forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 576

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/03/2016 : 12:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Konačni obračun, briljantan završetak ili ipak kraj s dosta zamjerki??

Jedva stranica i pol topica o ovoj velikoj temi, ali ne smijem se više žaliti već drugu The Kidu prepuštam palicu za posljednju dionicu ove teme. Da vidimo kako se činio sami kraj ovog velikog rata.

- Konačni obračun, briljantan završetak ili ipak kraj s dosta zamjerki??
- Koje su to zamjerke, ako ih ima, koje bi se mogle istaći?
- Koje su to stvari koje su vas oduševile na kraju?
- Utisci o prizorima pada Uranije, jesu li ovo najspektakularnije scene ikad u serijalu?
- Opći dojam, sad kad sve sve sleglo, o ovoj Viettijevoj sagi?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 13:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Malo poslije zadnja podtema čime završavamo s ovom velikom temom.

Upozorenje: prilaz ovom topicu dopušten samo thekideu! :D

Sumnjam da će taktika e sad i ako oćeš, ja ti ne dam da uđeš dati rezultate.

Mislim da je vreme da staviš ključ u bravu i svako na svoju stranu. Jednostavno, ne moš na silu da guraš dalje. Probali su i drugi na raznim topicima, al ne vredi. Samo je jedan junak večan i samo na njegovom njegovim topicima možeš da napišeš nešto o epizodi staroj 50 godina ili 50 dana - nema veze, uvek će se naći par njih da prodiskutuje.

Naravno neće NN topic zamreti potpuno, biće tu Giuda sa svežim informacijama, kao i par onih koji će napisati koju o novo-pročitanim epizodama. Uz linkove na novoobjavljene epke i recke, to je sasvim dovoljno.

Vreme velikih pa i malih tema je prošlo. Probali smo na silu, al ne ide. Probao sam da te ostavim solo da visiš, u nadi da će neko uskočiti, al ništa od toga.

Krajem prošle godine u sobu mi ulazi burazer i pita dal sam normalan - kako mogu da sedim i piskaram recenzije za neki strip koji niko živi ne čita. A ja mu kažem ma ima jedan kojeg to zanima. Pa dopisujte se na pm, a ne tu da smarate ljude, reče on i izađe, seme mu jebem klinačko nepismeno.

Prema tome podnosim neopozivu ostavku na funkciju zamenika vođe NN topica (koju sam sam sebi dodelio) i dižem ruke od daljeg piskaranja. Naravno, mogao sam, kao i mnogi drugi, tiho nestati u tamnoj noći, al onda bi izgubio priliku da napišem još jedan patetični post.

Ostavka stupa na snagu čim završimo analizu Orbitalnih ratova. Dok d-drhtavom rukom p-pišem ove redove, suze mi pokrivaju tastaturu... cmizdr... grc... slingut...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/03/2016 : 13:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

Krajem prošle godine u sobu mi ulazi burazer i pita dal sam normalan - kako mogu da sedim i piskaram recenzije za neki strip koji niko živi ne čita. A ja mu kažem ma ima jedan kojeg to zanima. Pa dopisujte se na pm, a ne tu da smarate ljude, reče on i izađe, seme mu jebem klinačko nepismeno.

quote:
Prema tome podnosim neopozivu ostavku na funkciju zamenika vođe NN topica (koju sam sam sebi dodelio) i dižem ruke od daljeg piskaranja. Naravno, mogao sam, kao i mnogi drugi, tiho nestati u tamnoj noći, al onda bi izgubio priliku da napišem još jedan patetični post.

Ostavka stupa na snagu čim završimo analizu Orbitalnih ratova. Dok d-drhtavom rukom p-pišem ove redove, suze mi pokrivaju tastaturu... cmizdr... grc... slingut...

Ma šta! Ajde samo probaj, nećeš više pročitati recenzije od mene.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 13:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma šta! Ajde samo probaj, nećeš više pročitati recenzije od mene.

Juu, evo i ja se zapanjih. Eh, gde ide ovaj svet kad Recenzent Godine preti na ovakav način.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 13:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote

Konačni obračun, briljantan završetak ili ipak kraj s dosta zamjerki??

1. Konačni obračun, briljantan završetak ili ipak kraj s dosta zamjerki??
Hmm... teško pitanje. Mislim da je istina negde između. Siguran sam da je u Viettijevoj glavi sve to izgledalo spektakularno, što je na momente i bilo, ali...

2. Koje su to zamjerke, ako ih ima, koje bi se mogle istaći?
Moraću još jednom prepisati komentar o samoj završnici, pa se onda nadovezati na tu staru priču:
Znači oni su na Uraniji - Luke i Rossovka (ne znam koja, zvaću je sestra 3) su na kraju puta i Nathan kaže sestri 2 - piči i spašavaj ih, jebeš mene. Ona mu se zahvaljuje što ju je pustio i poleće...
Scena, možda i najjača u celom serijalu. Meni knedla u grlu, jednostavno veličanstveno.

Ali onda sledi slom i sve ode u materinu - iz nekog razloga i sestra 1 odjednom ostavlja Branka i piči sa sestrom 2 da spašava sestru 3.

WHY THE FUCK?

Koja je poenta kad je ta sestra mogla da pokupi Branka i Nathana i da piči na drugu stranu. Čemu to sem da bi ih Vietti sve pobio i da bi još jednom čuli čuvenu uzrečicu: Idemoo sestrice!!!

Znam da su to sitnice, al takve stvari mene izbace iz priče u sekundi. Ako je već hteo da uključi Jerryja Lonea i May (što je naivno iz više aspekata), mogao je i to tako što bi jednu sestru ubio par epizoda ranije u onim tenkovima na Zemlji, recimo mogao je Lukeov klon da je zvekne i idemo dalje.

Ali bilo bi još bolje da je jednu ostavio živu, tu koja spasi Nathana i Branka. I onda bi imali materijala za još par melanholičnih epizoda, gde bi ona propala od pića, droge, kurvanja... Mogla je i kasnije stradati, ma opcija za dobru dramu kolko oćeš.

Da ne pominjem poslednje dve table gde Nathan ide kod keve one jadnice što ju je masakrirao i ona ga zove na kavicu - ma kako da ne. Mislim takva stvar i može da se desi u pravom životu, al' zašto završiti epizodu sa happy endom, kad je mogla da mu zalupi vrata ispred nosa i da Nathana nastavi da izjeda sećanje narednih godina. Čemu to veštačko zatvaranje radnje.

Moglo je ovo biti nešto najbolje što je izašlo iz Bonellija ikad, ali ovako se samo iznerviram i razmišljam šta bi bilo kad bi bilo.

Pored ovoga, smetalo mi je i spašavanje same zgrade Alfa i bliže okolice - ono kad svi staju pod Sigmundovu super-soničnu kupolu i prežive glavni udar. Mislim da bi bila mnogo jača scena da su se bivši mucavko i Darver ukrcali u helikopter, bacili poslednji pogled na Grad i zbrisali dok u daljini grmi explozija Uranije. Mogli su da ubace i par scena pokušaja bežanije stanovnika iz Grada dok se na nebu vide obrisi zapaljene Uranije. Pa onda upadanje ljudi u zgradu Alfe i molbe i otimačine za mesto u poslednjoj letelici. Pucnjava i padanje sa zgrada, opšti metež i ludilo, majke sa uplakanom decom... Posle su naravno mogli da izgrade treću zgradu Alfe i da nastave dalje na drugom kraju Grada. Volim te mračnije priče, pa to ti je.

3. Koje su to stvari koje su vas oduševile na kraju?
Ovo ću da spojim sa petim pitanjem.

4. Utisci o prizorima pada Uranije, jesu li ovo najspektakularnije scene ikad u serijalu?
Mislim da bi moje scene (gore opisane) bile spektakularnije, mada i ovako mi ulazi u top-ten.

5. Opći dojam, sad kad sve sve sleglo, o ovoj Viettijevoj sagi?
O ovome ću nešto kasnije.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 15:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
ANALIZA ORBITALNIH RATOVA

- zaključak -

Jerry je pitao šta je to što je oduševilo na samom kraju. Pokušao sam da se setim nečega ali upravo mi je tih desetak zadnjih tabli najslabije. Verovatno ću pri drugom čitanju sve te rupice i potencijalne mogućnosti lakše progutati, trenutno mi i dalje bodu oči.

Još jednom da ponovim da je ovo ipak bio prevelik zalogaj za jednog scenaristu. Morao je da okupi tim ljudi koji bi se brinuli o svim detaljima i planovima. Kada pogledamo celu sagu, Vietti je to odradio gotovo bez greške (*), nije zaboravio likove niti situacije, a sve što mogu da mu zamerim jeste da je u pojedinim momentima imao mnogo boljih rešenja.

Recimo šteta je što se, Serra i Vietti, nisu na vreme setili da nekome od agenata daju orbitalno poreklo, pa da zakomplikuju dramu početka rata, u stilu nezaboravnih klasika (mini-serija i romana) iz osamdesetih: North and South, Love and War i Heaven and Hell.

Zamislite tek tu sagu pola agencije na jednoj strani, pola na drugoj - u jeku bitke Nathan (Zemlja) naleće na Legs (Melpomena) - ukrštaju ruke sa pištoljima, momenat tišine, polako spuštaju oružje, ali ipak bez pozdrava i bez reči se zaobilaze i nastavljaju da ubijaju protivnike...

(*) Gotovo bez greške, ne znači da ih nije bilo.
Najveća bi svakako bila u samoj postavci "velike slike":

Dakle, imamo ukupno 5 strana u sukobu, što bi Tolkien reko - 5 armija.
U jednom trenutku čak 4 se pozicioniraju protiv Zemlje - orbitalne stanice, Mars, Mr Alfa i sestrinstvo telepatkinja. Znači 4 moćna protivnika (Golijata) koja zajedno mogu lagano da razbucaju Zemlju (Davida). I šta radi Vietti? Umesto da planira nemoguće misije i načine kako da se Zemljani izvuku iz nezavidne situacije, on slabi svoje negativce, tako što ih međusobno posvađa.
Prvo se Mars pravi blesav i ne želi da se meša u sukob, a telefon im zvoni i zvoni... Onda se tri preostala saveznika međusobno poubijaju. Ada napada Mr Alfu, Mr Alfa uzvraća, telepatkinje ga izdaju i tako sve u krug.

Rat po sistemu svi sa svima je mogao imati samo jednog pobednika - Zemlju. A Vietti sve karte baca na konačno rešenje Ade morgan, koje je teško moglo da odluči rat. To me je podsetilo na Hitlerovu taktiku „spaljene zemlje“, gde je sve uništavao bežeći pred Rujama, naravno pričamo o samoj nemačkoj teritoriji.

Na kraju Zemlja ispade Golijat a orbitalci David i to bez praćke, eventualno sa malim kamenčićem (Uranijom) i to je to.

I taman kad pomislite da je sve gotovo, sledi još jedna budalaština: kao nagradu za masovni pokolj Zemljana, predsednik Abraham daje nezavisnost orbitalcima, umesto da šalje carpetbaggere da izmuzu gubitnike do kraja. Ili još bolje da zavedu vojnu okupaciju i podele stanice na interesne sfere.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/03/2016 : 17:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da bi ti svojim idejama napravio totalni bućkuriš.

Odlično je ovo sve Vietti ukomponirao.Naravno da postoji 100 varijacija kako bi se mogao izvesti rat. Ne može se svi konci u ovako kompleksnoj radnji držati pod kontrolom, zato i imamo nekih nelogičnih situacija.

Slažem se s tobom da je mogao tražiti pomoć drugih autora kako bi sve kockice mogao posložiti. A tada bi se rat mogao protegnuti na desetak epizoda na našu radost.

Vijet ćemo u Ratu svjetova je li imao kakvu pomoć ili je i dalje bio sam svoj majstor.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 17:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Slažem se s tobom da je mogao tražiti pomoć drugih autora kako bi sve kockice mogao posložiti. A tada bi se rat mogao protegnuti na desetak epizoda na našu radost.

Vijet ćemo u Ratu svjetova je li imao kakvu pomoć ili je i dalje bio sam svoj majstor.

Pa ključne je opet odradio samostalno, a u onim početnim mu je pomagao Vigna. Gde baš njega nađe, al ko zna, možda je tu pokazao zrnce starog talenta. Mada ne vidim opciju u kojoj bi Vigna primao naredbe, ili bar sugestije, od nekog ko je "juče" došao na serijal i odmah umislio da je kalif umesto kalifa.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/03/2016 : 18:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, Vietti je do Rata svjetova bio 15 godina u staffu tako da mu nema Vigna šta pametovati. Valjda ga je ponizno slušao s obzirom da je s ovim ratom ponovno napravio dobru stvar.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 19:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa dobro, Vietti je do Rata svjetova bio 15 godina u staffu tako da mu nema Vigna šta pametovati. Valjda ga je ponizno slušao s obzirom da je s ovim ratom ponovno napravio dobru stvar.

Ma mogo je da bude 150 godina u staffu i dalje bi za Vignu bio new guy.
Pa gledaj to iz njegovog ugla. Od '91. slušaš priču kako si ti najgori od trojice tvoraca Nathana. Zato i prepustiš vođstvo jednom od talentovanijih prijatelja. Prođe desetak godina, ti gledaš kako svi tapšu vođu po leđima i čak mu i Big Boss ponudi da vodi svoj novi serijal. I ti pomisliš da je došlo tvojih pet minuta, kad tvoj "prijatelj" odluči da palicu preuzme neki mali smrda.

I šta sad još treba i da slušaš smrdu, ma kako da ne. Jedina prednost koja ti ostaje je da šta god napišeš, bez obzira na kvalitet, moraju da objave. I naravno da te ne zanima ni koji će ti crtač crtati ni u kojoj će ediciji objaviti, bitno je da bar šuška kaplje i da niko ne sme da te u lice kritikuje.

I tako vreme prolazi a tvoj bivši prijatelj i mali smrda se smenjuju na mestu glavnog scenariste, a tebe niko ne jebe dva posto. Ediciju koju si ti smislio expresno ukinu, pa posle par godina vrate. Vidiš da oko tebe niko ne zna šta radi, posao se samo otaljava i ti se pridružuješ takvom boli me patka za sve razmišljanju.

Negde usput sam zaboravio šta sam hteo da kažem, al je valjda suština jasna: Vietti je za Vignu bio i ostao mali smrda.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/03/2016 : 20:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Čini mi se da si pogledao previše filmova u životu. Ili čak sapunica, jer ovo je prestrašan scenarij čak i za njih.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/03/2016 : 20:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čini mi se da si pogledao previše filmova u životu. Ili čak sapunica, jer ovo je prestrašan scenarij čak i za njih.

Prestao sam da brojim posle prvih 35000 filmova. Kao mali astmatičar koji je mnogo izostajao iz škole, jedina zabava su mi bili stripovi i filmovi.

Kada bih odgledao 7-8 filmova u jednom danu, to bi bio ispodprosečan dan. Naravno sve je to bilo pre nego što sam se sa 16 godina zaposlio u video-klubu, e tek je onda krenulo gledanje.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/03/2016 : 12:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što li ovo Vigna skriva? Ili je Nathan na heroinu ili je možda donor u banci sperme. Uglavnom impresivne su mu vene.

Dio nove slagalice. Ništa posebno se još ne vidi, jedino vidimo budilicu sata. Nathan ranoranilac.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/03/2016 : 09:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/03/2016 : 20:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
"Le giustiziere"
Scenarij: Mirko Perniola
Crtež: Davide Perconti/Francesca Palomba

"L'eroe della folla"
Scenarij: Andrea Artusi/Alberto Massaggia
Crtež: Carlo Velardi
Naslovnica: Roberto De Angelis

http://www.sergiobonelli.it/scheda/nathan-never/39837/Maxi-Nathan-Never-12.html

Edited by - solar on 18/03/2016 20:15:51
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/03/2016 : 21:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Solar, 24 sata ban- unatoč upozorenjima usudio se postaviti post na stranici broj 322 NN topica i tako srušio sklad stranice koju su mukotrpno thekide i Jerry stvarali.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/03/2016 : 21:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ako hoćeš izbrisat ću svoj post i ubacit u tvoj ovu uvećanu verziju naslovnice tako da ne remetimo ravnotežu teme.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/03/2016 : 23:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ako hoćeš izbrisat ću svoj post i ubacit u tvoj ovu uvećanu verziju naslovnice tako da ne remetimo ravnotežu teme.

Ma gotovo je sad, nego fino je vidjeti nekoga na ovoj stranici, a da nije gadna thekideova njuška, pa makar bio neNathanovac.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 18/03/2016 : 23:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by solar

Ma gotovo je sad, nego fino je vidjeti nekoga na ovoj stranici, a da nije gadna thekideova njuška, pa makar bio neNathanovac.

More pravićeš ti tu gadnu njušku od blata, kad me ne bude.

Samo ti prozivaj i nadaj se da ću se vratiti, dobro ovo ne računam, ovo je slučajno.
Al ubuduće nejma više.

Vidimo se kad navratiš kod mene na topic da rezervišeš kojeg Nathana.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/03/2016 : 08:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/03/2016 : 14:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Koliko sam razumio talijano nova prica u tri poglavlja.
464 stranica, vise nego maxi.

http://www.sergiobonelli.it/scheda/nathan-never/39900/Nathan-Never--Visioni-di-un.html?refresh_ce

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 22/03/2016 : 14:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Koliko sam razumio talijano nova prica u tri poglavlja.
464 stranica, vise nego maxi.

http://www.sergiobonelli.it/scheda/nathan-never/39900/Nathan-Never--Visioni-di-un.html?refresh_ce

ma je vraga nova prica, reprint almanaha i giganta, nekakav Vigna the best of.

Edit: preciznije, idu almanasi gdje ostarijeli Nathan prica price o svojoj mladosti i onaj gigant gdje dobivamo zavrsnicu te price i objasnje otkud taj ostarijeli Nathan i djeca kojoj je pricao price.

Kaizoku ou ni ore wa naru!

Edited by - Giuda Ballerino on 22/03/2016 15:01:34
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 23/03/2016 : 19:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Sergio Giardo na scenarij Antonija Serre, table iz brojeva 301-303 (zavrsnica visegodisnje sage Omega i razdoblja poznatog kao NINo).

Kaizoku ou ni ore wa naru!

Edited by - Giuda Ballerino on 23/03/2016 19:34:25
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/03/2016 : 19:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Stvarno lijep crtež, šteta što scenaristi ne prate dobro crtački staff.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/03/2016 : 20:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan crtez.
Takve stilove crtanja bi volio vidjeti u kakvim povremenim izvanrednim izdanjima..ima potencijala, ali treba dati suncevim jedrima vjetra...
Bio bih zadovoljan i kad bi NN izlazio cetiri puta godisnje u kakvim izdanjima od 300-400 stranica.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 576 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000