Sjećam se da sam u ono vrijeme nabavio prvi specijal Zagor Te-Nej ali se ne sjećam koja je priča bila unutra.
taj spwcijal mi je bio velika misterija kao klincu. Spika je u tome kaj su objavili samo prva dva nastavka (odnosno prvi i dvije trećine drugog) i onda niš. Stala epizoda. Uvijek sam mislio da tu nekaj ne valja, pa kaj sad, pobegli su iz ludnice i to je to? Nije imalo smisla. tek sam kasnije nabavio cijelog Zatočenog Zagora
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Davno sam čitao sken ove priče i svidjela mi se. No kada sam pročitao "Bez milosti", mislim da mi se povratak više svidio. Jedva čekam da ponovno pročitam ovu priču i onda točnije usporedim.
jedna od boljih prica koje sam citao dok sam jurio politikin kombi da istovari stripove u dobro poznatoj trafici u mom gradu davnih osamdesetih.lepota od zivota!
jedna od boljih prica koje sam citao dok sam jurio politikin kombi da istovari stripove u dobro poznatoj trafici u mom gradu davnih osamdesetih.lepota od zivota!
Davno sam čitao sken ove priče i svidjela mi se. No kada sam pročitao "Bez milosti", mislim da mi se povratak više svidio. Jedva čekam da ponovno pročitam ovu priču i onda točnije usporedim.
Što se mene tiče, prvi dio je 5 puta bolji od nastavka.
Kupljeno! U osječkom Kauflandu, glancer. Inače, za ekipu iz okoline, tu se stvarno nekim čudom svaki put zalomi nekoliko stripova bez utora... Sam biraš... Ne moraš "tetama s kioska" deset puta vraćati strip koji su ponudile i odgovarati na pitanja "pa šta mu fali"...
Nisu losi ni u sparu, ni na autobusnom kolodvoru u osijeku,. Jbt, sad kad ovako kazem naglas, pa koliko je to truda i prijeđenih km, radi neostecenog stripa