forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Gdje su forumaši iz Srbije?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/03/2016 : 13:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Nije ni cudo sto su ljudi otisli na Darkvud forum.

Ja se maksimalno trudim da izbegavam svastaru i ne pisem nista posebno po njoj ali par puta sam bio u iskusenju svasta da napisem jer su neki pojedinci jos uvek u 90ima a tada verovatno nisu bili ni rodjeni. I potpuno se slazem sa obi wanovim prvim postom na ovoj temi.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 13:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Aha ljudi super,prosvijetlili ste me sad mi je puno lakse u zivotu!Bas sad pricam s frendom svabom,reko sam mu buraz nemas frke pa niste vi krivi za 2. svjetski rat,krivi smo svi jednako,pa to je cudo covjece,istina ispred svega!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/03/2016 : 13:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Takodje mi nikad nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da iskazu svoj nacionalizam na stripovskom forumu? Od svih mesta gde mozes da se busas u grudi i vices ovi su agresori mi smo zrtve, ovi su pobednici ovi su gubitnici, zasto bas na forumu o stripovima?

Stripovi (sem propagadnih) zastupaju ideje bas suprotne od mrznje i nacionalizma.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 13:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Rahazlam

Ne znam zasto uopce pisem ovo ali ajde...
Ne nisu srbi agresori i nisu hrvati zrtve. Agresori su politika, nacionalizam i mocnici i nasi i njihovi, a zrtve su posteni i jadni ljudi... I hrvati i srbi.
Nisam srbin, hrvat sam,ali kad citam tvoje retardirane upise dodje mi i da ja odem na darkwood

Ne mozes negirat povijesne cinjenice,jbg...
Apsulutno nemam nista protiv Srba ali nemam nista ni protiv svaba pa ipak ne mogu negirat da su oni krivci za 2. svjetski rat!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/03/2016 : 13:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by manhunter

Dobio malopre. I da, čovek nije mislio na "topicu", već na forumu uopšteno. Sasvim ga razumem. U poruci mi je naveo i imena forumaša, ali to je sad manje važno. Inače, radi se o forumašu koji je ovde od 2008. godine.

Na ovom forumu sam 12 godina, od toga osam godina kao moderator. Zašto sam ostao? Valjda iz nekog mazohizma, ne znam. Ili iz ljubavi prema forumu?

Bilo je toliko primera netrpeljivosti, osionosti, svako malo je provejalo to "nacionalno" pitanje. Tako da mogu da razumem forumaše iz Srbije koji su se prebacili na DW forum.

Zato sto se na DW forumu primitivci resavaju jako lako i brzo,a normalan svet nastavlja da funkcionise.
Hospitalizacija je dovoljno velika za sve pacijente.

Ovde se mal-malo,pa opet nadje neki Tonka,Rahazlam,Barni,MarkoRadulovic,Vronski...koji ne kapiraju da ovo nije forum nacionalista.com ,vec..gle cuda-stripovi.com

Sa normalnim ljudima bilo koje nacionalnosti mozes funkcionisati normalno,neke od njih koji su mi jako dragi imam i na FB

I mene zanima ovo,hocu pobrisati postove i topike,fino bi bilo kad bi moglo sve odjednom,ili da Markos omoguci da se brisu i stare poruke.Kako to resiti?

Ne sjećam se da su Barni i MarkoRadulović imali neke nacionalističke ispade.
S druge strane, kad je doca izbačen čini mi se da si upravo ti rekao da je to zato što je ovo prozor u svijet stripa, a ne prozor u svet stripa. Ako to nisi bio ti, isprike, ali poprilično sam siguran da jesi.
Hospitalizacija nije rješenje jer ti ondje netko može napisati doslovno što god hoće.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/03/2016 : 13:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
quote:

Rahazlam

Ne nisu srbi agresori i nisu hrvati zrtve. Agresori su politika, nacionalizam i mocnici i nasi i njihovi, a zrtve su posteni i jadni ljudi... I hrvati i srbi.
Nisam srbin, hrvat sam,ali kad citam tvoje retardirane upise dodje mi i da ja odem na darkwood

Ne znaš ti izgleda ni sam šta i tko si, u tome ti i jeste najveći problem. Al' da polupismenost nije pitanje vjeroispovijesti, to stoji...

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/03/2016 : 13:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by going going

Takodje mi nikad nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da iskazu svoj nacionalizam na stripovskom forumu? Od svih mesta gde mozes da se busas u grudi i vices ovi su agresori mi smo zrtve, ovi su pobednici ovi su gubitnici, zasto bas na forumu o stripovima?

Stripovi (sem propagadnih) zastupaju ideje bas suprotne od mrznje i nacionalizma.

Pa imaš raznih stripova.
Tko je nacionalist drugdje, bit će i ovdje. Ne vidim mjesta čuđenju.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 13:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

Obi je prvo napisao glupost ja sam reagiro,ne smatram se nacionalistom ali morao sam reagirat na to kad je reko da smo jednako krivi za rat,isto bi reagiro kad bi svabo rekao da smo svi jednako krivi za 2. svjetski rat,kad sam ja to iskazivao svoj nacionalizam ovdje na forumu???
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 20/03/2016 : 13:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Da je bilo mudrosti ovog topica uopće ne bi bilo, ili bi bio pravovremeno zaključan. Ovako se samo čeka tko će prvi nasjesti na relativizacijska mudrovanja.

Meni osobno ekipa koja je otišla iz navedenih razloga uopće ne nedostaje. Uostalom, dobro se sjećam koji su taj dan započeli sipati otrov.

Moderatori, ključajte ovo dok nije ozbiljnije započelo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/03/2016 : 13:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Obi je prvo napisao glupost ja sam reagiro,ne smatram se nacionalistom ali morao sam reagirat na to kad je reko da smo jednako krivi za rat,isto bi reagiro kad bi svabo rekao da smo svi jednako krivi za 2. svjetski rat,kad sam ja to iskazivao svoj nacionalizam ovdje na forumu???

Kad bi stvari barem bile tako crno-bijele.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 20/03/2016 : 13:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Isto tako, ne fale mi ni Zrinjski i slični.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/03/2016 : 13:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Sjeća li se tko točnih forumaša koji su otišli nakon priče o Gotovini?
Da budemo konkretni...

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 20/03/2016 : 14:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Ovaj topic vrišti od nejebice :)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 14:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Nisam više toliko aktivan pa nisam ni primjetio da je netko otišao. No, vrlo je moguće da su napustili forum zbog politike. Pogotovo što postoji alternativa - forum Darkwooda.

Što se tiče politike, imam znatno bolju poziciju to sagledati od 99% ljudi ovdje. Ne pitajte kako i zašto, nije da pratim politiku, jednostavno mi je život tako djelio karte.

Reći ću vam nešto što krši pravila foruma sa nadom da će nekome ući u glavu.
U usranom ratu koji nam se desio nije bili "dobrih i loših". Također nije bilo ni "pobjednika". Možda na papiru, ali nipošto u pravom smislu te riječi. Nikakvo veliko dobro i pravda nije izvojevana u ratu ni poslije rata. Što se tiče oslobođenih generala heroja... jednima heroj, drugima je zlikovac. I nemojte misliti da su ti drugi svi ludi i ispranog mozga, isti su u dlaku kao i vi - znam iz osobnog debelog iskustva. Tko se pali na takve stvari ili nije dobro razmislio ili nema čime razmišljati ili ne želi. Poenta svega je da su na drugoj strani također ljudi potpuno isti koji također vole svoje više od ičega i koji većinom vjeruju da su oni bili i jesu u pravu. Ponavljam, imam sam prilike upijati i jedno i drugo po 10 godina tako da točno znam šta govorim. Jedno je preslika drugoga, drugo je fotokopija prvoga. Tko je tu u pravu? Naravno nitko. Istina je negdje između, a u našem slučaju također vrlo udaljena i od jednih i od drugih. Ako bolujete od bolesti zvane "Nacionalizam", a tu mislim da onaj negativni, rekao bih vam da se liječite, ali bojim se da tu lijeka nema. Čak i ja koji razmišljam svojom glavom i vidim širu sliku još uvijek mislim da je moja strana u svemu tome bila malo više u pravu.

Ne razumijem Obi,cemu ovo???Srbija je napala Hrvatsku,Srbi su agresori mi smo zrtve ne razumijem zasto je tako tesko rec istinu,to su povijesne cinjenice ovdje po tvom ispada da smo jednako krivi mi i Srbi,pa to je ludo!Naravno da psihopata ima s obje strane ali to nemjenja cinjenicu koju sam gore naveo.Ovako pricat Obi je sramota ne znam sto zelis postic,malo se umilit Srbima,zasto je tako tesko prihvatit istinu??Kakve veze imaju ti koji su bili agresori sa nekim mladim deckom od 25 godina??Ja znam covjeka koji je bio u Vukovaru koji se borio na strani agresora,dobar covjek ali nije imo izbora morao je,on ti sigurno nece reci da smo jednako krivi za rat!Nek se zna istima i nek se uvijek govori ma koliko god ona smetala nekima

Ti si mlad momak i tek si rođen kada se to desilo. Ja sam za vrijeme rata imao 16-20 godina i proživio sam dosta uživo. Možeš li vjerovati da je moje viđenje o tome šta se desilo jasnije nego tvoje? I naravno da ima onih koji (na žalost) vide i jasnije nego ja.
Možeš li povjerovati da postoji sasvim drugačija verzija istine u kojoj je netko drugi napao nekoga drugoga?
Možeš li vjerovati da je broj ljudi koji se kunu u tu drugu verziju istine možda i veći od broja ljudi koji vjeruju u tvoju istinu?
Znaš li da neki one koji ti nazivaš agresorima nazivaju herojima i obratno.
Možeš li pojmiti da svijet nije ono što si ti siguran da je. Nemam se razloga umiljavati ikome, jednako prezirem ljubitelje rata na obje strane (i na svim stranama), a jednako poštujem one koji žele da počnemo živjeti kao ljudi na obje strane.
Mogao bih ti situaciju i detaljnije objasniti, ali neću. Previše bi to bilo za ovaj forum, a i sumnjam da bi doprlo do tebe.
Vjeruj u šta hoćeš, tvoj život. I ja sam vjerovao u bajke kada sam imao 16 godina.
Zapitaj se samo koliko ti je dobro i koliko si zadovoljan stanjem stvari u svojoj okolini. Sigurno je vrijedilo rata.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 14:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Kad bi stvari barem bile tako crno-bijele.

Pa nisu,ali ne mozes negirat povijesne cinjenice samo da bi se umilio Srbima,prijatelj ti je onaj ko ti kaze istinu a ne onaj ko ti prica ono sto zelis cut!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 14:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Budi pošten i priznaj da na ovom forumu ima relativno malo nacionalizma i nacionalista. Bar se to toliko javno ne iznosi. Pogotovo ako se pročitaju neki drugi sadržaji na netu gdje je vrijeđanje najodvratnije moguće. Meni je žao ako su ljudi iz tog razloga otišli sa foruma. Mislim ipak da su pretjerano emotivno reagirali i apeliram da se vrate...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/03/2016 : 14:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nisam više toliko aktivan pa nisam ni primjetio da je netko otišao. No, vrlo je moguće da su napustili forum zbog politike. Pogotovo što postoji alternativa - forum Darkwooda.

Što se tiče politike, imam znatno bolju poziciju to sagledati od 99% ljudi ovdje. Ne pitajte kako i zašto, nije da pratim politiku, jednostavno mi je život tako djelio karte.

Reći ću vam nešto što krši pravila foruma sa nadom da će nekome ući u glavu.
U usranom ratu koji nam se desio nije bili "dobrih i loših". Također nije bilo ni "pobjednika". Možda na papiru, ali nipošto u pravom smislu te riječi. Nikakvo veliko dobro i pravda nije izvojevana u ratu ni poslije rata. Što se tiče oslobođenih generala heroja... jednima heroj, drugima je zlikovac. I nemojte misliti da su ti drugi svi ludi i ispranog mozga, isti su u dlaku kao i vi - znam iz osobnog debelog iskustva. Tko se pali na takve stvari ili nije dobro razmislio ili nema čime razmišljati ili ne želi. Poenta svega je da su na drugoj strani također ljudi potpuno isti koji također vole svoje više od ičega i koji većinom vjeruju da su oni bili i jesu u pravu. Ponavljam, imam sam prilike upijati i jedno i drugo po 10 godina tako da točno znam šta govorim. Jedno je preslika drugoga, drugo je fotokopija prvoga. Tko je tu u pravu? Naravno nitko. Istina je negdje između, a u našem slučaju također vrlo udaljena i od jednih i od drugih. Ako bolujete od bolesti zvane "Nacionalizam", a tu mislim da onaj negativni, rekao bih vam da se liječite, ali bojim se da tu lijeka nema. Čak i ja koji razmišljam svojom glavom i vidim širu sliku još uvijek mislim da je moja strana u svemu tome bila malo više u pravu.

Ne razumijem Obi,cemu ovo???Srbija je napala Hrvatsku,Srbi su agresori mi smo zrtve ne razumijem zasto je tako tesko rec istinu,to su povijesne cinjenice ovdje po tvom ispada da smo jednako krivi mi i Srbi,pa to je ludo!Naravno da psihopata ima s obje strane ali to nemjenja cinjenicu koju sam gore naveo.Ovako pricat Obi je sramota ne znam sto zelis postic,malo se umilit Srbima,zasto je tako tesko prihvatit istinu??Kakve veze imaju ti koji su bili agresori sa nekim mladim deckom od 25 godina??Ja znam covjeka koji je bio u Vukovaru koji se borio na strani agresora,dobar covjek ali nije imo izbora morao je,on ti sigurno nece reci da smo jednako krivi za rat!Nek se zna istima i nek se uvijek govori ma koliko god ona smetala nekima

Ti si mlad momak i tek si rođen kada se to desilo. Ja sam za vrijeme rata imao 16-20 godina i proživio sam dosta uživo. Možeš li vjerovati da je moje viđenje o tome šta se desilo jasnije nego tvoje? I naravno da ima onih koji (na žalost) vide i jasnije nego ja.
Možeš li povjerovati da postoji sasvim drugačija verzija istine u kojoj je netko drugi napao nekoga drugoga?
Možeš li vjerovati da je broj ljudi koji se kunu u tu drugu verziju istine možda i veći od broja ljudi koji vjeruju u tvoju istinu?
Znaš li da neki one koji ti nazivaš agresorima nazivaju herojima i obratno.
Možeš li pojmiti da svijet nije ono što si ti siguran da je. Nemam se razloga umiljavati ikome, jednako prezirem ljubitelje rata na obje strane (i na svim stranama), a jednako poštujem one koji žele da počnemo živjeti kao ljudi na obje strane.
Mogao bih ti situaciju i detaljnije objasniti, ali neću. Previše bi to bilo za ovaj forum, a i sumnjam da bi doprlo do tebe.
Vjeruj u šta hoćeš, tvoj život. I ja sam vjerovao u bajke kada sam imao 16 godina.
Zapitaj se samo koliko ti je dobro i koliko si zadovoljan stanjem stvari u svojoj okolini. Sigurno je vrijedilo rata.

Gle vec sam napisao da znam covjeka koji je bio u Vukovaru na strani agresora protiv svoje volje,on ce ti rec pravu istinu,ja nisam nacionalista svejedno mi je u kojoj drzavi zivimo bila to Jugoslavija,Europa ma moze i cijeli svijet bit jedna drzava ako oces.Al zasto ne rec istinu Obi pa cijela Europa uci iz povijesti tako samo Srbija ima svoju povjest,u ratu naravno da je bilo svega psihopata ima s obje strane ali to ne mijenja cinjenice
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8556 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/03/2016 : 14:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

Rahazlam

Ne znaš ti izgleda ni sam šta i tko si, u tome ti i jeste najveći problem. Al' da polupismenost nije pitanje vjeroispovijesti, to stoji...

...a nista morat cu pitat nekog da mi objasni. Ali,da ne osjecam nikakvu potrebu za naconalnom pripadnoscu. Hrvat sam na papiru, u dusi to mi je apsolutno nebitno. Nekada mi je to nesto znacilo, danas vise ne. Ne kazem da je to dobro ili lose, ali tako je... I nikada nisam bio mirniji i spokojniji.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8556 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/03/2016 : 14:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

Budi pošten i priznaj da na ovom forumu ima relativno malo nacionalizma i nacionalista. Bar se to toliko javno ne iznosi. Pogotovo ako se pročitaju neki drugi sadržaji na netu gdje je vrijeđanje najodvratnije moguće. Meni je žao ako su ljudi iz tog razloga otišli sa foruma. Mislim ipak da su pretjerano emotivno reagirali i apeliram da se vrate...

...potpis

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2016 : 14:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Al zasto ne rec istinu Obi pa cijela Europa uci iz povijesti tako samo Srbija ima svoju povjest,u ratu naravno da je bilo svega psihopata ima s obje strane ali to ne mijenja cinjenice

Pokušavam ti objasniti da ta tebi toliko važna univerzalna "istina" ne postoji. Istina je u oku posmatrača, istinu pišu pobjednici, istina je ono čime te kljukaju svakodnevno sa TV-a. Laž ponovljena tisuću puta postaje istina. Ako svi kažu da sam lud, to je onda istina, iako ja znam da sam jedan od rijetkih normalnih ljudi :-)
Pokušaj razmišljati svojom glavom, a manje slušaj čovjeka iz Vukovara koji se borio na strani "agresora".

Edited by - Obi-wan on 20/03/2016 14:39:56
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2016 : 14:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Živili/serbus

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25534 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/03/2016 : 19:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ako ide ključ, onda postoji i razlog. A razlog zaslužuje ban.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000