forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Veseli četvrtak u HR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 01/03/2016 : 18:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Evo ja ću opet malo ić' u kontru. To što se ljudi na visokim pozicijama izvlače s ne plaćanjima poreza ne opravdava ne plaćanje poreza od strane bilo koga.

To što je "ekipa s vrha" opljačkala državu pa ta ista država nema dovoljno novca za mirovine i socijalu nije bitno, nego taj nedostatak treba nadoknaditi udarajući po onima koji su opljačkani - obični narod, mali obrtnici, kumice s placa itd... ma naravno.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 01/03/2016 : 18:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Inače, ovo je totali off-topic, trebali bi se vratiti na temu...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19771 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/03/2016 : 19:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:
Originally posted by tinton

Evo ja ću opet malo ić' u kontru. To što se ljudi na visokim pozicijama izvlače s ne plaćanjima poreza ne opravdava ne plaćanje poreza od strane bilo koga.

To što je "ekipa s vrha" opljačkala državu pa ta ista država nema dovoljno novca za mirovine i socijalu nije bitno, nego taj nedostatak treba nadoknaditi udarajući po onima koji su opljačkani - obični narod, mali obrtnici, kumice s placa itd... ma naravno.

Ekipa s vrha nije rođena na vrhu. I oni su bili "običan" narod u kojem je uvriježeno mišljenje kako je zakon nešto trivijalno što nije nužno poštovati ako ti ne ide u korist.
Ne znam zašto bi se očekivalo da ti ljudi kad uđu u politiku odjednom počnu poštivati zakone. Mali obrtnici i kumice s placa najčešće nisu ništa bolji od njih, svi koriste priliku kad god mogu, to što ovi gore imaju više prilika je već druga stvar.

P.S. A ko misliš da smo ušli u off-topic onda najbolje da zaključaš topic jer se na temu prodavača VČ-a u RH vjerojatno nema još mnogo za reći.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 01/03/2016 : 19:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mali obrtnici i kumice s placa najčešće nisu ništa bolji od njih

Nemam više što dodati. :)
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 01/03/2016 : 20:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Ja kao filatelista kupujem poštanske marke na ebay.de
Novac sam slao u običnoj koverti ( nisam uplaćivao na račun ).
Nikada još nisam dobio račun !!!!!
Znači kupovao sam na crno ( ili sivo ) u Njemačkoj !!!!!!!
Državi koja je ipak uređenija na tom polju ( bar po meni )nego Slovenija ili Hrvatska.
Znači kupovao sam kod švercera zbog koji će Njemačka pošta da bankrotira.....

citam ja ovih dana Nemacka u recesiji, pred bankrotom, a evo sad smo saznali i razlog! Osmo, sta to ucini care!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 01/03/2016 : 21:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Prolistah malo ovaj topic od početka...
Razumijem i Buchov i Predatorov(SNK) gnjev zbog gubitka kupaca stripova veselog četvrtka, ali ljudi budite realni, prodavači na aukcijama su najmanje krivi za to, a uostalom svaki prodavač na aukcijama plaća naknadu sajtu u koju je između ostalog uračunat i PDV, a nazivanje bilo kojega prodavača švercerom je krajnje bezobrazna stvar jer ono pogledaj prvo na sebe osobno, pa ako misliš sa si čist u svemu, tek onda vrijeđaj nekog drugog ako misliš da na to imaš pravo!
Ono najbitnije, nijedan prodavač sa aukcijama nije kriv što su striparnice prestale na veliko uvoziti stripove veselog četvrtka jer ne treba biti neki matematičar da zbrojiš 2+2 i utvrdiš razlog zašto se to dogodilo jer koliko ja znam, kada su u stripovima na kvadrat podignuli cijene redovitih izdanja Dylana, Mister No-a i ostalih na 25kn (cijene na koricama su bile od 150 do 230 srpskih dinara), čovjek se prvo priupita koliku maržu striparnica tu nabija 100 ili 200%??? U isto vrijeme, sva nova izdanja veselog četvrtka smo imali priliku kupiti kod Lastana po cijeni od 9kn, neke brojeve čak i po 7 i pol kuna... U to vrijeme snk i asteroid stopiraju uvoz veselog četvrtka, a isti do danas nije obnovljen.
U onih 5 ili 6 navrata kada sam posjetio striparnicu Lastan, gotovo svaki puta je u istoj bio i neki Slovenac, a jednom je jedan napunio bunker automobila gotovo svim redovnim kompletima veselog četvrtka...čovjek si je tu uštedio barem 500-600 eura računajući i plaćanje puta do Zagreba.
Kako isti danas nabavljaju nove brojeve...to ne znam?
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/03/2016 : 18:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

jos jednom (mi) se potvrdjuje da smo mi iz ex-yu onih godina bili "zakinuti" za poznavanje (ucenje) slovenackog i makedonskog jezika, nazalost
ne razumem ni kad je napisano, a kamoli izgovoreno

http://youtu.be/KXKWS3Oaars

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17142 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/03/2016 : 19:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pa slovenačke dijalekte je stvarno teško razumjeti, ali u pisanom obliku se može.
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 03/03/2016 : 20:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by morski

jos jednom (mi) se potvrdjuje da smo mi iz ex-yu onih godina bili "zakinuti" za poznavanje (ucenje) slovenackog i makedonskog jezika, nazalost
ne razumem ni kad je napisano, a kamoli izgovoreno

http://youtu.be/KXKWS3Oaars

Nemam snage za njih, zaista.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/03/2016 : 20:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ma ni ne treba ti je.
Nego, haj'mo povratak na temu.

Poštovani BUCH,

imate li slučajno Odabrane priče broj 33 i Tex broj broj 49 izdavača V.Č.?
Idućeg tjedna prhujat ću vašom alpskom republikom u smislu tranzita, pa bih navrnuo i do Vas.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/03/2016 : 08:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

po ovome izgleda da ima
http://www.stripi.si/category/novo-stripi/page/2/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 04/03/2016 : 09:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ok, al' ne znam je li čovjek zatvorio svoje carstvo, jer kako sam pročitao, namjeravao je
Ako ga više nema, osta' i meni ponovo već provjereni car Osman.

Edited by - Dukidule on 04/03/2016 10:27:11
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/03/2016 : 09:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

ma ne, jos je otvoreno
samo je pitanje ima li jos ovih stripova, koliko mi je poznato VC se "prednarucuje"

pisi mu na http://www.stripi.si/kontakt/

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19023 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2016 : 11:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

ma ne, jos je otvoreno
samo je pitanje ima li jos ovih stripova, koliko mi je poznato VC se "prednarucuje"

pisi mu na http://www.stripi.si/kontakt/

ma Sandi ti zatvara več 5 godina najmanje...
nisam redovan kupac ali meni je ok lik...
trgovac ko trgovac...svaki hoče nešto zaradit.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 04/03/2016 : 12:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Razumijem i Buchov i Predatorov(SNK) gnjev zbog gubitka kupaca stripova veselog četvrtka, ali ljudi budite realni, prodavači na aukcijama su najmanje krivi za to, a uostalom svaki prodavač na aukcijama plaća naknadu sajtu u koju je između ostalog uračunat i PDV, a nazivanje bilo kojega prodavača švercerom je krajnje bezobrazna stvar jer ono pogledaj prvo na sebe osobno, pa ako misliš sa si čist u svemu, tek onda vrijeđaj nekog drugog ako misliš da na to imaš pravo!
Ono najbitnije, nijedan prodavač sa aukcijama nije kriv što su striparnice prestale na veliko uvoziti stripove veselog četvrtka jer ne treba biti neki matematičar da zbrojiš 2+2 i utvrdiš razlog zašto se to dogodilo jer koliko ja znam, kada su u stripovima na kvadrat podignuli cijene redovitih izdanja Dylana, Mister No-a i ostalih na 25kn (cijene na koricama su bile od 150 do 230 srpskih dinara), čovjek se prvo priupita koliku maržu striparnica tu nabija 100 ili 200%??? U isto vrijeme, sva nova izdanja veselog četvrtka smo imali priliku kupiti kod Lastana po cijeni od 9kn, neke brojeve čak i po 7 i pol kuna... U to vrijeme snk i asteroid stopiraju uvoz veselog četvrtka, a isti do danas nije obnovljen.
U onih 5 ili 6 navrata kada sam posjetio striparnicu Lastan, gotovo svaki puta je u istoj bio i neki Slovenac, a jednom je jedan napunio bunker automobila gotovo svim redovnim kompletima veselog četvrtka...čovjek si je tu uštedio barem 500-600 eura računajući i plaćanje puta do Zagreba.

Odakle tebi, da se ljutim na prodavače na aukcijama?
Gdje si to pročitao?
Nigdje i nikad nisam napisao, da se ljutim na prodavače na aukcijama.
Ja sam se tu javio zbog jedne (1) osobe, kojoj sam postavio jasna pitanja.
Ta osoba je na ovom forumu dva (2) puta slagala gdje nabavlja stripove i još uvijek neznam odakle mu.
Sva moja pitanja su se odnosila na nove stripove, nikad i nigdje nisam pominjao starih stripova.
Što se Lastana tiče, malo se raspitaj zašto je zatvorio striparnicu, pa če ti biti jasnije odakle mu takve cijene.
Da je neko zaradio 500-600 eura sa punim bunkerom Veselog četvrtka?
Svaka čast!
Da ja to mogu, svaki dan bi bio u Zagrebu.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 04/03/2016 : 12:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Ma ni ne treba ti je.
Nego, haj'mo povratak na temu.

Poštovani BUCH,

imate li slučajno Odabrane priče broj 33 i Tex broj broj 49 izdavača V.Č.?
Idućeg tjedna prhujat ću vašom alpskom republikom u smislu tranzita, pa bih navrnuo i do Vas.

Zdravo!
Imam OP 33, Texa nemam.
Lp

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 04/03/2016 : 16:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala na odgovoru.
U međuvremenu našao sam ih u Babilonu i rezervirao, obadva.
L. p.

Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 07/03/2016 : 13:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Čisto da malo zakuhamo atmosferu, i uključimo sve republike, ja bih prijavio da sam u Podgorici u prosincu u strip klubu MisterNo kupio nešto srpskih stripova.
Koliko se mogu sjetiti nisam dobio račun.
Možda bi BUCH trebao pokrenuti jednu međunarodnu akciju raskrinkavanja exYU stripovske krim organizacije.
Reda mora biti.

Za Makedoniju neman šta prijavit, pa ako neko može neka uvali i kojeg makendonca, pa kad se svi skupimo da se pobijemo ko ljudi.

Ne smijem ni ja tvrditi da si dobio racun, ali je isti svakako kucan...
Ne vjerujem da si imao zelju da prozivas ali ko zna kako ce ljudi da shvate i da rezonuju

Bitno je da nisi dobio ni skuplje ni jeftinije stripove nego sto im je bila cijena koja se moze provjeriti svakog trena i na sajtu i na cjenovniku u samom strip klubu. Sve nove stripove nabavljamo samo i iskljucivo zvanicnim putem od Darkwooda sto je lako provjeriti ...
Tako da se svaki strip koji se iznese iz radnje MORA kucati, tj. postoji racun za isti ...

Ovo cisto radi zlonamjernih...

A sto se tebe tice Nesvrstani,
dobrodosao ti nama opet, ali mozes i da pohvalis da ti se izaslo u susret pa sam ti dao moj/poslednji primjerak Ranxa kad sam cuo da bi ti u Hr bio skuplji 10-15 eura, a i dozvoljeno ti da platis u kunama

I dobices racun sledeci put 100% :)

Edited by - DrB on 07/03/2016 13:33:38
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/03/2016 : 14:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DrB

quote:

Čisto da malo zakuhamo atmosferu, i uključimo sve republike, ja bih prijavio da sam u Podgorici u prosincu u strip klubu MisterNo kupio nešto srpskih stripova.
Možda bi BUCH trebao pokrenuti jednu međunarodnu akciju raskrinkavanja exYU stripovske krim organizacije.
Reda mora biti.

Za Makedoniju neman šta prijavit, pa ako neko može neka uvali i kojeg makendonca, pa kad se svi skupimo da se pobijemo ko ljudi.

Ne vjerujem da si imao zelju da prozivas ali ko zna kako ce ljudi da shvate i da rezonuju

Bitno je da nisi dobio ni skuplje ni jeftinije stripove nego sto im je bila cijena koja se moze provjeriti svakog trena i na sajtu i na cjenovniku u samom strip klubu. Sve nove stripove nabavljamo samo i iskljucivo zvanicnim putem od Darkwooda sto je lako provjeriti ...
Tako da se svaki strip koji se iznese iz radnje MORA kucati, tj. postoji racun za isti ...

dobrodosao ti nama opet, ali mozes i da pohvalis da ti se izaslo u susret pa sam ti dao moj/poslednji primjerak Ranxa kad sam cuo da bi ti u Hr bio skuplji 10-15 eura, a i dozvoljeno ti da platis u kunama

Ne pratiš forum. Pohvalija san te čin san se vratija iz Podgorice.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33370&whichpage=6

Ma ja pojma neman jesan li dobija račun. Možda i jesan ali mi je to toliko nebitno da san zaboravija.
Malo zajebavan borca za pravdu i legalistu BUCH-a.

Šta se Strip kluba MrNo tiče još jednon koristin priliku da se zahvalin i da te pohvalin

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/03/2016 : 15:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

quote:
Originally posted by Oki

Odakle tebi, da se ljutim na prodavače na aukcijama?
Gdje si to pročitao?
Nigdje i nikad nisam napisao, da se ljutim na prodavače na aukcijama.
Ja sam se tu javio zbog jedne (1) osobe, kojoj sam postavio jasna pitanja.
Ta osoba je na ovom forumu dva (2) puta slagala gdje nabavlja stripove i još uvijek neznam odakle mu.
Sva moja pitanja su se odnosila na nove stripove, nikad i nigdje nisam pominjao starih stripova.
Što se Lastana tiče, malo se raspitaj zašto je zatvorio striparnicu, pa če ti biti jasnije odakle mu takve cijene.
Da je neko zaradio 500-600 eura sa punim bunkerom Veselog četvrtka?
Svaka čast!
Da ja to mogu, svaki dan bi bio u Zagrebu.

Javio si se zbog jedne osobe koja je prodavač na aukcijama, dakle, imaš nešto protiv prodavača na aukcijama.
Kažeš da je slagao gdje nabavlja stripove...imaš li dokaza za to? (ovako je sve ovo tvoja riječ protiv njegove iliti rekla/kazala;)
Nisam rekao da je netko od Slovenaca zaradio 500-600 eura na veselom četvrtku, nego da je uštedio 500-600 eura kupujući više kompleta veselog četvrtka po navedenim cijenama kod Lastana umjesto da je iste npr kupio kod tebe.
...i što se tiče Lastana, mada nije rasprava o njemu...pa lako je pretpostaviti zašto je zatvorio...kod njega sam i sam većinom kupovao fibrine stripove u pola cijene, a Markos je rekao kada sam ga negdje priupitao da striparnice po pravilu imaju 40% popusta kod nabavljanja stripova, no to se ne odnosi na veseli četvrtak.
Sada koliku maržu striparnice nabijaju na stripove veselog četvrtka, to trenutno možemo čuti iz prve ruke jedino od tebe...

Edited by - Oki on 07/03/2016 16:39:09
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 07/03/2016 : 16:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DrB

quote:

Reda mora biti.

Ne pratiš forum. Pohvalija san te čin san se vratija iz Podgorice.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33370&whichpage=6

Ma ja pojma neman jesan li dobija račun. Možda i jesan ali mi je to toliko nebitno da san zaboravija.
Malo zajebavan borca za pravdu i legalistu BUCH-a.

Šta se Strip kluba MrNo tiče još jednon koristin priliku da se zahvalin i da te pohvalin

Kriv sam ...
I zahvaljujem ...

A znao sam da je zezanje, nego imam svakavih sto citaju
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 07/03/2016 : 16:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
A kad sam vec tu, cisto informativno, bez zelje da stajem na iciju stranu ...

Ako bi neko bio preduzetnickog duha, pa iz Dubrovnika ili Trebinja dosao do mene u Podgoricu za nekih sat, sat ipo i kupio srpskih stripova pa ih po povratku prodavao preko aukcija i slao u Bosnu i Hrvatsku, jer je ocigledno da ima traznje a jos ociglednije da te stripove moze prodati i po 50% skuplje, kako bi se okarakterisala ta osoba?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27025 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/03/2016 : 16:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
poduzetnik.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/03/2016 : 16:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DrB

A kad sam vec tu, cisto informativno, bez zelje da stajem na iciju stranu ...

Ako bi neko bio preduzetnickog duha, pa iz Dubrovnika ili Trebinja dosao do mene u Podgoricu za nekih sat, sat ipo i kupio srpskih stripova pa ih po povratku prodavao preko aukcija i slao u Bosnu i Hrvatsku, jer je ocigledno da ima traznje a jos ociglednije da te stripove moze prodati i po 50% skuplje, kako bi se okarakterisala ta osoba?

Takvih slučajeva na ovim aukcijama ima malo više...većinom su to ljudi koji su i sami kolekcionari stripova, a takvom "preprodajom" u biti sami sebi financiraju nabavku novih stripova.
Ja u ovom "sportu" ne vidim ništa sporno.
Recimo da sam ja iz Dubrovnika, pozvao bih još tri prijatelja da krenemo na izlet i kavu u Podgoricu. Ako nas je četvorica u autu, tada po pravilu, jedna osoba smije uvesti robe/stripova u vrijednosti od 1000kn, znači četvorica bi napunila bunker sa 4000kn vrijednosti stripova. Jedino bi striparnica u Podgorici trebala izdati četiri računa i problema na granici nema.
Ovdje nije riječ o nikakvom švercu jer je sve legalno, pa tako kupac sve te stripove može staviti u prodaju na aukcije ili neki drugi oblik prodaje preko interneta.
Preko aukcija ne možeš prodavati ako nisi prijavljen putem OIB-a, a preko OIB-a te država može kontrolirati.
Mislim da te nitko ništa ne pita sve dok u prodaji ne prijeđeš neku cifru od 100000+kn.
Ne trebaš imati nikakav obrt, ni firmu ni bilo što.
Sve je to lagana honorarna zabava iz hobija....

Edited by - Oki on 07/03/2016 16:40:49
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/03/2016 : 17:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Koliki je vec iznos blaga koji treba prijaviti na carini/granici?

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000