Author |
Topic |
dupli
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 26/02/2016 : 12:47:31
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by dupli
quote: Originally posted by Tonka24 Ne samo mojem, ali dobro nećemo o tome raspravljati. Evo mene zanima tvoj stav o trima navedenim stvarima.
Kojima? Incestu, nekrofiliji i čemu još?
Izvini tek sam sada vidio da si odgovorio. Pa napisao sam sotonizmu, iako to ne ide baš uz ovo dvoje ali ok. Vidim da dosta dobre stvari pišeš pa me zanima tvoj stav.
Moj stav:
Sotonizam – pobuna prema autoritetu kod vjernika. Autoritet protiv kojeg se bune je religijska institucija, a ne sam Bog. Za očekivati je povećanje sotonista s obzirom da je vjeronauk praktički obavezan predmet u osnovnim i srednjim školama. Nakon učestalih prepiski s CV-om na topiku o evoluciji koje su mi pomogle da raščistim neke pojmove i shvaćanja vjernika, usuđujem se reći da se radi o religijskoj devijaciji prouzročenoj krivim razumijevanjem vlastite religije. Sotonizam nema nikakve veze s ateizmom i agnosticizmom.
Nekrofilija – psihološki poremećaj vezan uz probleme ostvarivanja željenih socijalnih odnosa. Pod željenim ne podrazumijevam s kim nego kojeg tipa. Da se radi o socijalnim odnosima zaključujem na osnovu toga što mrtvo tijelo mora biti ljudsko, a ne bilo koja neživa tvar.
Incest – po izravnoj liniji (braća, sestre, roditelji, djeca, djedovi, bake, unuci) je vjerojatno poremećaj uzrokovan kompliciranim odnosima. Po pobočnim granama je i sada više-manje stvar dogovora. U pravilu se smatra incestom do 5. koljena, ali se tolerira i vjenčanje u 3. koljenu. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
|
dupli
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 26/02/2016 : 14:12:05
|
quote: Originally posted by culture vulture
Dupli, ovo ti je bio 666. post.
Ako mi sad kažeš da to nije slučajno, lupit ću te šakom u nos
Nego, bez zajebancije, šta sad trebam napraviti? Tri puta pljunuti? Okrenuti se? Bacit sol preko ramena? Šta? Ako mi kažeš da trebam izmolit tri očenaša, lupit ću te šakom u nos! |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 26/02/2016 : 14:41:44
|
Ako ti hoćeš vjerovat da je slučajnost što si nakon toga od pacifista postao siledžija, koji na sam spomen Očenaša prijeti šakom, OK. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/02/2016 : 19:14:45
|
Nego, bez zajebancije, šta sad trebam napraviti? Tri puta pljunuti? Okrenuti se? Bacit sol preko ramena? Šta? Ako mi kažeš da trebam izmolit tri očenaša, lupit ću te šakom u nos!
ne.triba si stavit glazbenu podlogu.
https://youtu.be/6H3UiwU1N5I
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 26/02/2016 : 19:16:34
|
ili ovo:
https://youtu.be/WxnN05vOuSM |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
MD72
Average Member
676 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 26/02/2016 : 19:19:01
|
Nego, bez zajebancije, šta sad trebam napraviti? Tri puta pljunuti? Okrenuti se? Bacit sol preko ramena? Šta? Ako mi kažeš da trebam izmolit tri očenaša, lupit ću te šakom u nos!
Trebas se osisat i vidjet da li su ti te tri sestice na glavi. Ako jesu,onda si u nekom srodstvu sa Damienom (Omen) i tu nema spasa. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:12:11
|
quote: Originally posted by lwood
Da, obično iz neke svoje slabosti, nešto slično što rade ili žele da rade povezano s time, pa traže opravdanja. Ne mora značiti da je baš tako ali ima dosta slučajeva.
a svečenici koji jebu dicu to isto rade iz slabosti?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Crkveni-sud-proglasio-don-Ivanova-krivim-zbog-pedofilije
a koliko iljada su ih sakrili? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:13:34
|
quote: Originally posted by Tonka24 Ne samo mojem, ali dobro nećemo o tome raspravljati. Evo mene zanima tvoj stav o trima navedenim stvarima.
Kojima? Incestu, nekrofiliji i čemu još?
Izvini tek sam sada vidio da si odgovorio. Pa napisao sam sotonizmu, iako to ne ide baš uz ovo dvoje ali ok. Vidim da dosta dobre stvari pišeš pa me zanima tvoj stav.
Moj stav:
Sotonizam – pobuna prema autoritetu kod vjernika. Autoritet protiv kojeg se bune je religijska institucija, a ne sam Bog. Za očekivati je povećanje sotonista s obzirom da je vjeronauk praktički obavezan predmet u osnovnim i srednjim školama. Nakon učestalih prepiski s CV-om na topiku o evoluciji koje su mi pomogle da raščistim neke pojmove i shvaćanja vjernika, usuđujem se reći da se radi o religijskoj devijaciji prouzročenoj krivim razumijevanjem vlastite religije. Sotonizam nema nikakve veze s ateizmom i agnosticizmom.
Nekrofilija – psihološki poremećaj vezan uz probleme ostvarivanja željenih socijalnih odnosa. Pod željenim ne podrazumijevam s kim nego kojeg tipa. Da se radi o socijalnim odnosima zaključujem na osnovu toga što mrtvo tijelo mora biti ljudsko, a ne bilo koja neživa tvar.
Incest – po izravnoj liniji (braća, sestre, roditelji, djeca, djedovi, bake, unuci) je vjerojatno poremećaj uzrokovan kompliciranim odnosima. Po pobočnim granama je i sada više-manje stvar dogovora. U pravilu se smatra incestom do 5. koljena, ali se tolerira i vjenčanje u 3. koljenu.
Hvala na opširnom odgovoru. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:18:34
|
Da, obično iz neke svoje slabosti, nešto slično što rade ili žele da rade povezano s time, pa traže opravdanja. Ne mora značiti da je baš tako ali ima dosta slučajeva.
a svečenici koji jebu dicu to isto rade iz slabosti?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Crkveni-sud-proglasio-don-Ivanova-krivim-zbog-pedofilije
a koliko iljada su ih sakrili?
Kako ti nije jasno da ljudi u crkvi su ljudi, dakle ljudi, ne sveci, ne anđeli, ne bogovi, već ljudi isto kao ti i ja. Stvarno ovako kad te čovjek sa strane prati što pišeš imaš problem u vezi crkve, s druge strane jednostavno ne želiš niti pokušati da neke stvari shvatiš, za tebe je sve crno ili bijelo a svijet je ružičast pa tako i crkva i ljudi u njoj. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:20:45
|
imaš ti problem a ne ja.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:21:45
|
a sad neman vrimena da ti crtan i slovkan jerbo mi se žuri,iman pametnija posla. možda kasnije |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 09:26:40
|
imaš ti problem a ne ja.
Može biti ali nemam problem s time. I ja svoj problem priznajem, ti svoj problem ne priznaješ na nijednom području života, iz toga ispada da si čudo od čovjeka, nepogrešiv. U tome je razlika između nas dvojice i zato ti imaš puno problema ( govorim po onome što pišeš na forumu ) Počni od sebe čovječe, tako ćeš najbolje vidjeti neke stvari i pogreške ćeš sveti na minimum. |
Edited by - Tonka24 on 27/02/2016 09:27:40 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/02/2016 : 11:14:28
|
imaš ti problem a ne ja.
Može biti ali nemam problem s time. I ja svoj problem priznajem, ti svoj problem ne priznaješ na nijednom području života, iz toga ispada da si čudo od čovjeka, nepogrešiv. U tome je razlika između nas dvojice i zato ti imaš puno problema ( govorim po onome što pišeš na forumu ) Počni od sebe čovječe, tako ćeš najbolje vidjeti neke stvari i pogreške ćeš sveti na minimum.
Tonka pusti ga, znaš i sam da te on namjerno provocira.
Što se tiče portala dnevno hr, kad ti se mladjo podsmjehnuo mogao je upotrijebiti za primjer indeks.hr, jedan on najlošijih, nekvalitetnih i neprofesionalnih portala, ruglo i sprdnja, ionako im se sprdaju zbog površnosti i ne-kvalitete. Dakle, dnevno.hr nije baš neki sjajan primjer novinarstva, ali nije u rangu s amaterima poput indeksa. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 11:51:29
|
Index.hr je zaista jako nekvalitetan portal, pogotovo što se tiče sporta...naravno ima tu i dobrih stvari. Vjerujem da je za lwooda index.hr jedan od najbolji portala. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12505 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 12:00:42
|
Svi portali su " problematični " Bombadiraju ljude neistinama, pretpostavkama i senzacijama tako da čovjek kad otvori bilo koji portal od svega toga lagano nesvjesno pada u depresiju i 1001 misao. Kako sam rekao index.hr 90 % pogledam sport a ono što pišu,pišu jako subjektivno, jedne hvaleći a druge doslovno ponižavajući. Mada nađe se i tamo pokoji dobar članak, nije baš sve loše. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 27/02/2016 : 12:11:01
|
Od normalnijih portala imaš croative i bitno ( nisam znao da bitno ima vjerskih tema, nisam ih baš pratio, pa me iznenadilo kad sam kliknuo na njih ) koji osim vijesti iz svijeta i HR imaju i vjerskih tema. Sloboda ima jako zanimljivih informacija iz svijeta, prate konzervativne portale iz Europe, imaju još jedan jak izvor informacija ..., direktno je onako dosta miroljubiv portal, mada i oni ponekad kiksaju pa objave neku neozbiljnu vijest iz svjetskih medija. Hrvatski tjednik je onako desno orijentiran, mada imaju i liberalnih novinara, ali uglavnom su im teme iz HR politike, imaju sigurno jakog informatora iz obavještajnih službi ( za to ih optužuju ovi s ljevice, jer čude se od kud ovima tako dobre informacije ). |
Edited by - Kruger on 27/02/2016 12:18:29 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 27/02/2016 : 12:13:40
|
quote: Originally posted by kiky
index.hr šamara desničare, katolike i općenito rvatine, zato mi i je u firefoxu zabilježen kao omiljena stranica.
Ma ne šamaraju oni nikog, oni su plaćeni da šire dezinformacije, laži i mržnju, no radi se o vrlo lošoj novinarskoj ekipi. Kad god naprave kakav gaf, a često ga naprave onda im se i lijevi i liberali ismijavaju.
Uglavnom indeks je dno dna novinarstva u HR. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 27/02/2016 : 12:15:31
|
quote: Originally posted by kiky
index.hr šamara desničare, katolike i općenito rvatine, zato mi i je u firefoxu zabilježen kao omiljena stranica.
Oni šamaraju sami sebe svaki puta kad im netko nabije kompleks manje vrijednosti, to dokazuje prosječan njihov članak, samo podcjenjivanje i ponižavanje. To su samo jadne duše. |
|
|
Topic |
|