Author |
Topic  |
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/02/2010 : 20:14:02
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
quote: Originally posted by adriano
ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.
A što ti se sviđa od hr-humorističkih serija? Luda kuća?
Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci. Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.). |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
kenan92
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
Posted - 18/02/2010 : 21:20:24
|
zna neko gdje se mogu skinuti epizode ove serije |
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
|
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 18/02/2010 : 22:09:33
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
quote: Originally posted by adriano
ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.
A što ti se sviđa od hr-humorističkih serija? Luda kuća?
Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci. Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.).
O kojoj ti seriji pričaš? |
. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/02/2010 : 23:39:11
|
O skoro svim hrvatskim "humorističnim" serijama. Tu i tamo se zalomi neka dobra, al većina je srednja do teška žalost. Moje osobno mišljenje, da ne bi bilo "ti si glup" ili nešto slično. Takva vrsta humora me ne nasmijava niti mi je zabavna. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/02/2010 : 09:05:22
|
Evo ja se pridružujem Paki 01, moji su doma uvijek gledali malo i velo misto, pa sam valjda i ja pokupio njihove afinitete. Od novijih mi se sviđaju naši i vaši i Stipe se vraća kući, mislim da se tako zove. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 08/03/2016 : 19:47:33
|
Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku  |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 08/03/2016 : 21:08:38
|
quote: Originally posted by gerilac1
Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku 
 Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik! |
 |
|
gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 08/03/2016 : 23:44:19
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku 
 Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!
ono što se kaže, naše gore list  |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/03/2016 : 17:51:28
|
quote: Originally posted by Rahazlam
 Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!
ono što se kaže, naše gore list 
  |
 |
|
Topic  |
|