forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/03/2016 : 22:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ako nešto valja na domačim dalekovidnicama, onda je to MONTIRANI PROCES koji upravo prolazi na HRT1. ali s obzirom kakve čistke opančari trenutačno rade na javnoj televiziji, budućnost ovog satiričnog showa koji svoje strelice upinje pretežito na desno možebitno je upitna.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2016 : 22:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Krvoločni poluljudi će uništiti i Treći na televiziji, ponajbolji tv kanal u Europi.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/03/2016 : 22:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Jebenteživote, što je demokracija učinila! Nakon socijalizma, uskočili smo u lijepe papučice iz opančića, bez prethodne edukacije kako se to hoda u njima. I onda neosvješten, trd i neobrazovan puk pozoveš na bal demokracije, podijeliš ih po strankama i dobiš primitivnije zbivanje od seoske svinjokolje.
Umjesto da zaplešu na balu demokracije, oni se ko ovce čobanskom vještinom u vlastite torove podjele i onda bleje jedni na druge, na tom balu demokracije. I ono malo vune što još na sebi imaju, bez trun dostojanstva jeftino prodaju,. dok nakaradno i nespretno u šlapicama demokratski hramaju.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2016 : 22:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ovo što ti pišeš, Čarli, još je ogavnije od desničarskih odvratnoća. Postavljaš znak jednakosti. A istina je da samo jedna strana prijeti bacanjem u Savu i u Kevinu jamu, prijeti da će svatko imati pravo na slobodu govora samo u svome domu, propisuje kakvo ima biti kazalište...
To je otprilike kao da 1933. u Njemačkoj jednakim aršinom gledaš Hitlera i one koji su mu se dotad opirali i rugali mu se, a koje je krenuo uništiti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/03/2016 : 22:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

ako nešto valja na domačim dalekovidnicama, onda je to MONTIRANI PROCES koji upravo prolazi na HRT1. ali s obzirom kakve čistke opančari trenutačno rade na javnoj televiziji, budućnost ovog satiričnog showa koji svoje strelice upinje pretežito na desno možebitno je upitna.

Moram priznati da mi je, iako volim NewBar, Montirani proces u prvoj epizodi bio slabašan, ali sve je bolji i bolji. I današnja epizoda je bila odlična.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/03/2016 : 22:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Što mislite o Goranu Vojkoviću. Ima kolumnu na indexu i za mene ugodno iznenađenje

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/03/2016 : 22:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Svaki čoban hrani svoje ovce onim što vole jesti i da mu pri tom dobro mlijeko, meso i vunu daju..ovisi što od njih očekuje.
Dakle, ove ovce o kojima ja govorim, nisu ili ne bi trebale biti ovce, same su se, poput ovaca bas, rasporedile po torovima i sad bleje. Čoban ih hrani.
Kako to nisu prave ovce o kojima govorim, več su nekoć ljudi bili, koji raspolažu (valjda)umom i razumom i gospodari su svojih odluka - nisu trebali postati ovce već se oduprijeti nagonu da žderu ono čime čoban hrani i čoban bi ostao bez ovaca.
Hm..tko je odgovorniji, čoban ili ovce?
Tko je više kriv? Krive su ovce. I zato one završavaju na ražnju, na čobanskim gozbama.

nadopuna:

quote:
Originally posted by VALTER

Ovo što ti pišeš, Čarli, još je ogavnije od desničarskih odvratnoća. Postavljaš znak jednakosti. A istina je da samo jedna strana prijeti bacanjem u Savu i u Kevinu jamu, prijeti da će svatko imati pravo na slobodu govora samo u svome domu, propisuje kakvo ima biti kazalište...
To je otprilike kao da 1933. u Njemačkoj jednakim aršinom gledaš Hitlera i one koji su mu se dotad opirali i rugali mu se, a koje je krenuo uništiti.

Nama treba diktator jedan. Za sve isti. I treba nam socijalizam i jedan diktator. I svi bi se skrušeno vratili u se i bili ko bubice. Kuš. Jer taj diktator ne bi dopuštao nacionalizam. Ni ostale -izme.
Demokracija je s lanca pustila pse koji laju jer nisu socijalizirani niti educirani za gospodski hod na demokratskom balu. Znaju se snaći jedino u šlapicama i samo u njima mogu podnesti da vide i ostale.

Edited by - Just_Charlie on 13/03/2016 23:02:45
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/03/2016 : 22:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by hello

Što mislite o Goranu Vojkoviću. Ima kolumnu na indexu i za mene ugodno iznenađenje

Meni je simpatičan, ali nisam ga baš mnogo čitao, više sam ga gledao po televiziji i slično.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 13/03/2016 22:50:16
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2016 : 23:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

Malograđanin s leptir-mašnom, vidno samozadovoljan što je završio studij prava, pa rado i često baca citate iz zakona, Ustava, i latinske sentence. Čvrsto na pozicijama neoliberalnog kapitalizma, često se dodvorava publici temama o uhljebima, štetnosti birokracije i privilegijama političara.
Dobra mu je bila kolumna u kojoj je Kolindu Grabar-Kitarović u jeku jesenske kampanje pravilno prepoznao kao 'Karamarkovu bojnu kokoš'.

Edited by - VALTER on 13/03/2016 23:03:07
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/03/2016 : 23:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
U načelu se slažem s VALTEROM, s tim što mi je Vojković u tekstovima sve zanimljiviji i bolji. Svojedobno ga u Piramidi nisam mogao smisliti, jer su mu se nastupi svodili na nevjerojatno prenemaganje i nekakvo intelektualističko poziranje s gardom narcisoidnog malograđanskog libertarijanca.

A što se Bujanca tiče, u svakom smislu besprizorna pojava čije se "novinarstvo" svodi na obavljanje sitnih prljavih spletki za interese one na Pantovčaku i onog na Trgu žrtava fašizma.

Čitam da su nekidan on i Banac žestoko opleli po trenutnom tzv. premijeru, što bi značilo da je na one dvije adrese otvorena sezona lova na nesretnog Oreškovića.

Bujanec u mladim danima ponosa i strave:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/03/2016 : 23:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Njima je odlično i živo im se fućka!

http://www.jutarnji.hr/video---medu-nama-nema-ljubomore---muskarac-i-tri-zene-u-sretnoj-su-ljubavnoj-vezi-i-nadaju-se-da-ce-skinuti-stigmu-s-poligamije/1540074/

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32434 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 14/03/2016 : 00:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Blago njemu. Upravo, koji belaj je to, samo sa jednom zenom izmislio? Noa, Napoleon, Papa...? Bog nije, on je samo rekao da tudje ne sevimo.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/03/2016 : 01:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Blago njemu. Upravo, koji belaj je to, samo sa jednom zenom izmislio? Noa, Napoleon, Papa...? Bog nije, on je samo rekao da tudje ne sevimo.

Stvarno zanimljivo to tvoje pitanje. Odakle to u nekim kulturama da mogu što hoće a u nas samo jedna žena. Po meni je to ispravno i ne bih mogla drugačije - doduše ja to nikako - ali hajde, ostaje otvoreno pitanje da li je ispravno to razmišljanje ili nam je nametnuto, ako je, tko se toga dosjetio i zašto? Sve ima svoje razloge. Možda neki zakonopisac nije mogao naći sebi žene, jedva nekako pronašao jednu i jadan i tužan odlučio kad ne može on - neka ne smije ni drugi nitko. Možda je to tajna svakog zakona, nametanja.. Tko je zločest bio pa je tuttu na samo jednu ženu osudio?

Kad sam već tu, još nešto moram reći, umjesto postavljanja linkova na razne teme i stranice, dogodilo mi se moje razmišljanje oko jedne teme. Jako mi je drago na fejsu imati stranice raznih crkvenih redova Časnih sestara. To je za vas sada nebitno, ali slijedom toga, popratim i druge religijske stranice i pune su skrušenih poruka pobožnosti, ljubavi i zahvalnosti koju religija naglašava vjernicima.
Ne diram u te stranice, samo pogledam i ništa ne komentiram, uvažavam i poštivam, svačije ono, što mu je milo.

Ali, zahvalnost u svim tim porukama koja se na dnevnoj bazi traži i spominje..nije li zahvalnost prihvaćanje? Je. I ja sam zahvalna za mnogo toga što me u životu snađe, ponekad i sočno opsujem, jer život takav je.
Ali.. upravo u tome ta caka je, između mene i religije. Ne prihvaćam, ne mirim se i nisam zahvalna kad me zadesi sranje koje mi po volji nije. Zahvalnost uvijek i za sve - i kad te zadesi sranje - pa ruješ unutar njega za onim boljim komadom kruha od prekjučer na kojem si zahvalan što ga imaš danas da ne moraš psovati sranje i negodovati za sutra. Zahvalnost tražena od strane religije nezdrava je i porobljuje u nepromijenjeno stanje koje nikada neće odvesti do promjene - promjene na bolje. Zahvalnost je prihvaćanje svega što te snađe, da imajući vjeru u Boga, to podneseš, podnosiš dok traje..to nije toliko loše ako si već borac u rovu koji se bori za sebe i svoje, da bi im bilo bolje.
Ali ako si nacija, draga moja zemljo, većinom katolička - to vam je sranje koje nas je dovelo u ovo stanje.
Zahvalna sam ja na ovome što imam, na divnom djetetu, ali nisam zadovoljna da bih bila bespogovorno zahvalna.. Zahvalna čemu u ovoj zemlji koja se sve više klanja i zahvaljuje i od Boga čeka konačno spasenje. Neću to! Neću tu zahvalnost da sada podnosim i trpim da bih se crknuta u nekom možebitnom raju se našla. Ovaj život u toj i takvoj zahvalnosti je robija. Hoću da psujem i budem osuđivana i ušutkivana i proganjana, jer tada znam da sam ispred svih koji me osuđuju dok se lijeno vuku zamnom, zahvalno noseći okove svoje bespogovorne trpnje i prihvaćanja ovog stanja. Moj duh je slobodan, nikada zadovoljan niti zahvalan jer je nemiran znajući da uvijek može bolje i više. Bog mi je dragi partner i sugovornik oduvijek u mojim noćnim tekstovima i na tome sam mu zahvalna, jer kad mi zatreba nisam sama. On je moj partner, ja nisam njegova robinja ni taokinja ni sluškinja. I vjerujte, On se samnom jako dobro zabavlja i kad prostačim i proturiječim i kad ga provociram da bi i Picaso bolje nacrtao ljude nego ih je on načinio na sliku svoju, kakvi su ispali. Bog se samnom grohotom smije jer ga ja prihvaćam bez poniznosti, kajanja i srama jer se nemam čega sramiti niti zbog čega kajati. Valjda sam mu ja kriva što je sve sjebala Eva. A, ne..ne prihvaćam kolektivnu krivnju za nečija sranja, premda prihvaćam da sam jedna od Evinih kćeri, ponosna na to, što mi je pramajka već tada pomutnju u Raju napravila. To što su ljudi reagirali tako da prihvaćaju sa zahvalnošću kajanje i za tuđe grijehe, to nije naš problem. Ni Božji, niti Evin, a ponajmanje moj.

zahvalna sam svima koji me čitaju i koji se nasmiju. Onima koji me osuđuju nisam zadovoljna. Zato obećavam da ću zbog njih biti još bolja. U svemu što za njih nepojmljivo je. Naprimjer, pojesti sve jabuke sa stabla spoznaje.

(Bog je otišao spavati, čujem ga na hodniku, neugodno mu je od samog sebe, kako se nečemu bogohulnom toliko smije, a ne zna da li smije - ili je neki čovjek napisao zakon u kom se Bog u šaljivim pričama noću samnom ne pojavljuje jer On je postavljen za Boga samo da prijeti paklom i osuđuje)

Jubi vas Charlie.

Edited by - Just_Charlie on 14/03/2016 01:29:27
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/03/2016 : 07:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Takva osoba jednostavno ne može imati nikakvu vjerodostojnost. Pa tako niti 'snimke i dokumenti' koje obavljuje u svojoj nakaradnoj emisiji.

A kakvu vjerodostojnost ima gazda portala "index" čije tekstove neki pohlepno gutaju?
Za Bujka kažete da je moralna (ako je uopće točno sve to za što ga se optužuje, tj. ako mu bivši režim to nije podmetnuo) i fizička nakaza, a gazda s Indexa je upravo to -moralna nakaza (ljubitelj djece u Tajlandu). Ima i jedna fotografija na kojoj je s ogromnom bradurinom, koja budi kojekakve asocijacije.
Čudovište u svakom pogledu.
Pa se svejedno njegov portal "pobožno" konzumira.
Dajte se malo pogledajte u ogledalu.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2016 : 08:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Miješaš kruške i jabuke. Index je medij u kojem piše više novinara, svaki sa svojim imenom i prezimenom i svojom odgovornošću. Eventualna kompromitiranost vlasnika portala ne kompromitira automatizmom i časne novinare koji ondje zarađuju kruh.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/03/2016 : 08:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
ne znam kako smo sa ante tomića-driblera došli na velimira bujaneca-HEP-ovca(unajmili ga da nam rasvijetli boljševički mrak).
ima tome nekoliko mjeseci,sreo sam ga u sesvetama,točno kpd hotela feniks.pretrčavo je ulicu na crveno,a meni se zaglavila noga na gasu.moram reći da je poprilično brz za svoju tjelesnu konstituciju.
poslije mislim,dobro je da sam ga fulo,udubio bi mi lim na mojoj novoj škodi fabiji 1.2 TSI 90 konjića,crne boje,5 vrata,centralno sa daljinskim,start-stop sistem,električno podesivi i grijani vanjski retrovizori,brisač stražnjeg stakla,ESC,ABS,MSR,ASR,EDS,HBA,klima uređaj,pepelara,servo upravljač,svjetlo upozorenja tlaka u gumama,zračni jastuci,višenamjenski zaslon itd itd.
nemam ništa protiv bujanca,samo se hvalim novim autom

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/03/2016 : 09:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Nije Bujanec, kojeg je valjda bivša vlast odjenula i u nacističku odoru, jedini neonaci, viđu ovijeh!

http://www.index.hr/black/clanak/budale-su-svugdje-iste-ovo-su-najludji-neonacisti-u-svijetu/880807.aspx

Edited by - Johnny Difool on 14/03/2016 09:02:37
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2016 : 09:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Kruger

Tinton

Vidim nešto pratiš, e pa sad smo se dotakli tri lika u odnosu na jednu kantu. Dujmović i Ivkošić ne frcaju otrovom, moguće je da se ti s njihovim mišljenjem nećeš složiti, al ne frcaju otrovom, nadam se da shvaćaš inteligenciju. Jurić, da doista ponešto čudan lik, ali zanimljivo inteligentan, on se bazirao na tu soluciju zloba – sarkazam, za razliku od kante je pobijedio, izvrsno se snalazi u sarkazmu, što već nekoliko puta spomenuti kanta ne djeluje dobro

Dujmović i Ivkošić frcaju otrov (pogotovo Ivkošić) i to nema veze s tim što se ne slažem s njime. Ni sa spomenutim Raspudićem se ne slažem skoro ni u čemu pa opet neću reći da frca otrov.
ne kažem ja da oni nisu inteligentni, ali svejedno, frcaju otrov.
Ne bih rekao da je Tomić zloban (za razliku od Ivkošića), ali nije mi ni jasno zašto stalno spominješ zlobu, pa ne ne bave se oni etikom, već novinarstvom.

I stvarno, ovo Kante nije u redu.

tintone griješiš, Ivkošić je osoba koja kaže što misli, malo ljudi vole čuti istinu, direktno, pa ti to zvuči kao bacanje otrova. Dujmović je totalno fin gospodin, za njega se ne može reći da bljuje otrov, kad se fino izražava, ima blag ali moćan nastup, dobro, čovjek je izvrstan govornik. Raspudić ima sličan način govora kao i Dujmović, samo on je priča za sebe što se tiče svjetonazora.
Kanta!? Nakon umjetničke izvedbe s kantom Ante je dobio nadimak Ante kante, to vuče na dalmatinski izgovor, Mate, Ive, kod mene u Slavoniji se kaže Mata, Iva.
Smetati što je čovjek dobio nadimak bog te umjetničke izvedbe, a ne smetati što Bujaneca nazivaju moralnom i fizičkom nakazom, znači čovjek je nizak rastom i malo debeo i to je O.K. ismijavati. Neću ulaziti u to jel plaćao prostitutkama kokainom ili ne, to je njegov problem, eto i gazda indeksa baulja po Tajladndu družeći se s osobama lakog morala, a poznat je po tome što nije platio poveći iznos poreza, pa nekim pojedincima nije moralna nakaza.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 14/03/2016 : 10:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

Miješaš kruške i jabuke. Index je medij u kojem piše više novinara, svaki sa svojim imenom i prezimenom i svojom odgovornošću. Eventualna kompromitiranost vlasnika portala ne kompromitira automatizmom i časne novinare koji ondje zarađuju kruh.

Bravo za komentar! E sad ovaj komentar primjeni i ubuduće kad bude govora o crkvi, braniteljskim udrugama pa čak i HDZ-u

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2016 : 10:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

Kanta!? Nakon umjetničke izvedbe s kantom Ante je dobio nadimak Ante kante, to vuče na dalmatinski izgovor, Mate, Ive, kod mene u Slavoniji se kaže Mata, Iva.

Iz perspektive tvog mentalnog sklopa i sustava vrijednosti to zaista jest 'umjetnička izvedba'. Drugo i ne znate nego bacat govna na pametnije od sebe, pa to prikazivat kao duhovitost.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2016 : 10:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

http://www.index.hr/black/clanak/budale-su-svugdje-iste-ovo-su-najludji-neonacisti-u-svijetu/880807.aspx

Naravno ovi iz indeksa ne znaju da Azov nije osnovao Desni sektor. Bataljun ( sad pukovnija ) je osnovao Andriy Biletsky uz pomoć Nordijaca. Ispočetka postoji ta poveznica s Desnim sektorom jer je Biletsky i sam jedan od osnivača Desnog sektora, no s Patriotima Ukrajine osniva bataljun Azov, naravno bilo je tu i nekih pripadnika Maidana, dakle Desnog sektora, nogometnih navijača. Ali u pozadini, mnogima je to manje poznato, su Nordijci. S vremenom u pukovniji ima najmanje Ukrajinaca, to postaje vojna formacija puna stranaca: Šveđana, Rusa, pa čak i Hrvata, jedno vrijeme su Hrvati preraspoređeni kod Aidivke i Piskija gdje se još uvijek vode borbe, sad su trenutno u Harkivu, jer tamo vladaju nekakve napetosti.

Edited by - Kruger on 14/03/2016 10:21:29
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2016 : 10:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Bravo za komentar! E sad ovaj komentar primjeni i ubuduće kad bude govora o crkvi, braniteljskim udrugama pa čak i HDZ-u

Komentar mu je dvoličan, s jedne strane nije bitan vlasnik, a s druge strane mu kod Bujaneca smetaju gosti. Ista stvar.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2016 : 10:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Iz perspektive tvog mentalnog sklopa i sustava vrijednosti to zaista jest 'umjetnička izvedba'. Drugo i ne znate nego bacat govna na pametnije od sebe, pa to prikazivat kao duhovitost.

Ah moj mentalni sklop, a što te muči? Dobio je što je zaslužio, vrijeđao, vrijeđao i doživio umjetničku izvedbu, kad vidim kakve idiotarije neki pojedinci smatraju umjetnošću i ovoj je također dobro.Tomić uopće nije inteligentan, vjerojatno se nije učlanio u neke masonske organizacije ne bi li ga zaštitili, ovako je ostao nigdje, jadan kakav ustvari i je.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2016 : 10:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

Komentar mu je dvoličan, s jedne strane nije bitan vlasnik, a s druge strane mu kod Bujaneca smetaju gosti. Ista stvar.

Za Tomca i Banca, kao i za svakog od Krmkovih gostiju na prvu je jasno o kakvom se šljamu radi.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2016 : 10:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Što se tiče pukovnije Azov, zaboravio sam napisati, Ukrajincima se preko te pukovnije nameće normansko poganstvo, kod njih toga prije nije bilo, koliko ja znam. Kod Rusa da, jer Rusi imaju tradicijsku povezanost s Normanima.
Zašto ovi s indeksa nisu prikazali neke ruske neonacističke vojne postrojbe poznate po počinjenim zločinima na teritoriju Ukrajine.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000