Samo mali info trebam , gdje u HR nabavljate nova izdanja Veselog četvrtka ? gledao sam Babilon i Stripovi na kvadrat u online shopu ali nisam našao novije brojeve koje sam tražio . hvala unaprijed na odgovoru i ispričavam se ako postoji negdje na forumu slična tema , ali ja nisam skužio.
Probaj mailom kontaktirarti babilon s popisom sto te zanima, redovito nabavlja iz uvoza samo sto ne stavlja odmah na sajt. Vjerujem da je i s ostalim striparnicama u rh isto.
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Ljudi se snalaze na razne načine, što se tiče striparnica one više ne nabavljaju VČ izdanja u većim količinama ako za njima nema potražnje. Najbolje ti je kontaktirati neku od njih putem telefona ili maila, reći koja izdanja te zanimaju pa da to ubace prilikom slijedećeg uvoza.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
u Babilonu sam već kupovao pa ću probat kod njega a skužio sam i Osmu već prije na aukcijama ali nisam još kupovao od nekog preko grane pa nisam bio siguran kakva su tu iskustva ali pošto vidim da su preporuke višestruke , zašto ne . Hvala svima !