forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Gdje su forumaši iz Srbije?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 01:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by tinton

Mislim da je darkwood glavni razlog.

I ja mislim da je to glavni razlog, ali neke smo zbog jebene politike sami potjerali. Sjećam se da su barem 2-3 forumaša iz Srbije otišla nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima i likovanjem pojedinih forumaša iz Hrvatske ovdje na forumu.

Sto je to likovanje?
To sto smo bili sretni zbog tskve presude?
Ako je neko zbog toga otisa ucinija nam je uslugu
.Otisla je gomila nekadadnjih forumasa iz raznih drzava pa moremo pitati i za njih.

Narocito iz Svazilenda,gde su tih par stotina sjajnih ljudi koji su nekad odavali smek ovom forumu

Eh Jaki,Jaki...
Nacionalizam prosto odise iz tebe..
Tuzno je to.

Pa naravno da cemo bit sretni kad nam oslobode ni krive ni duzne generale,HEROJE!!
To nema veze s nacionalizmom,ako i ima jako malo ima!
Znam ljude koji su totalno suprotni od nacionalista a svejedno su bili na trgu docekivali generale,slavilo se pjevalo dugo u noc!
Kako rece neko(nemogu se sjetit sad ko)to sto Srbima smeta to nije nas problem,to je njihov problem!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2016 : 01:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro hajmo dosta s politikom.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/03/2016 : 01:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Majke mi, doista je istinito ono da vam ništa nije sveto. Da netko otvori seks-temu, možda bi deset postova prošlo samo prije nego bi netko uvukao politiku i ratove među plahte.
Shvaćate li vi, ljudi, koliko ste oboljeli?
Šaliti se više ne znate jer vas pere paranoja da to netko po vama puca. Družiti se više ne znate jer si prebirete gene i krvna zrnca.
Za čovječanstvo doista više nema rješenja.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 02:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Pa ko je spomenuo politiku?????
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47309 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/03/2016 : 08:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Majke mi, doista je istinito ono da vam ništa nije sveto. Da netko otvori seks-temu, možda bi deset postova prošlo samo prije nego bi netko uvukao politiku i ratove među plahte.
Shvaćate li vi, ljudi, koliko ste oboljeli?
Šaliti se više ne znate jer vas pere paranoja da to netko po vama puca. Družiti se više ne znate jer si prebirete gene i krvna zrnca.
Za čovječanstvo doista više nema rješenja.

ka da ga je ikad bilo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 08:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Eto, neki su vrlo slikovito dali odgovor zašto više nema nekih Srba na forumu
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 08:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by swamp thing

Šteta je kad forum ostane bez likova kao mairosu, savić i dr., savića se razapelo zbog stava o homosima, a kakvi se dvolični tipovi ovdje furaju pod ''tolerantnim''...

Je, razapelo ga se.
A to kakve je on stvari pisao, to nema veze.
A to da je stavio osobu na ignore listu jer je gay, to nema veze.
A to da je napisao da bi izbacio sina iz kuće da je gay, to nema veze.
Jel' tako?

Upravo tako čovjek ne voli gej populaciju. Ni ja ne shvatam šta toliko smeta ljudima oko njih, ali prihvatam svačiji izbor da voli ili ne voli nekoga/nešto. E sad, da je malo pretjerao, jeste, ali ne toliko da ga se onoliko napadne. I stvar je u tome da je savić pojam tolerancije za neke fašiste po forumu (od kojih su se neki i na ovoj temi javili)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 08:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nisam više toliko aktivan pa nisam ni primjetio da je netko otišao. No, vrlo je moguće da su napustili forum zbog politike. Pogotovo što postoji alternativa - forum Darkwooda.

Što se tiče politike, imam znatno bolju poziciju to sagledati od 99% ljudi ovdje. Ne pitajte kako i zašto, nije da pratim politiku, jednostavno mi je život tako djelio karte.

Reći ću vam nešto što krši pravila foruma sa nadom da će nekome ući u glavu.
U usranom ratu koji nam se desio nije bili "dobrih i loših". Također nije bilo ni "pobjednika". Možda na papiru, ali nipošto u pravom smislu te riječi. Nikakvo veliko dobro i pravda nije izvojevana u ratu ni poslije rata. Što se tiče oslobođenih generala heroja... jednima heroj, drugima je zlikovac. I nemojte misliti da su ti drugi svi ludi i ispranog mozga, isti su u dlaku kao i vi - znam iz osobnog debelog iskustva. Tko se pali na takve stvari ili nije dobro razmislio ili nema čime razmišljati ili ne želi. Poenta svega je da su na drugoj strani također ljudi potpuno isti koji također vole svoje više od ičega i koji većinom vjeruju da su oni bili i jesu u pravu. Ponavljam, imam sam prilike upijati i jedno i drugo po 10 godina tako da točno znam šta govorim. Jedno je preslika drugoga, drugo je fotokopija prvoga. Tko je tu u pravu? Naravno nitko. Istina je negdje između, a u našem slučaju također vrlo udaljena i od jednih i od drugih. Ako bolujete od bolesti zvane "Nacionalizam", a tu mislim da onaj negativni, rekao bih vam da se liječite, ali bojim se da tu lijeka nema. Čak i ja koji razmišljam svojom glavom i vidim širu sliku još uvijek mislim da je moja strana u svemu tome bila malo više u pravu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/03/2016 08:57:00
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 08:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Šteta je kad forum ostane bez likova kao mairosu, savić i dr., savića se razapelo zbog stava o homosima, a kakvi se dvolični tipovi ovdje furaju pod ''tolerantnim''...

Je, razapelo ga se.
Jel' tako?

Upravo tako čovjek ne voli gej populaciju. Ni ja ne shvatam šta toliko smeta ljudima oko njih, ali prihvatam svačiji izbor da voli ili ne voli nekoga/nešto. E sad, da je malo pretjerao, jeste, ali ne toliko da ga se onoliko napadne. I stvar je u tome da je savić pojam tolerancije za neke fašiste po forumu (od kojih su se neki i na ovoj temi javili)

Ja recimo ne volim ljude koji ne vole gej populaciju (a radim sa 20 takvih i ovdje se družim sa masom takvih). Našao se nekako način da svi koegzistiramo. Opet, draže mi je da je netko tu nego da ga nema. Onda ima neke nade da mu argumentiram kako sam baš ja u pravu. Ovako kad ga nema, nešto nedostaje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/03/2016 08:51:25
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 09:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Obi, svaka čast na oba posta. U vezi s onim prethodnim, imao sam ja prepisku s jednim članom foruma, jednostavno tu nema ubijeđivanja, ja sam mu napisao ''ti imaš svoj Avaz, ja imam svoj Press RS''. Kad uporediš te dvije novine, imaš osjećaj da si šizofreničar
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 20/03/2016 : 09:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message
Dobar odgovor, Obi-wan. U potpunosti delim tvoje razmisljanje. Mislio sam da i vecina ovde zaista tako razmislja. Mislio sam, ako ljudi vole strip koji je nekad bio deo neke vece geografske celine, onda su iznad ovih prizemnih, svakodnevnih politickih tema koje vestacki dele ljude na ove ili one.
Sad kad pogledam ovu temu, jasnije su mi neke stvari.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/03/2016 : 09:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Je, razapelo ga se.
Jel' tako?

Nije da on ne voli gay populaciju, on ju mrzi.
On bi izbacio sina iz kuće. Pa može li biti gore od toga?
Nije on "malo" pretjerao nego je otišao daleko previše i ljudima je to počelo smetati i počeli su reagirati jer čovjek nije čak ni bio sankcioniran.
Naravno da svatko ima pravo voljeti ili ne voljeti nekoga, ali ne voljeti (iako ovo jest preblaga riječ) nekoga jer je nešto što ti nisi mi je grozno.
Bilo da se radi o homoseksualcima, bilo da se radi o vama Srbima. Ista je stvar.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 10:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Je, razapelo ga se.
Jel' tako?

Nije da on ne voli gay populaciju, on ju mrzi.
On bi izbacio sina iz kuće. Pa može li biti gore od toga?
Nije on "malo" pretjerao nego je otišao daleko previše i ljudima je to počelo smetati i počeli su reagirati jer čovjek nije čak ni bio sankcioniran.
Naravno da svatko ima pravo voljeti ili ne voljeti nekoga, ali ne voljeti (iako ovo jest preblaga riječ) nekoga jer je nešto što ti nisi mi je grozno.
Bilo da se radi o homoseksualcima, bilo da se radi o vama Srbima. Ista je stvar.

Nije ista, mržnja prema homoseksualcima nema boje kože ni nacionalnosti Ona spaja ljude
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/03/2016 : 10:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
kakav ba darkvud
isao sam danima nigdje novog posta...
a i sawic rasprodaje stripove po znaku saghite
korelacija izmedju ovbog foruma i stripova je jasna

sto si manje na stripovi com treba ti manje stripova

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 10:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

kakav ba darkvud
isao sam danima nigdje novog posta...
a i sawic rasprodaje stripove po znaku saghite
korelacija izmedju ovbog foruma i stripova je jasna

sto si manje na stripovi com treba ti manje stripova

Živa istina...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 10:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

o homoseksualcima, o vama Srbima. Ista je stvar.

he he...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/03/2016 : 10:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

o homoseksualcima, o vama Srbima. Ista je stvar.

he he...

Perfidno...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 10:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by morski

Dobar odgovor, Obi-wan. U potpunosti delim tvoje razmisljanje. Mislio sam da i vecina ovde zaista tako razmislja. Mislio sam, ako ljudi vole strip koji je nekad bio deo neke vece geografske celine, onda su iznad ovih prizemnih, svakodnevnih politickih tema koje vestacki dele ljude na ove ili one.
Sad kad pogledam ovu temu, jasnije su mi neke stvari.

Siguran sam da većina ljudi ovdje i razmišlja kao nas dvojica. Ne bih ni bio ovdje da nije tako.
Stvar je u tome da se ekstremisti uvijek nekako najbolje čuju i najviše bodu oči. No onda se sjetim da su na forumu Swamp, Beva, Paro, Tex W, Tex2, Kornboy, DeeCay, Mr. Bulshito, ken2, dcopic i još armija dobrih ljudi kojima se izvinjavam što se nisam sjetio u ovom trenutku, pa mi je lakše. Na kraju krajeva Marko čiji je sajt se po pitanju nacionalističkog pitanja pokazao kao vrlo pozitivnom svjetlu. Nisam nikada ni naslutio nikakav nagovještaj negativnosti kod njega na čemu mu skidam kapu.
Ako su ljudi stvarno napustili sajt radi ovoga sa generalima, mislim da su prenaglili. Generali su oslobođeni, ljudima bilo drago pa su slavili. I kraj priče. Pa nisu valjda trebali biti izbačeni zbog toga. Ipak smo mi iz ovih krajeva trebali razviti malo veću toleanciju na takve stvari.
Sjećam se također kada se prije par godina bio neki raspad sa Libellusom. Nešto se zakuhalo i vlasnici Libellusa su otišli sa sajta i osnovali vlastiti, a usput je otišlo i ponešto stalnih članova. Koji k...? Pa nisam ja ovdje jer sam se zakleo na vjernost Fibri, Libellusu ili nekom trećem nego radi stripova, informacija, kupoprodaje, zezancije itd. Ovaj sajt mi najviše odgovara pa sam tu. Darkwood stripovi su mi omiljeni jer su jeftini. A što se tiše politike, ne sviđa mi se ni jedna strana i ne pada mi na pamet da se s nekim posvađam oko banana država. Moje rodne države ionako nema već 25 godina, a za ove maćehe zabole me...

Edited by - Obi-wan on 20/03/2016 10:59:27
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25534 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/03/2016 : 11:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

Dobio malopre. I da, čovek nije mislio na "topicu", već na forumu uopšteno. Sasvim ga razumem. U poruci mi je naveo i imena forumaša, ali to je sad manje važno. Inače, radi se o forumašu koji je ovde od 2008. godine.

Na ovom forumu sam 12 godina, od toga osam godina kao moderator. Zašto sam ostao? Valjda iz nekog mazohizma, ne znam. Ili iz ljubavi prema forumu?

Bilo je toliko primera netrpeljivosti, osionosti, svako malo je provejalo to "nacionalno" pitanje. Tako da mogu da razumem forumaše iz Srbije koji su se prebacili na DW forum.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 20/03/2016 11:22:59
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8556 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/03/2016 : 11:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
U usranom ratu koji nam se desio nije bili "dobrih i loših". Također nije bilo ni "pobjednika". Možda na papiru, ali nipošto u pravom smislu te riječi. Nikakvo veliko dobro i pravda nije izvojevana u ratu ni poslije rata. Što se tiče oslobođenih generala heroja... jednima heroj, drugima je zlikovac. I nemojte misliti da su ti drugi svi ludi i ispranog mozga, isti su u dlaku kao i vi - znam iz osobnog debelog iskustva. Tko se pali na takve stvari ili nije dobro razmislio ili nema čime razmišljati ili ne želi. Poenta svega je da su na drugoj strani također ljudi potpuno isti koji također vole svoje više od ičega i koji većinom vjeruju da su oni bili i jesu u pravu. Ponavljam, imam sam prilike upijati i jedno i drugo po 10 godina tako da točno znam šta govorim. Jedno je preslika drugoga, drugo je fotokopija prvoga. Tko je tu u pravu? Naravno nitko. Istina je negdje između, a u našem slučaju također vrlo udaljena i od jednih i od drugih. Ako bolujete od bolesti zvane "Nacionalizam", a tu mislim da onaj negativni, rekao bih vam da se liječite, ali bojim se da tu lijeka nema. Čak i ja koji razmišljam svojom glavom i vidim širu sliku još uvijek mislim da je moja strana u svemu tome bila malo više u pravu.

ovo fino ugravirati na forum, da bude svakoj budaletini jasno.

P.s. Sawitcha nije nitko potjerao, sam je otišao poput uvrijeđene frajle... a bio je slobodan i dalje širiti svoj primitivizam po forumu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29622 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/03/2016 : 11:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dobio malopre. I da, čovek nije mislio na "topicu", već na forumu uopšteno. Sasvim ga razumem. U poruci mi je naveo i imena forumaša, ali to je sad manje važno.

Na ovom forumu sam 12 godina, od toga osam godina kao moderator. Zašto sam ostao? Valjda iz nekog mazohizma, ne znam. Ili iz ljubavi prema forumu?

Bilo je toliko primera netrpeljivosti, osionosti, svako malo je provejalo to "nacionalno" pitanje. Tako da mogu da razumem forumaše iz Srbije koji su se prebacili na DW forum.

svugdje gdje se okuplja vise ljudi (iz bilo kojega razloga) doći će, prije ili kasnije, do sukoba
i u župi će se posvađati dva svećenika

s obzirom na članove koji na ovom forumu okuplja - nikako se ne slažem sa tvojom tvrdnjom, ovaj forum je izuzetno miroljubiv
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 12:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

Nisam više toliko aktivan pa nisam ni primjetio da je netko otišao. No, vrlo je moguće da su napustili forum zbog politike. Pogotovo što postoji alternativa - forum Darkwooda.

Što se tiče politike, imam znatno bolju poziciju to sagledati od 99% ljudi ovdje. Ne pitajte kako i zašto, nije da pratim politiku, jednostavno mi je život tako djelio karte.

Ne razumijem Obi,cemu ovo???Srbija je napala Hrvatsku,Srbi su agresori mi smo zrtve ne razumijem zasto je tako tesko rec istinu,to su povijesne cinjenice ovdje po tvom ispada da smo jednako krivi mi i Srbi,pa to je ludo!Naravno da psihopata ima s obje strane ali to nemjenja cinjenicu koju sam gore naveo.Ovako pricat Obi je sramota ne znam sto zelis postic,malo se umilit Srbima,zasto je tako tesko prihvatit istinu??Kakve veze imaju ti koji su bili agresori sa nekim mladim deckom od 25 godina??Ja znam covjeka koji je bio u Vukovaru koji se borio na strani agresora,dobar covjek ali nije imo izbora morao je,on ti sigurno nece reci da smo jednako krivi za rat!Nek se zna istima i nek se uvijek govori ma koliko god ona smetala nekima
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 20/03/2016 : 13:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dobio malopre. I da, čovek nije mislio na "topicu", već na forumu uopšteno. Sasvim ga razumem. U poruci mi je naveo i imena forumaša, ali to je sad manje važno. Inače, radi se o forumašu koji je ovde od 2008. godine.

Zato sto se na DW forumu primitivci resavaju jako lako i brzo,a normalan svet nastavlja da funkcionise.
Hospitalizacija je dovoljno velika za sve pacijente.

Ovde se mal-malo,pa opet nadje neki Tonka,Rahazlam,Barni,MarkoRadulovic,Vronski...koji ne kapiraju da ovo nije forum nacionalista.com ,vec..gle cuda-stripovi.com

Sa normalnim ljudima bilo koje nacionalnosti mozes funkcionisati normalno,neke od njih koji su mi jako dragi imam i na FB

I mene zanima ovo,hocu pobrisati postove i topike,fino bi bilo kad bi moglo sve odjednom,ili da Markos omoguci da se brisu i stare poruke.Kako to resiti?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/03/2016 : 13:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Ne razumijem Obi,cemu ovo???Srbija je napala Hrvatsku,Srbi su agresori mi smo zrtve ne razumijem zasto je tako tesko rec istinu,to su povijesne cinjenice ovdje po tvom ispada da smo jednako krivi mi i Srbi,pa to je ludo!Naravno da psihopata ima s obje strane ali to nemjenja cinjenicu koju sam gore naveo.Ovako pricat Obi je sramota ne znam sto zelis postic,malo se umilit Srbima,zasto je tako tesko prihvatit istinu??Kakve veze imaju ti koji su bili agresori sa nekim mladim deckom od 25 godina??Ja znam covjeka koji je bio u Vukovaru koji se borio na strani agresora,dobar covjek ali nije imo izbora morao je,on ti sigurno nece reci da smo jednako krivi za rat!Nek se zna istima i nek se uvijek govori ma koliko god ona smetala nekima

Tebi Ramahazlame definitivno ne bi bilo od štete ponavljanje gradiva osnovne škole, uklj. one najosnovnije stvari.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8556 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/03/2016 : 13:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Rahazlam

Ne znam zasto uopce pisem ovo ali ajde...
Ne nisu srbi agresori i nisu hrvati zrtve. Agresori su politika, nacionalizam i mocnici i nasi i njihovi, a zrtve su posteni i jadni ljudi... I hrvati i srbi.
Nisam srbin, hrvat sam,ali kad citam tvoje retardirane upise dodje mi i da ja odem na darkwood

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000