Ima jos dva komada, snizeno sa 39.95 na 34.95eura, ako hoces nije problem da ti rezerviram, a postarina je mislim oko 9.90eura treba pitati. Stavit cu ti vecu rezoluciju da bolje vidis motor i samostrijel u detalje.
I novi u kolekciji "Wolf Man" iz serije "Universal Monsters", mozda mu se Frankie pridruzi drugi mjesec.. :-)
I zna se nad kojom kolekcijom stripova ce biti autentican.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
@emirem - odličan ti je ovaj Wolf Man gore, sviđa mi se koliko je detaljno figura napravljena a naročito postolje
Tnx. Cekao mjesec dana da ga iz neke druge striparnice dofuraju. Skupljam lovu za SF festival imam u planu kupiti LOTR rekvizite. Prsten,povelju tj. kartu Middleartha i mozda pero sa bocicom za mastilo od Gandalfa
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Moji su još zapakirani. Čekam da ostali stignu pa im napravim mjesta na polici.
Imao sam para samo za 3 figure,odnosno u početku sam imao samo za jednu tako da sam napravio preorder na Triss pa je ona prva i stigla.... Za sad su Geralt i Eredin otpali, no doč će i oni na red prije ili poslije... Nadam se da neće stat sa izradom nakon ovih 5.... Ima još puno likova koje bih htio vidjet kao figure
To su likovi iz "witcher" video igre? Gledao sam trailer, ali PS4 nisam jos kupio, u tijeku je prodaja PS3 igara. Btw cekaju me rezervirane figure u njem.striparnici od NECA "aliens" serija, alieni u kontenjerima sa svjetlosnim efektom i naknadno narucena U.S.S.M.C. "sum against latino, MF? " Vasquez.