Meni je Devil Mask zanimljiviji od Vuka Samotnjaka, ali kako je isti mrtav ne postoji šansa za njegov povratak (jedino ako ga Burattini ''uskrsne'' na sebi svojstven način).
Mozda sam ja nesto pomijesao, ali zar nije u epizodi Manituova skrinja ostao jedan Devil Mask ziv? A i da nije, smrt nije prepreka za Zagorove scenariste.
Haha ja sam ranije kritikovo, inace odlican, crtez Espositovaca bas za ovo da im glave nekad zanju biti povelike sto daje odah karikature inace odlicnim karakterima. Mora da je Bure cito moju kritiku pa veli idemo do daske!
Inace, kao sto Nagor vec rece, nista ovdje ne izgleda bas uzbudljivo osim Piccattovih izvrsnih tabli. Zanimljiv crtez (naveliko vuce na Rubinija) a kolor je odlican. I naravno Nuccio rastura po obicaju. Jedini pravi nasljednik Ferrija.
Nemam ja nista protiv patuljaka. Samo mi je humoristicno da to bas Espositovci crtaju sto znaju nacrtati prevelike glave i svim ostalim karakterima. Ili su mozda bas zato i dobili ovu pricu.
Mozda sam ja nesto pomijesao, ali zar nije u epizodi Manituova skrinja ostao jedan Devil Mask ziv? A i da nije, smrt nije prepreka za Zagorove scenariste.
Mislio sam na originalnog Devil Maska. A što se tiče Manituove škrinje epizoda mi je bila slaba pa se više i ne sjećam svih pojedinosti, znam jedino da su se dvojica ili trojica maskiranih na kraju bacila sa litice i poginula.
Sad više ne znam dali me zajebavate pa je ovo trebalo ispasti kao regular patuljci, jer ako je onda je ovo jedan od najgorih crteža koje sam vidio u životu :)
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Nemam ja nista protiv patuljaka. Samo mi je humoristicno da to bas Espositovci crtaju sto znaju nacrtati prevelike glave i svim ostalim karakterima. Ili su mozda bas zato i dobili ovu pricu.
Da, sad je pitanje da li su ovo stvarno neki glavati patuljci ili je to jednostavno način na koji Espositovci crtaju indijance.
Možda je to neko strano pleme Pigmejaca iz Indonezije ili Južne Amerike, iako ne vidim nekog razloga da se pojave u koloru.
Hoces da kazes da ih treba drzati u crno bijelom izdanju. Pa to je rasizam covjece.
Ma neee. Daleko od toga, možda sam se ja krivo izrazio. Hoću reći da je dosad kolor bio vezan za važne likove iz zagorovog svijeta, pa ne mogu smisliti razlog tko bi od tih likova mogao imati veze sa Pigmejcima.
Možda je to neko strano pleme Pigmejaca iz Indonezije ili Južne Amerike, iako ne vidim nekog razloga da se pojave u koloru.
Hoces da kazes da ih treba drzati u crno bijelom izdanju. Pa to je rasizam covjece.
Ma neee. Daleko od toga, možda sam se ja krivo izrazio. Hoću reći da je dosad kolor bio vezan za važne likove iz zagorovog svijeta, pa ne mogu smisliti razlog tko bi od tih likova mogao imati veze sa Pigmejcima.
Najugodnije me iznenadio Piccatto, da ne povjeruješ da može ovako dobro, i ja sam pomislio da je Rubini... Nuccijeva Zimska Zmija je uvjerljivo najbolja!
Cekaj jel sad sljedeci kolor sa Matrevelicem ili?? Jako se radujem kolorima iako ovi dosadasnji i nisu bili nesto ali imam jedan problem sto se koloraca tice!Kad ih stavim jedan na drugog imam osjecaj kao da su mokri kao da se lijepe jedan za drugoga,to mi jako smeta jel nemogu ih stavit jednog na drugoga jel fakat su mokri kao da su se oznojili onda ih moram stavljat na druge stripove pa imam onda osjecaj da su i oni mokri?Jel se to i vama dogada??