forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Veseli četvrtak u HR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 12:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Au ljudi tek sada vidim šta ste sve napisali.....
Evo da malo pojasnim.
Ja stripove kupujem kod izdavača. Kupujem ih na veliko. Za to dobijem popust. Onda ih prodajem po cijenama koje su u striparnicama i to je sva mudrolija.....
Za razliku novca sebi ostavim stripove u svoju kolekciju.
To što neko voli više da kupi kod mene ili u nekoj striparnici nije moj problem.

Super, da si se javio.
Da počnemo iz početka.

craven road je pitao:
Samo mali info trebam , gdje u HR nabavljate nova izdanja Veselog četvrtka ?
Javilo se više ljudi, koji su mu javili, da može to kupiti kod osma.

Moja pitanja su bila:
"Gospodin Osmo je trgovac?
Prodaje nove stripove?
Legalno, sa plačenim porezom?"

To pitanje sam ponovio još dva puta.
I počelo je pljuvanje po meni.
Ali ok, možete nastaviti.

Sada se javio osmo i napisao:
"Ja stripove kupujem kod izdavača. Kupujem ih na veliko. Za to dobijem popust. Onda ih prodajem po cijenama koje su u striparnicama i to je sva mudrolija....."

Zato pitam po četvrti put osma osobno:
Ti si trgovac?
Prodaješ nove stripove Veselog četvrtka?
Legalno, sa plačenim porezom?

I pošto moja pitanja od početka važe za nove stripove Veselog četvrtka, a ljudi tvrde, da nove stripove ovog izdavača kupuju kod tebe, a to sada i sam tvrdiš, kako to, da na Veselom četvrtku kažu, da ti nisi njihov kupac?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 13:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Još jedno objašnjenje:

Do nove godine curili su stripovi Veselog četvrtka.
Da bude jasnije: stripovi su se krali u tiskari i za male pare prodavali švercerima.
Kasnije su šverceri te stripove ispod ruke prodavali po nižoj cijeni.

Rezime: izdavač nije dobio ništa za te stripove, državi nije bio plačen porez, a trgovci smo prestali nabavljati te stripove, jer su se izpod ruke mogli kupovati jeftinije i još smo slušali kako lupimo kupce (i još uvijek slušamo).

I sad glavna caka: pošto izdavač nema kontrole, koliko stripova se prodaje izpod ruke, a na kioscima prodaja pada, on smanjuje nakladu, a smanjenje naklade donosi povečanje cijena.
I ne samo to!
Dok nisu odkrili kdje curi smanjili su broj godišnjih izdanja, a kolekcionarskih izdanja nisu ni tiskali.
I Veseli četvrtak je povisio cijene.

Ne tvrdim, da je to jedini razlog, ali je jedan od njih.

Ne tvrdim, da je osmo jedan od tih švercera, zato ga i pitam, da li legalno radi.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/02/2016 : 13:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Izdanja Veselog četvrtka kupujem u Alan Fordu i Darkwoodu.
Nadam se da je sada sve razjašnjeno :)
Hvala puno na besplatnoj reklami !!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 13:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izdanja Veselog četvrtka kupujem u Alan Fordu i Darkwoodu.
Nadam se da je sada sve razjašnjeno :)
Hvala puno na besplatnoj reklami !!!!!!!!!!!!!!!!

Prvo si rekao kod izdavača.
Veče količine Veselog četvrtka kupuješ u Alan Fordu i Darkwoodu?
Miša i Miroslav kažu da ne.

I po peti put:
Ti si trgovac?
Prodaješ nove stripove?
Legalno, sa plačenim porezom?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/02/2016 : 13:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

ti ukradeni stripovi se mogu naci na onim Kupindima/Lupindima

treba samo pogledati ko ih prodaje (na veliko) povoljnije od regularnih cena i kada stizu gore na te aukcije, naravno nisu svi stripovi gore koji imaju niske (ili nize) cene ukradeni

(koliko se secam oni koji su krali Darkwood su se (barem?) jednom zajebali pa stavili najnoviji strip na te aukcije kada jos nije ni dosao do striparnica)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 13:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Pa kad smo več počeli, ajde još druga fora.

Dok Hrvatska nije ušla u Evropu, remitenda kiosk stripova Ludensa i Strip agenta nije se vračala u Hrvatsku, nego se po ugovoru trebala uništavati u Sloveniji.
Ali ta remitenda se nije uništila, nego su je na putu od distributera do smetlišta ukrali i završila je u garaži velikog slovenačkog ljubitelja stripova, koji ju je na radost svojih ostalih velikih ljubitelja ispod ruke prodavao po nižim cijenama.
Dakako izdavači nisu dobili ništa plačeno, opet je država ostala bez poreza, prodaja je pala, i bio je to jedan "manji" razlog, da su se počeli ukidati pojedini naslovi a ostalim se povisila cijena.
Napisao sam "manji" razlog, jer koliko sam čuo, to se događalo i u Hrvatskoj, pa je bio to jedan malo veći razlog.

Tako da to baš i nije samo šala, zezancija.
Svi koji na ovom topiku pravite budalu od mene, ustvari pravite budalu od samog sebe.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/02/2016 : 13:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam svoje rekao i stvarno nemam namjeru s tobom raspravljati.....
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19023 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/02/2016 : 13:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam svoje rekao i stvarno nemam namjeru s tobom raspravljati.....

Ma i ne trebas,samo si prvo kazao da kupujes kod izdavaca...
Razgovaraj malo sam sa sobom prije nego lupnes, jer ce ljudi pomisliti da muljas...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/02/2016 : 14:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Živija šverc i siva ekonomija!!!
Živili dobri ljudi koji mi omogućavaju da stripove kupin ispod tezge po normalnin cijenama.
Živili šverceri koji bezobraznin djelatnicima striparnica( Onih hrvatskih, a ni slovenski izgleda nisu daleko) izbijaju plaću iz džepa jer je nisu ni zaslužili.
Živila narodnooslobodilačka borba.
Živija drug Tito, najveći sin naših naroda i narodnosti.
Pardon, malo me ovo "Živili" odnilo....

Inače Buch, niko ovde ne radi budalu od sebe osin tebe.
Dakle ti bi imao striparnicu i živio od prodaje stripova?
I ja bi.
Al ne može.
I ja san tija živit od prodaje Hardwarea i vodija san maloprodaju, al od 2003. godine ne ide pa san zatvorija i radin nešto drugo.
Dakle prestani radit budalu od sebe i počni radit nešto od čega možeš živit.
Evo recimo baci pogled na topic o veganima i vegetarijancima. Lagano sve stripove iz striparnice na lomaču, a na police đumbir, kukuma, raznorazne alge, i ostale zdrave i bezukusne stvari. Lova do krova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/02/2016 14:08:12
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/02/2016 : 14:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ja prepuručujem svim onima koji misle da nešto muljam stripove kupuju u striparnici BUCH ili bilo kojoj drugoj striparnici u Hrvatskoj i Srbiji....
Mislim da je dovoljno od mene ;)
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 14:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja prepuručujem svim onima koji misle da nešto muljam stripove kupuju u striparnici BUCH ili bilo kojoj drugoj striparnici u Hrvatskoj i Srbiji....
Mislim da je dovoljno od mene ;)

I evo konačnog odgovora.
Nema ga!

Dakle ti si taj, koji šverca stripove u Hrvatsku i Sloveniju!?
Javi još svoj transakcijski račun, kamo se može plačati, jer na ovom topiku se vidi, da imaš puno više prijatelja (kupaca) nego mi trgovci.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2805 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 29/02/2016 : 14:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

Daj, pojdi se raje kregat o partizanih in belogardistih, tam ti gre bolje od rok.

Šta je frajerčino? Ha? HA? Nema replike na stripove i cjene, jel? Nema replike na deranje slovenčića, ha? Nema jel? Jel te boli što ti prodaja pada? I još kako treba da te boli. Nema više toliko kretena da kupuju stripove kod tebe i plačaju po >30€ za ono što se dobija u Srbiji za 10 ili u Hrvatskoj za 15€.
Ostaje ti samo da kukaš i drkaš zbog preprodaje stripova bez carine i poreza, a sam isto radio više godina. Sad se pravi pametan. Yeah right, Osmo je kriv, da je VČ digo cene.

Evo moderatori, da vam bude lakše.

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dakle Buch koji osin stripova šverca i crteže optužuje druge za šverc?
Lipo.
Jel ovo isti Buch koji je prije 7-8 godina šverca raspodana Libellus izdanja, pa je u momentu kad je najavljen reprint za MM gigante 1 i 2 tražija 100 Eura?
Naravno da je bija izrazito pristojan, i onako ka pravi europejac uljudan kad san ga pita kako može tražit 50 Eura za gigant koji se 2 miseca posli moga kupit za 20 Eura.
Pretpostavljan da mu je dupli uredno ispostavija račun za crtež, da ga je Buch knjigovodstveno zaprimija na skladište i izda račun kupcu za crtež?

Inače duplom bi možda tribalo javit da ne bude blesav. Zašto prodavat crteže u Zagrebu kad u Ljubljani vride 3 puta više. Neka čovik napuni auto crtežima i pravac Lubljana.

Sa Buchon sva srića nisan ima nikakvoga posla nakon ove kratke epizode sa MM gigantima.
Od Osmana san par puta kupija stripove i uvik je sve bilo savršeno.
Da buden on topic: "osmo je car".

pametnije bi bilo da odgovoriš na boldano prije nego nastaviš sa prozivkama i insinuacijama. a koliko čitam još i batinama prijetiš !? i onda se čudiš što te se ne doživljava. ili te se doživljava u potpuno negativnom kontekstu, a u koji si se btw, sam stavio.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/02/2016 : 14:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Šta reći......
Pa ti znaš odgovor na svako pitanje.
Tako sve dobro poznaješ da je to zadivljujuće.
Još da naučiš prodavati stripove bilo bi super !!!!!!!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 14:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Živili dobri ljudi koji mi omogućavaju da stripove kupin ispod tezge po normalnin cijenama.
Živili šverceri koji bezobraznin djelatnicima striparnica( Onih hrvatskih, a ni slovenski izgleda nisu daleko) izbijaju plaću iz džepa jer je nisu ni zaslužili.

I ja bi.
Al ne može.
I ja san tija živit od prodaje Hardwarea i vodija san maloprodaju, al od 2003. godine ne ide pa san zatvorija i radin nešto drugo.
Evo recimo baci pogled na topic o veganima i vegetarijancima. Lagano sve stripove iz striparnice na lomaču, a na police đumbir, kukuma, raznorazne alge, i ostale zdrave i bezukusne stvari. Lova do krova.

Pa da ti pravo kažem, i razmišljam o tome, da polako zatvorim.
A baš me interesira, da li če Raul i Vedran, a i svi ostali trgovci izdržati sav taj švercerski pritisak.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 14:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Saopštenje svim trgovcima i izdavačima!

Kao što možete vidjeti (pročitati) na ovom topiku, vaši kupci vam saopštavaju:

švercer osmo je car

a svi mi ostali smo budale!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/02/2016 : 15:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

quote:

I ja bi.
Al ne može.

A baš me interesira, da li če Raul i Vedran, a i svi ostali trgovci izdržati sav taj švercerski pritisak.

Ajmo bit do kraja pošteni pa priznat da vas možda čak i ne jebu toliko šverceri koliko izdavači koji su (S punim pravom da se razumijemo) otvorili svoje web shopove i na taj način van oduzeli popriličan broj kupaca.
Isto tako meni ne pada na pamet kupovat SA ili Bookglobe stripove u striparnicama kad će ih izdavači na Interliberu prodavat za 30 ili 50% cijene.
Bez ironije, ja bi otvorija striparnicu u Splitu, al dok ne dobijen EUROJACKPOT ne pada mi na pamet.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/02/2016 15:04:04
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/02/2016 : 15:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Daj, pojdi se raje kregat o partizanih in belogardistih, tam ti gre bolje od rok.

Šta je frajerčino? Ha? HA? Nema replike na stripove i cjene, jel? Nema replike na deranje slovenčića, ha? Nema jel? Jel te boli što ti prodaja pada? I još kako treba da te boli. Nema više toliko kretena da kupuju stripove kod tebe i plačaju po >30€ za ono što se dobija u Srbiji za 10 ili u Hrvatskoj za 15€.
Ostaje ti samo da kukaš i drkaš zbog preprodaje stripova bez carine i poreza, a sam isto radio više godina. Sad se pravi pametan. Yeah right, Osmo je kriv, da je VČ digo cene.

Dobro, stanimo na loptu malo.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 29/02/2016 : 15:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
h
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

Dobro, stanimo na loptu malo.

Jel lopta sad "partizani i belogardisti" ili možda moj malo jači ton?
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 15:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

quote:

I ja bi.
Al ne može.

Ajmo bit do kraja pošteni pa priznat da vas možda čak i ne jebu toliko šverceri koliko izdavači koji su (S punim pravom da se razumijemo) otvorili svoje web shopove i na taj način van oduzeli popriličan broj kupaca.
Isto tako meni ne pada na pamet kupovat SA ili Bookglobe stripove u striparnicama kad će ih izdavači na Interliberu prodavat za 30 ili 50% cijene.
Bez ironije, ja bi otvorija striparnicu u Splitu, al dok ne dobijen EUROJACKPOT ne pada mi na pamet.

Pogrešno si razumeo.
Ja sam se javio, jer mi smeta, kad se švercere javno reklamira i hvali.
Nije mi jasno, kako se na ovom sajtu ne sme pisati o piratskim izdanjima, a može se praviti reklamu za švercere.

A kako ču ja zaraditi za svoj život, ne brini, nema problema.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19023 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/02/2016 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Neznam osobno Osma,mozda je i car...ali nije veci od Bucha.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 18:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Neznam osobno Osma,mozda je i car...ali nije veci od Bucha.

No, končno tudi zame pohvala.
Hvala!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6912 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/02/2016 : 18:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
A jebat ga, brate. Svima je draže svježe objavljen strip dobit po jeftinijoj cijeni od one koju okači izdavač i nitko se ne pita vele odakle to tako, niti ima namjeru istraživati ili pretpostavlja ali ga ne zanima.
Kratkoročno to zadovoljava, ali dugoročno će biti problemi pa je tako i došlo do ovoga, što si spomenuo, da nema kolekcionarskih izdanja Veselog četvrtka. Ali narod je takav i uvijek će htjeti nešto jeftinije bez zabadanja nosa. Dok mogne jeftinije ići će jeftinije a što u budućnosti može doći da strip nestane s kioska koga to briga, daj mi sad jeftinije a sutra tko živ tko mrtav. Sutra je ionako neizvjesno. Ili ona logika "Ja ću ovim jeftinim putem a vi spašavajte i kupujte u striparnici ili na kiosku, ta neće izdavač propast zbog moje, na ovaj čudni način ostvarene, nabavke"... i onda velik broj takvih mišljenja. Slična priča kao ona za izbore "Neće moj glas ništa promijeniti, ne izlazim" pa onda takvih pametnjakovića 40%.

Ne zanima me oko osme ništa niti govorim je li sve čisto, samo hoću reći da je sve do izdavača i striparnica, ta borba je njihova, kupac će uvijek htjeti jeftinije.

loading...
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/02/2016 : 18:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

A jebat ga, brate. Svima je draže svježe objavljen strip dobit po jeftinijoj cijeni od one koju okači izdavač i nitko se ne pita vele odakle to tako, niti ima namjeru istraživati ili pretpostavlja ali ga ne zanima.
Kratkoročno to zadovoljava, ali dugoročno će biti problemi pa je tako i došlo do ovoga, što si spomenuo, da nema kolekcionarskih izdanja Veselog četvrtka. Ali narod je takav i uvijek će htjeti nešto jeftinije bez zabadanja nosa. Dok mogne jeftinije ići će jeftinije a što u budućnosti može doći da strip nestane s kioska koga to briga, daj mi sad jeftinije a sutra tko živ tko mrtav. Sutra je ionako neizvjesno. Ili ona logika "Ja ću ovim jeftinim putem a vi spašavajte i kupujte u striparnici ili na kiosku, ta neće izdavač propast zbog moje, na ovaj čudni način ostvarene, nabavke"... i onda velik broj takvih mišljenja. Slična priča kao ona za izbore "Neće moj glas ništa promijeniti, ne izlazim" pa onda takvih pametnjakovića 40%.

Ne zanima me oko osme ništa niti govorim je li sve čisto, samo hoću reći da je sve do izdavača i striparnica, ta borba je njihova, kupac će uvijek htjeti jeftinije.

Sve je to meni jasno.
Ali da se počne hvaliti švercere i praviti reklamu za njih!?
Pre neko vrijeme neki bosanac je na ovom saitu objavio, da je otvorio transakcijski račun u Sloveniji, kupci neka uplate na taj račun, a on če izdobaviti stripove.
Bez računa, jasno.
Kada sam se žalio još me podučio, da on nije moja konkurencija.
Halo, prodaja bez računa, bez plačanja dađbina nije konkurencija!?
Nisam puno na stripovi.com, pa ne znam potražiti taj topic, pa ako mi neko može pomoči, neka javi.
Baš me zanima, ko je vlasnik tog računa.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 29/02/2016 : 22:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Toooo! Živela Jugoslavija ! Dva Slovenca se svađaju oko srpskih stripova koje prodaje Bosanac, sve to na hrvatskom sajtu ! Crnogorac ? Makedonac ? Pa gde ste ljudi ? Uključite se !

What a long strange trip it's been

Edited by - C Celtic on 29/02/2016 22:23:53
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/02/2016 : 22:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by C Celtic

Toooo! Živela Jugoslavija ! Dva Slovenca se svađaju oko srpskih stripova koje prodaje Bosanac, sve to na hrvatskom sajtu ! Crnogorac ? Makedonac ? Pa gde ste ljudi ? Uključite se !

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000