Srecan rodjendan Maestru! Nek nam je ziv i zdrav i srecan jos mnogo godina i nek crta koliko zeli!
Originally posted by nagor
Ah maestro. Sve naj! :)
Nego, da li netko zna kakav je Ferri osobno. Voli popit? Je li oženjen? Ima li djece? Za koji klub navija? Omiljana boja? :)
Ima dosta o njegovom privatnom zivotu u knjizi Galijeno Ferri moj zivot sa Zagorom, mislim da ima tri sina, voli da ide na jedrenje po Liguriji gde i zivi i ima studio.
A da li voli da popije i za koji klub navija stvarno ne znam.
Nego, da li netko zna kakav je Ferri osobno. Voli popit? Je li oženjen? Ima li djece? Za koji klub navija? Omiljana boja? :)
Nogomet ga ne zanima, ali u njegovom kraju svi navijaju za Sampdoriju. Navija za Pro Recco, jer se bavio vaterpolom u mlađim danima. Znam to jer sam ga baš to pitao kada je prvi puta gostovao na CRŠ-u :) Nažalost, nisam ga se sjetio pitati jel voli popit.
Jako lijepa... Maestru se teško možemo zahvaliti na svemu što nam je dao... Čitam sada ponovno prvog Kandraxa, praznik za oči. Neponovljiv ugođaj kakav je samo Ferri znao stvoriti. Magija.
Legenda. Crtao je do zadnjeg dana i definitivno treba pamtiti dan rođenja ovog neopisivo velikog umjetnika koji će zlatnim slovima zauvijek ostati urezan u naša sjećanja.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.