forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Neobjavljene table - Zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 210

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 11/03/2016 : 09:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Znači Mignaccijeva posveta Sclaviju će biti povratak Vuka Samotnjaka.

Zar nije simbol na kojeg Metrevelić pokazuje simbol Devil Maska?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/03/2016 : 09:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duke Zill

Da, bit ce povratak Vuka Samotnjaka!

Hmm, imas pravo podsjeca na Demonsku masku! Mozda ubaci i njega posto je i on Sclavijeva kreacija.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/03/2016 : 10:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni je Devil Mask zanimljiviji od Vuka Samotnjaka, ali kako je isti mrtav ne postoji šansa za njegov povratak (jedino ako ga Burattini ''uskrsne'' na sebi svojstven način).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/03/2016 : 10:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Mozda sam ja nesto pomijesao, ali zar nije u epizodi Manituova skrinja ostao jedan Devil Mask ziv?
A i da nije, smrt nije prepreka za Zagorove scenariste.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1058 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 11/03/2016 : 11:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Burattini i njegove ideje...

Burattini/Esposito Bros
- Dvostruka osveta (Kolor)

WFT?????????????

Šta je ovo

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 11/03/2016 : 11:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Haha ja sam ranije kritikovo, inace odlican, crtez Espositovaca bas za ovo da im glave nekad zanju biti povelike sto daje odah karikature inace odlicnim karakterima. Mora da je Bure cito moju kritiku pa veli idemo do daske!

Inace, kao sto Nagor vec rece, nista ovdje ne izgleda bas uzbudljivo osim Piccattovih izvrsnih tabli. Zanimljiv crtez (naveliko vuce na Rubinija) a kolor je odlican. I naravno Nuccio rastura po obicaju. Jedini pravi nasljednik Ferrija.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/03/2016 : 11:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

patuljci? sta imas protiv njih?? :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 11/03/2016 : 11:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Nemam ja nista protiv patuljaka. Samo mi je humoristicno da to bas Espositovci crtaju sto znaju nacrtati prevelike glave i svim ostalim karakterima. Ili su mozda bas zato i dobili ovu pricu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/03/2016 : 12:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Mozda sam ja nesto pomijesao, ali zar nije u epizodi Manituova skrinja ostao jedan Devil Mask ziv?
A i da nije, smrt nije prepreka za Zagorove scenariste.

Mislio sam na originalnog Devil Maska.
A što se tiče Manituove škrinje epizoda mi je bila slaba pa se više i ne sjećam svih pojedinosti, znam jedino da su se dvojica ili trojica maskiranih na kraju bacila sa litice i poginula.

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1058 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 11/03/2016 : 12:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Sad više ne znam dali me zajebavate pa je ovo trebalo ispasti kao regular patuljci, jer ako je onda je ovo jedan od najgorih crteža koje sam vidio u životu :)

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/03/2016 : 13:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

quote:
Originally posted by Poli

Nemam ja nista protiv patuljaka. Samo mi je humoristicno da to bas Espositovci crtaju sto znaju nacrtati prevelike glave i svim ostalim karakterima. Ili su mozda bas zato i dobili ovu pricu.

Da, sad je pitanje da li su ovo stvarno neki glavati patuljci ili je to jednostavno način na koji Espositovci crtaju indijance.
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 11/03/2016 : 13:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Možda je to neko strano pleme Pigmejaca iz Indonezije ili Južne Amerike, iako ne vidim nekog razloga da se pojave u koloru.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/03/2016 : 13:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
PC je ljudi niskog rasta.
Ovo bi bio sindrom "dvostruki mozak", simptom vidljiv kod Randalla the Mutanta.😷😞

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 11/03/2016 : 13:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda je to neko strano pleme Pigmejaca iz Indonezije ili Južne Amerike, iako ne vidim nekog razloga da se pojave u koloru.

Hoces da kazes da ih treba drzati u crno bijelom izdanju. Pa to je rasizam covjece.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/03/2016 : 13:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovi patuljci me podsjećaju na narod Malih ljudi koji su se spominjali u jednoj prastaroj priči, mislim da je u pitanju Ples sjekire.

Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 11/03/2016 : 13:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hoces da kazes da ih treba drzati u crno bijelom izdanju. Pa to je rasizam covjece.

Ma neee. Daleko od toga, možda sam se ja krivo izrazio.
Hoću reći da je dosad kolor bio vezan za važne likove iz zagorovog svijeta, pa ne mogu smisliti razlog tko bi od tih likova mogao imati veze sa Pigmejcima.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 11/03/2016 : 13:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma neee. Daleko od toga, možda sam se ja krivo izrazio.
Hoću reći da je dosad kolor bio vezan za važne likove iz zagorovog svijeta, pa ne mogu smisliti razlog tko bi od tih likova mogao imati veze sa Pigmejcima.

Ma salim se samo ;)
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

394 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 11/03/2016 : 15:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Sve je to odlično,mislim da se za budučnost Zagora ne treba plašit.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/03/2016 : 15:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Gotivim Espositovce, ali ovi glavati patuljci izgledaju uzasno.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 11/03/2016 : 18:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Da, bit ce povratak Vuka Samotnjaka!

Hmm, imas pravo podsjeca na Demonsku masku! Mozda ubaci i njega posto je i on Sclavijeva kreacija.

A mozda i nesto iz najbolje epizode.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/03/2016 : 18:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Najugodnije me iznenadio Piccatto, da ne povjeruješ da može ovako dobro, i ja sam pomislio da je Rubini... Nuccijeva Zimska Zmija je uvjerljivo najbolja!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/03/2016 : 18:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote

POPIS PRIČA U PRIPREMI JE OVDJE
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 14/03/2016 : 21:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
ovo mene zanima

redovna serija:
Mignacco/Piccatto - "...................." (epizoda u boji, posveta Sclaviju, 10.2016.)

izvan redovne serije:
Zamberletti/Di Vitto - Tajna pukovnika Perija (Kolor, 8.2016.)

ostale priče u pripremi:
Marolla/Bisi - Digging Bill (Kolor)
Giusfredi/Laurenti - Pravda Wandering Fitzya (Kolor)
Rauch/Ferri - Prokletstvo Dragovića (Kolor sa Metrevelićem)
Rauch/Nuccio - Osveta Zimske Zmije (Kolor)
Burattini/Esposito Bros - Dvostruka osveta (Kolor)
Burattini/Torricelli - Crne kape (Kolor s Rochasom)

ove ostale su, pretpostavljam, 5-ogodišnji plan

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 14/03/2016 : 21:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Govorili su da će kolorci zbog dobre prodaje češće izlaziti tako da je sve to dio "plana" ili barem bi tako trebalo bit... vidjet ćemo.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/03/2016 : 21:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Cekaj jel sad sljedeci kolor sa Matrevelicem ili??
Jako se radujem kolorima iako ovi dosadasnji i nisu bili nesto ali imam jedan problem sto se koloraca tice!Kad ih stavim jedan na drugog imam osjecaj kao da su mokri kao da se lijepe jedan za drugoga,to mi jako smeta jel nemogu ih stavit jednog na drugoga jel fakat su mokri kao da su se oznojili onda ih moram stavljat na druge stripove pa imam onda osjecaj da su i oni mokri?Jel se to i vama dogada??
Go to Top of Page
Page: of 210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000