forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Bitange i princeze-najbolja domaća serija ikada
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2010 : 20:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:
Originally posted by adriano

ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.

A što ti se sviđa od hr-humorističkih serija? Luda kuća?

Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci.
Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.).

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 18/02/2010 : 21:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
zna neko gdje se mogu skinuti epizode ove serije

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 18/02/2010 : 22:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:
Originally posted by adriano

ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.

A što ti se sviđa od hr-humorističkih serija? Luda kuća?

Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci.
Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.).

O kojoj ti seriji pričaš?

.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2010 : 23:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
O skoro svim hrvatskim "humorističnim" serijama. Tu i tamo se zalomi neka dobra, al većina je srednja do teška žalost. Moje osobno mišljenje, da ne bi bilo "ti si glup" ili nešto slično. Takva vrsta humora me ne nasmijava niti mi je zabavna.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/02/2010 : 09:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Evo ja se pridružujem Paki 01, moji su doma uvijek gledali malo i velo misto, pa sam valjda i ja pokupio njihove afinitete. Od novijih mi se sviđaju naši i vaši i Stipe se vraća kući, mislim da se tako zove.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/03/2016 : 00:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dižem ovaj, ključam onaj

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/03/2016 : 16:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Nisam htio otvarat raspravu o Bitangama i princezama nego samo stavit link od epizode o stripovima koju sam jucer pogledao.Bushido trazio sam ali nisam mogao naci,al sad vec vidim da je vec bila rasprava o toj epizodi na forumu!!Uglavnom ko nije gledo evo mu link zaista vrijedi pogledati!
https://www.youtube.com/watch?v=cE074juW1ew
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 08/03/2016 : 19:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/03/2016 : 21:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gerilac1

Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku

Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 08/03/2016 : 23:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!

ono što se kaže, naše gore list

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/03/2016 : 17:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

ono što se kaže, naše gore list

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000