. Mnoa cu ostaviti za nekog drugog izdavaca..a onda kad i ako se dogodi re-izdanje po ukusu retro-vintage-classic-orignale font-Bonelli fanova onda sliku stavljam na ovaj topik, do tada...Ate Logo!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Meni je bas Mister No dizajn odlican. Drukciji je od sveg ostalog i asocira na prasumu. Kod Mister No-a i onako nije nista normalno nije cistunac kao Bond, makar i njega volim kao i MNo-a. Inace svaka cast na kolekcijama, uzitak je pratit ovaj topik.
Ono sto bih ti ja preporucio sudeci po tvom ukusu za Americke stripove(koji je vrlo slican mom) je obavezno Stvorenje iz mocvare, Hitman, Propovednik i naravno Millerove Betmene.
Ono sto bih ti ja preporucio sudeci po tvom ukusu za Americke stripove(koji je vrlo slican mom) je obavezno Stvorenje iz mocvare, Hitman, Propovednik i naravno Millerove Betmene.
I kakav ti je Transmetropolitan?
uf, stvorenje iz močvare mi je na piku, jako je hvaljen ovdje na forumu. isto tako će ovi dalje nabrojani jednom :( doći na red. a transmetropolitan mi je otkrivenje (moj avatar) zahvaljujući fibri i forumu, svidja mi se kako je osmišljen taj svijet kao i sama priča, o spideru da ne govorim koliko je dobar. dragulj od stripa.
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.