Hvala vama, baš sam nešto radio i slušam ovu pjesmu uz rad, ne mogu je preslušati i daje mi nek filing :) jedna mi je od boljih grupa ok, nismo još toliko stari, ali hraničemo talenat do kraja, dok možemo :) Eh a kraj bih i ja doživio uz more, slikanje i uz dobru ženu..to je to :)
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
evo ti jedan link na Magazin za umjetnike na kome možeš jako puno stvari otkriti i naučiti i sam. Postavila sam link na kategoriju - "How To" vodič.. Mnogo korisnih savjeta i mnogo sati učenja na zanimljiv način..klikaj i otvorit će ti se
Evo od jučer, još zadnji dve sliki sa akrilom 20X20 platno za ovu godinu na tečaju ljubitelja crtanja i slikanja. Vidimo se sledeču godinu sa novim slikama
originali su precrtani od: -Diane Whitehead -Elena Katsyra
Još jedna skica na platno, onda još akril boje. Bolje bi bilo, ako bi pustio crno-bijelo. Precrtano iz knjige br. 13 Pisani životinjski svijet (Guarda e scopri gli animali)-Životinje stepa i džungle Knjige naše mladosti
napravio sam još par slika, i malo večju kubizma(fotkč pokvaren), pa Venecija sa vodenim bojama, pa ova mala novogodišnja. ovo mi je bilo malo teže i prvi put.