Ne znam točno koliko puta ali Američka odiseja mi je najčitaniji strip jer je izlazila toliko puta u raznim edicijama, a još me čeka čitanje u Libellus izdanju.
Ne znam točno koji sam najviše puta pročitao, ali ono što znam da sam čitao više od dvaput : - Prvih 30-40 Alan Fordova - Demon ludila - prvih 10-ak Mister Noa - DD Dugački pozdrav - Američka odiseja - Nestali istraživač - Kapetan Zmija - Zimska Zmija - Dobar i loš
Masu ranih Mister Noova i Dylana, po 5-6 puta...za sad.
Također,pogotovo Dylana. Konkretno, mislim da mi je Dylanova epizoda Iza gledala/S druge strane zrcala/S onu stranu ogledala -moj najčitaniji strip + još sam kao klinac listao i talijansko izdanje
Z. S. 13, pa sigurno 10x (!), te par njemačkih Asterixa najmanje nekih 6 do 7x. A kao klinac, mnoge brojeve Superman i Spiderman-a izdavača Ehapa i Williams, znao sam čak i po 15-ak puta prožvakati.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
"Zagorov trik" "Sinovi sunca" kapetan Miki "Sakinini ratnici" Kap.Miki "Crni guster" Miki "Niblosov jedrenjak" Mark "Crna reka" Mister No i u novije vrijeme jos dvaput "Rio Negro".
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Rođak moje majke je nekad davno na tavanu imao prostoriju punu stripova, kod njega sam ono što sam nisam imao posuđivao i tijekom godine, a od kad bi 15. 06. završila školska godina pa dok 10. 09. ne bi počela nova, imao sam tromjesečni festival čitanja stripova. Tako da mrtvu utrku vode:
- Alan Ford, Super strip 140 - Bila jednom nagrada - Alan Ford, Super strip 121 - Sastanak na groblju - Bernard Prince, Cak ekstra 1 - Na granici pakla - Alan Ford, Super strip 135 - Pukovnik Kattycat - Alan Ford, Super strip 163 - Poziv na krstarenje - Alan Ford, Super strip 165 - Spašavaj se tko može - Asterix, Asterixov zabavnik 30 - Sve za umjetnost - Asterix, Asterixov zabavnik 32 - Rimski druid - Asterix, Asterixov zabavnik 38 - Grad bogova - Talični Tom, Asterixov zabavnik 31 - Američki car - Talični Tom, Asterixov zabavnik 33 - Jednoruki bandit - Talični Tom, Asterixov zabavnik 45 - Vestern cirkus - Riđobradi, Gigant 3 - Ukleti brod, Potraga za blagom, Tajanstvena misija - Bruno Brazil, Gigant 2 - Zlatna ajkula, Teror sa ekrana, Ludilo u očima - Blueberry, Stripoteka 890 - Planina duhova - Blueberry, Stripoteka 901 - Zlatna planina - Jeremiah, Marketprint 1 - Opaki zrak smrti - Zagor, Zlatna serija 464 - 467 - Naivčine iz Elkinsa - Zagor protiv Vonga - Komandant Mark, Zlatna serija 444, 447, 450 i 453 - Mark protiv mumije - Povratak u Ontario
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sve stripove iz Asteriksovog zabavnika barem po dvadesetak puta... Blueberrya barem desetak puta... Riđobradog barem desetak puta... Bonea u originalu 2 puta, prevedenog (barem) pet puta ako ne i više... Aldebaran i Betelgeuse (Fibrino izdanje) po pet puta svaki... Aster Blistok svaki integral od Strip-agenta po 3-4 puta... Dok sam bio klinac neke Zagorove epizode iz Zlatne serije sam znao napamet - npr: ZS 888 Mračna slutnja, ZS 889 Smrtonosna potraga, ZS 890 Hagotova moć, ZS 945 Helingenov povratak... i sigurno sam ih pročitao preko 40 puta... neke epizode Mister Noa isto tako... A mislim da ovaj strip kod mene drži rekord jer sam ga kao klinac pročitao više od 50 puta: