Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/03/2016 : 11:37:42
|
KROJI VRH LJESTVICE
Bilić poručio moćnim rivalima: Još ste i dobro prošli!
West Ham je na svom terenu svladao Tottenham i do kraja napunio tank samopouzdanja svog trenera Slavena Bilića Već u sedmoj minuti 'Homer' Antonio je glavom probio Llorisa i doveo West Ham u vodstvo u dvoboju u kojemu su njihovi protivnici imali priliku preuzeti vrh ligaškog poretka. Pogodaka do kraja više nije bilo.
'Tottenham kod nas je utakmica sezone za naše navijače i dodatan motiv za sve nas. Igrali smo s momčadi koja zabija najviše, prima najmanje i vodeća je momčad lige u trci i presingu, ali nakon utakmice oni mogu biti zadovoljniji rezultatom, trebali smo zabiti još,' ne skriva zadovoljstvo nakon dvoboja Bilić i dodaje...
PORAZ SVIH NA VRHU
Bilić velikom pobjedom pomogao Leicester Cityju! 'Za svladati ovakvu momčad bez pomoći sreće treba odigrati fenomenalno, a mi smo bili još bolji od toga. Bili smo fantastični i čestitam igračima na sjajno obavljenom poslu,' nastavlja sretni Bilić i suočava se s pitanjem o ambicijama za prve četiri pozicije.
'To ne. Ne razmišljamo o Ligi prvaka niti bi trebali. Istina, razlika od četvrtog mjesta do nas je mala, ali i između nas i desetog također... S tim se ne zamaramo, ali u završnicu sezone ulazimo sa samopouzdanjem do neba,' kaže Slaven. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 11:39:31
|
Nakon trećeg uzastopnog poraza Arsenala, Arsene Wenger ispucao je sve svoje ekipe i novi neuspjeh u derbiju protiv Tottenhama značio bi sigurno njegov kraj na završetku sezone...
'Topnici' na terenu izgledaju bijedno. Nakon Barcelone i Manchester United, svladao ih je u srijedu i velški Swansea, a očajni navijači masovno su napuštali stadion i prije posljednjeg zvižduka.
Arsenal nije izgubio tri utakmice u nizu još od 2010. godine, a još više zabrinjava što gotovo četiri tisuće dana čeka na završetak među prve dvije najbolje momčadi Premiershipa. Sada kada svi najveći klubovi u ligi gube iz kola u kolu, svejedno 'topnici' čine sve kako bi ostali bez naslova prvaka.
U sljedećem kolu Arsenal gostuje kod Tottenhama i situacija je jasna: ako izgubi, Arsene Wenger sigurno neće voditi klub sljedeće sezone.
'Ne želim pričati o tituli, nisam raspoložen za to. Ovo je veliko razočaranje koje moramo progutati i zatim se vratiti u igru. Ovo moramo analizirati. Čeka nas velika utakmica za vikend. Liga je nepredvidiva, svašta se može dogoditi,' izjavio je razočarani Arsene Wenger kojem su navijači gotovo potpuno okrenuli leđa. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/03/2016 : 12:08:55
|
quote: Originally posted by tex2
Da, ali ipak Leicester ima čini mi se puno lakši raspored od Tottenhama, bit će svakako zanimljivo do kraja!
U narednim kolima, da, ali cini mi se da poslednja dva kola igraju protiv Sitija i Celzija (nisa siguran, ne da mi se traziti sada). |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:16:29
|
36. kolo kod Uniteda, zadnje kod Chelseaja, dok Tottenham već za vikend igra s Arsenalom doma, a ima još sljedeća gostovanja: Aston Villa, Liverpool, Stoke, Chelsea i Newcastle u zadnjem kolu, a doma United i Arsenal, hrpa teških utakmica! |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10287 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/03/2016 : 12:22:41
|
Ako Wenger ove godine ne osvoji titulu(A nadan se da neće), nek si zaveže kamen oko vrata i baci se u Temzu. Kad god promislin kako je nama u Hajduku teško zbog svakakvih budalaša na klupi, sitin se Wengera i agonije koju prolaze navijači Arsenala, i odma mi je lakše. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:26:00
|
Mislim kako mu je ovo zadnja sezona u Arsenalu! Najbolje bi mu bilo da ode u Kinu! |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:26:19
|
36. kolo kod Uniteda, zadnje kod Chelseaja, dok Tottenham već za vikend igra s Arsenalom doma, a ima još sljedeća gostovanja: Aston Villa, Liverpool, Stoke, Chelsea i Newcastle u zadnjem kolu, a doma United i Arsenal, hrpa teških utakmica!
Vraski tezak raspored. A Celzi polako vraca onu staru formu, a i Liverpul nikako ne lezi Totenhemu.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:29:27
|
Bit će gusto svakako, vodeći dvojac je najkonstantniji, bez puno kikseva ove sezone, pa neka netko od njih i osvoji, bilo bi osvježenje! |
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 03/03/2016 : 12:31:20
|
Mislim kako mu je ovo zadnja sezona u Arsenalu! Najbolje bi mu bilo da ode u Kinu!
Da bar.
Sadašnji ugovor mu vrijedi do kraja iduće sezone, a već postoje govorkanja kako ga žele zadržati do 2019. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:31:43
|
Vise bih voleo Lester, pre svega, zbog Ranijerija, a, i zaista igraju neverovatno, timski. I Totenhem zaasluzuje. Samo da ne bude Arsenal ili Siti. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10287 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:35:16
|
Mislim kako mu je ovo zadnja sezona u Arsenalu! Najbolje bi mu bilo da ode u Kinu!
Najbolje mu je ić u penziju. Zašto da zajebava jadne kineze? Šta je najgore, čovik zna šta triba za osvojit titulu, al on jednostavno neće. Titule se osvajaju sa igračima ka šta su bili Viera, Pires, Overmars, LJunberg, sa obranon Keown, Adams, Dixon, Winterburn, ili sa genijalcima u napadu ka šta su bili Bergkamp ili Henry. On bi prvenstvo osvaja sa Giroudon, Ozilon koji je genijalan nogometaš ali sa nekavon luzerskon kočnicon i nakakvin Košjelnijima u obrani?
U penziju, kažen ti.
|
Edited by - NESVRSTANI on 03/03/2016 12:38:41 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10287 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:37:36
|
quote: Originally posted by Caleb
Vise bih voleo Lester, pre svega, zbog Ranijerija, a, i zaista igraju neverovatno, timski. I Totenhem zaasluzuje. Samo da ne bude Arsenal ili Siti.
Potpisujen. I ja bi da Leicester bude prvak, samo upravo me Ranierijevog prokletsva strah. Čovik nema ni jednu titulu u životu, i zamisli da sad sa Leicesteron digne Premiership. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:39:41
|
Teško će nezainteresirani City i ovakav Arsenal do naslova, Leicesteru malo fali do povijesnog naslova!
Vise bih voleo Lester, pre svega, zbog Ranijerija, a, i zaista igraju neverovatno, timski. I Totenhem zaasluzuje. Samo da ne bude Arsenal ili Siti.
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:42:17
|
Nabrojao si zlatnu generaciju, danas moraš pogodit sa pojačanjima, nešto je u zadnje vrijeme i kupio ok igrača, ali nedovoljno, da ne pričam kako su rekorderi po ozljedama, ali strpljenje Uprave je na zavidnom nivou, koliko su dugo daleko od vrha, a plivaju u novcu...
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Najbolje mu je ić u penziju. Zašto da zajebava jadne kineze? Šta je najgore, čovik zna šta triba za osvojit titulu, al on jednostavno neće. Titule se osvajaju sa igračima ka šta su bili Viera, Pires, Overmars, LJunberg, sa obranon Keown, Adams, Dixon, Winterburn, ili sa genijalcima u napadu ka šta su bili Bergkamp ili Henry. On bi prvenstvo osvaja sa Giroudon, Ozilon koji je genijalan nogometaš ali sa nekavon luzerskon kočnicon i nakakvin Košjelnijima u obrani?
U penziju, kažen ti.
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:46:03
|
I ja bi volio da Leicester osvoji! U svakom slučaju, predviđam i iduću ludu sezonu, Klopp će pojačati Redse (kakvi su sad to i nije problem), Pep u Cityju (sumnjam da će dugo preživjeti), Conte u Cheseaju (možda i najveća enigma što će on napraviti), Mou u Unitedu (sigurno će biti bolji od van Gaala), trebala bi biti još jedna spektakularna sezona! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:47:10
|
za penziju je, ali rijetko tko i ode u penziju, ne znam zašto...
U penziju, kažen ti.
|
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10287 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:56:21
|
Nabrojao si zlatnu generaciju, danas moraš pogodit sa pojačanjima, nešto je u zadnje vrijeme i kupio ok igrača, ali nedovoljno, da ne pričam kako su rekorderi po ozljedama, ali strpljenje Uprave je na zavidnom nivou, koliko su dugo daleko od vrha, a plivaju u novcu...
U penziju, kažen ti.
U novcu i je fora. Da nemaju love Wengeru se ne bi moglo puno toga zamirit, i bila bi logična politika kupovine mlađih i jeftinijih igrača s potencijalom(Mada je ovo "jeftiniji" relativno jer su to opet igrači od 10-15M Eura). U pravu si, nešto je kupija u zadnje vrime, al bez obzira šta su to dobri igrači, mislin da su krivi profil za Arsenal u ovakvoj situaciji. Arsenal igra mlitavo, a to nemože prominit Ozil. Njima triba neki "divljak" ka šta je Suarez. Klub koji ima toliko love ne smi sebi dozvolit konstantnu nekonkurentnost.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 03/03/2016 : 12:58:57
|
Istina, zato i mislim kako mu je ovo zadnja sezona! |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/03/2016 : 00:27:46
|
U penziju, kažen ti.
Ozil vrhunski igrač?? Taj lik se uspio uhljebiti u vrhunske klubove kad je Verder postajao prosječan klub, a zanimljivo vrhunski igrači Veredera iz prijašnjih sezona nisu imali prilike prismrdjeti nekom vrhunskom klubu.
Hm... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10287 Posts
Posted - 04/03/2016 : 09:45:25
|
quote: Originally posted by Kruger
U penziju, kažen ti.
Ozil vrhunski igrač?? Taj lik se uspio uhljebiti u vrhunske klubove kad je Verder postajao prosječan klub, a zanimljivo vrhunski igrači Veredera iz prijašnjih sezona nisu imali prilike prismrdjeti nekom vrhunskom klubu.
Hm...
U principu si u pravu. Ozil bi s obziron na ono šta može moga bit vrhunski, al svaki put kad je gusto nestane sa terena.
Vrhunski je u kontekstu Arsenala. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 04/03/2016 : 10:50:56
|
Sutrasnje kolo ide Leichesteru na ruku. Tuku Watforda (u gostima), Tottenham vs. Arsenal, x je u zraku. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 04/03/2016 10:51:39 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
Posted - 04/03/2016 : 11:09:00
|
Ne bi bilo loše, ali mislim kak će Tottenham dobiti Arsenala, iako je tu sve moguće, nije ni Watford loš! |
|
|
|
raic1922
Senior Member
Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31290 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/03/2016 : 20:40:06
|
Potpisujen. I ja bi da Leicester bude prvak, samo upravo me Ranierijevog prokletsva strah. Čovik nema ni jednu titulu u životu, i zamisli da sad sa Leicesteron digne Premiership.
Također navijam za lisice, ako već United nema šanse. |
|
|
Topic |
|
|
|