Neki su stripovi s razlogom bili samo dodaci losnjikavim bonelićima
A i neki toliko razvikani i pod "samo dobri stripovi" izdavani nebi bili dobri ni za dodatak najboljim bonellijevim....sve je stvar ukusa...neko ga ima,neko nema... Neko u stripovima trazi zabavu,neko hoce strip da ga smori i tera na razmisljsnje..kad vec u zivotu nemamo sto za mislit i tako je jednostavan. DrZistis odlican je strip,kao i Gusar Crnobradi..i ne sprdajte ako citate citajuci razna sranja koja vam prodaju pod etiketom...znate vec kojom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Moja lista nadanja da ću ih videti u Fibri su sledeće stvari: *Scalped *Stiv Kenjon *100 metaka *Lone wolf and cub *nešto od Urusave (Monster,Pluto,20th Century boys) *Aama (Frederik Peeters);a posle može i Lupus od istog autora - Darkvud objavljuje *nešto od Bruna (crtača) - Inner city Blues ili Biotope *sve od Vilfreda Lupana - za sada tri naslova (Ćao đaci,Majmun iz Hartpola,Stare furune) *Usagi Yojimbo * Ralph Azham *Disney & Glenat Mickey Mouse
nešto mi se i ispunilo.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Neka Fibra i objavi onaj strip , kako se zove 5 ili 7 malih svemiraca u džepu onog dječaka jeli se ,Peter zva Jedan od malih svemiraca je bija zloćkast.
Neka Fibra i objavi onaj strip , kako se zove 5 ili 7 malih svemiraca u džepu onog dječaka jeli se ,Peter zva Jedan od malih svemiraca je bija zloćkast.
Džepna Armija, već su glasali za taj strip na ovom topiku :). Nisam optimista :).
Nazvao sam temu "Kojim stripovima se nadate ..." a ne "Koje stripove bi voleli da vidite u ..." kao što vidite,da bi izbegli navođenje svega i svačega što nam se dopada,već samo onoga što mislimo da postoji šansa da Markos uvrsti u Fibrin katalog,a voleli bi da vidimo to na "domaćem" jeziku.
Pridružujem se željama za Maggy Garrison! Francuski krimić, reklo bi se sjajna atmosfera, suradnja Trondheima i Oiryja... savršeno za integral.
Megi Gerison,Zekanove avanture bez Zekana,Little nothings (Approximativement),Texas kauboji i Omni-visibilis (oba sa Matju Bonomom (autorom Estebana)),Ralph Azham - za svaki naslov izdavaču obećavam ekstra rakiju (30+godina staru,1l). Little nothings i Omni-visibilis čak mislim da bi smo mogli videti i od Komika;Texas kauboje,Megi i nastavak Zekana od Fibre. A Ralpha ću na kraju sam da izdam.