a što je index.hr, između ostalog, slagao? da je kandidat za ministra branitelja, ljigavac brkić još samo jedan desničar koji nije u stanju napisati diplomski? ajde, molim vas, to što ste se vas dva spamer-opančara toliko uznemirili na spomen index.hr portala vaš problem... ne moj... a niti problem index-a.
Daj pustite više politiku, ideologiju, pravu i krivu stranu ove i one povijesti. Glupani će vam potrošiti život. Nekima od njih to je i svjestan cilj, ostali barem ne vide ništa problematično u tome. Ili se uključite aktivno u politiku i trošite i vi vrijeme (a i pare) drugima, ili više ne dajte tome ni sekunde svojih života. Mnogima na ovom svijetu itekako odgovaraju ova vaša prepucavanja, podjele i mržnje. Nemojte nasjedati na njihove izmišljene probleme koji traže baš vašu pažnju i angažman.
Sve je počelo iz ismijavanja tonkinog posta, ti opet počinješ frustrirajući s mržnjom. Za to nema potrebe, uvijek se može razumno razgovarati bez podizanja tenzija i zalaska u politiku.
Što se tiče informacija, novinarstva i sl. tu uvijek moraš biti oprezan, valjda znaš, mislim to su nekakve osnovne informacije, da novinari surađuju s obavještajnom službom, svugdje u svijetu. Dakle, informacijski rat je razrađivanu u vojnim školama, on je prisutan svugdje gdje se vodi rat, ogromna vojno-novinarska mašinerija je u to uključena. E sad, što misliš kako to izgleda u zemljama gdje nema rata? Možda će ti čudno zvučati ali u zadnjih dvije godine ne pratim politiku, dovoljno je poslušati što ljudi pričaju/razgovaraju i sve ćeš znati, možda ćeš malo kasniti s informacijama, no ništa bitno u životu.
Kiky daj nam objasni svoj problem,da znamo na cemu smo?
ma kakav moj problem? i kako se samo usuđuješ ovako podmetati? argumetni nevinih, podkapacitiranih... gle, brini se za to kako ti pišeš i kako se izražavaš, djeluješ na forumu... radi ti na tome. da imalo mariš za te stvari, ne bi ovako replicirao drugima.
Kiky daj nam objasni svoj problem,da znamo na cemu smo?
ma kakav moj problem? i kako se samo usuđuješ ovako podmetati? argumetni nevinih, podkapacitiranih... gle, brini se za to kako ti pišeš i kako se izražavaš, djeluješ na forumu... radi ti na tome. da imalo mariš za te stvari, ne bi ovako replicirao drugima.
Osim tvojih recenzija za Dylana Doga sve ostalo sto pises na sajtu su same uvrede!
staviču ovdje, zanimljiv kratki SF filmič sa Pamelom Anderson, o tome, kako se ukvarja sa staranjem, samopodobom i preobrazbom u tehnološko dovršenom svijetu. Pamela malo drugačije, bez šminke...
a što je index.hr, između ostalog, slagao? da je kandidat za ministra branitelja, ljigavac brkić još samo jedan desničar koji nije u stanju napisati diplomski? ajde, molim vas, to što ste se vas dva spamer-opančara toliko uznemirili na spomen index.hr portala vaš problem... ne moj... a niti problem index-a.
Tebi valja, meni ne valja...gotovo kraj priče...svatko bira ono što misli da je najbolje za njega.
U jednom postu ovo a u drugom postu pišeš nekome kako se usuđuje nešto... Stvarno sebi svašta dopuštaš...s tobom nisam razmijenio dva posta a nazivaš me spamerom. Ok, prihvaćam kritiku, ali ne prihvaćam takvu drskost, eto mogu i to čak da prihvatim ali onda barem nemoj drugima pisati kako se nešto usuđuju, a sam se usuđuješ gore stvari.