Author |
Topic |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 25/03/2016 : 12:55:34
|
Današnji jackpot na eurojackpot lotu iznosi 566 milijuna kuna iliti cca 75 milijuna eura... Igrate li taj loto? Maštate li o dobitku:)
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 25/03/2016 : 13:02:42
|
Ja sam cijelo jutro proveo u kafiću...malo se kava odužila;) Gazda kafića redovito igra navedeni loto, ali danas ga nije odigrao nakon što sam mu ja ispričao priču o jednom kolegi sa posla koji redovito igra loto u hrvatskoj lutriji...mislim da je onaj 7/39,ali čim jackpot prijeđe neku poveću cifru, isti odustaje od igranja lota jer ne želi riskirati da dobije...kao preveliki je jackpot, mogao bi ga neko ubiti ako bude imao tako puno novaca.... Da li bi netko od vas riskirao sa ovako velikim dobitkom;) |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 25/03/2016 : 13:20:37
|
Ja ga isto iz neke zajebancije odigram u slučajevima kada je jackpot preko 200 milijuna kuna. Općenito mislim da je to loto u kojem nije vrijedno riskirati novce jer su svi dobici nižeg razreda mizerni i nisu vrijedni uloga od 15kn...
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/03/2016 : 14:30:50
|
Inače ne igram ali da igram rado bih riskirao ovako veliki dobitak. U slučaju dobitka samo nastaviš živjeti skromnim životom i nitko ne bi nanjušio da si pun kao brod. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 25/03/2016 : 14:32:34
|
Ponekad igram... zanimiljivo je što je cijena kombinacije kod nas u SLO viša, nego naprimjer u Hrvatskoj SLO 2,20€ oko 17 Kn HR 15 kuna
Češče igram u Austriji "EuroMillionen"...to je slično Eurojackpotu. Cijena kombinacije je 2 Eura, a najmanji dobitak je kada se pogodi 2+0...kod Eurojackpota 2+1. Štarta se uvijek sa 15 miljuna Eura, a nekoliko puta godišnje njihova lutrija osigurava za glavni dobitak čak 100 miljuna Eura
https://www.win2day.at/gaming/EM_hp.jsp?sessionID=adf07775-7f00-1-762c-7c70ab4a8aff |
Today's readers are tomorrow's leaders |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
miro81
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 21/12/2013 |
Posted - 25/03/2016 : 17:12:10
|
Igram skoro od pocetka i par puta sam zaboravio uplatiti. Oko 150kn sam 3 puta dobio. Eto, bio bi zadovoljan i s par milja :-) ne mastam o jackpotu ali ponekad kad vidim ili cujem reklamu zagolica mastu. |
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29622 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/03/2016 : 19:34:11
|
quote: Originally posted by Oki
Današnji jackpot na eurojackpot lotu iznosi 566 milijuna kuna iliti cca 75 milijuna eura... Igrate li taj loto? Maštate li o dobitku:)
Ne igram. To mi je previše novca, ne bih znao šta s tim, stvorili bi mi se problemi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31280 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/03/2016 : 19:35:33
|
Ne igram, samo kladionicu igram! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1301 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 25/03/2016 : 19:40:49
|
quote: Originally posted by tex2
Ne igram, samo kladionicu igram!
+1 |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/03/2016 : 20:12:43
|
kladionicu ne igran,ovaj jacpot tu i tamo. ako me več posere volija bi ubost šta više love |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 25/03/2016 : 21:51:04
|
Ne igram, jer mi ne treba. A da hoću približno takav dobitak, rasprodao bih dvije prostorije pune kolekcija stripova i došao skoro na isto. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 26/03/2016 : 10:11:40
|
Igram "euromillion" utorkom i petkom. Samo jedan ili dva stupca. Stupac je 2 eura. Lijepo je mastati, ali bas sam jednom imao razgovor sa drustvom sta bi uradili sa dobitkom. Tipicno za neke ljude uvijek na pameti prvo veliki auto i kuca, nitko spomenut neki fond za skolovanje ili putovanja. Rijetki bi nesto udijelili. Novac kod krivih ljudi stvara od njih mete ljubomornih. Dobitnici ionako svojim razmetnim ponasanjem to i cine. Malogradjanski karakteri su oduvijek htjeli svijetu i svom vlastitom susjedstvu pokazati da su vrijedniji i u svojim ocima veci ljudi. Ja sam razmisljao kako nekom dati npr. dio novca kao poklon kad ima osoba brbljavih koji bi i od tebe samog napravili metu zavidnih. Tesko je to i diskretno pokloniti. Jer informacija ispliva. Koliko je tih kojima novac nije ni donio nista dobro. Sjetimo se onih likova na otoku, propali i oronuli, a o obiteljskim razmiricama da ne pisemo. Velim, dovoljna ti je placa i adios! Ali opet malo viska love za nove gume, farbu za ogradu, novi laptop,handy,ps4,tenisice, bez da ides na kupovinu na rate ne bi skodilo. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 26/03/2016 10:13:06 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/03/2016 : 10:52:51
|
quote: Originally posted by emirem
Igram "euromillion" utorkom i petkom. Samo jedan ili dva stupca. Stupac je 2 eura. Lijepo je mastati, ali bas sam jednom imao razgovor sa drustvom sta bi uradili sa dobitkom. Tipicno za neke ljude uvijek na pameti prvo veliki auto i kuca, nitko spomenut neki fond za skolovanje ili putovanja. Rijetki bi nesto udijelili. Novac kod krivih ljudi stvara od njih mete ljubomornih. Dobitnici ionako svojim razmetnim ponasanjem to i cine. Malogradjanski karakteri su oduvijek htjeli svijetu i svom vlastitom susjedstvu pokazati da su vrijedniji i u svojim ocima veci ljudi. Ja sam razmisljao kako nekom dati npr. dio novca kao poklon kad ima osoba brbljavih koji bi i od tebe samog napravili metu zavidnih. Tesko je to i diskretno pokloniti. Jer informacija ispliva. Koliko je tih kojima novac nije ni donio nista dobro. Sjetimo se onih likova na otoku, propali i oronuli, a o obiteljskim razmiricama da ne pisemo. Velim, dovoljna ti je placa i adios!
Istina, ali da je ta plaća 1500-2000 eura pa da čovjek ima dovoljno za neki normalan život. Naravno, pričam za naše balkanske prilike, ova svota je vani ništa. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 26/03/2016 : 11:10:48
|
Ovdje su najmovi stanova od 800-1200eura bez rezija,pa si misli. Hranu kupujem u Aldi,Lidl i Kauflandu. Da ne idemo daleko oko standarda i slicnih tema, samo jucer zaboravio da je veliki petak i bila velika guzva,ali guzvu oko kioska i nagradnih igara nisam vidio u tolikoj mjeri koliko oko onih strugalica. Dok sam cekao na kasi gledam gospodju kako ubacuje kovanice,vadi tiket i na kolicima struga. Izgled lica poput onog lika na milijunasu neki dan na onom topiku "ludosti" je neprocjenjiv. Koliko neprocjenjiv, zato jer se mozemo nasmijati i zabaviti ili njeno grcenje na licu zbog razocaranosti sto nije dobila je dokaz nase zelje za postizanjem viseg.
Ja igram i dalje tek toliko da sudjelujem, ako sta utrzim vise idem u mirovinu sa pjesmom "Summertime"...
Samo da editiram... Kompjuterski sistem i dalje moze izbaciti brojeve koji nisu uplaceni. Time produzuju pomamu za igrom. Mnogi ljudi igraju lad su neki basnoslovni iznosi. Na eurumilionu je uvijek minimum 15milja. Neki igraju samo kad je oko stotke ili vise od sto milja. Ljudi su podlozni tim nekim vlastitim zabludama oko iznosa jackpota,kao npr. 15milja nije toliko ni vazan iznos, igram za vecu lovu. Ali stavite se u poziciju sa 15milji eura, za osiromasene zemljake to je 115milja kuna. Samo stan od 100 kvadrata je oko 120.000eura ili milja kuna.A gdje ostalo. Ljudima koliko god da udovoljis oni nece biti zadovoljni materijalno. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 26/03/2016 12:42:15 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/03/2016 : 12:48:25
|
quote: Originally posted by emirem
Ovdje su najmovi stanova od 800-1200eura bez rezija,pa si misli. Hranu kupujem u Aldi,Lidl i Kauflandu. Da ne idemo daleko oko standarda i slicnih tema, samo jucer zaboravio da je veliki petak i bila velika guzva,ali guzvu oko kioska i nagradnih igara nisam vidio u tolikoj mjeri koliko oko onih strugalica. Dok sam cekao na kasi gledam gospodju kako ubacuje kovanice,vadi tiket i na kolicima struga. Izgled lica poput onog lika na milijunasu neki dan na onom topiku "ludosti" je neprocjenjiv. Koliko neprocjenjiv, zato jer se mozemo nasmijati i zabaviti ili njeno grcenje na licu zbog razocaranosti sto nije dobila je dokaz nase zelje za postizanjem viseg.
Ja igram i dalje tek toliko da sudjelujem, ako sta utrzim vise idem u mirovinu sa pjesmom "Summertime"...
Samo da editiram... Kompjuterski sistem i dalje moze izbaciti brojeve koji nisu uplaceni. Time produzuju pomamu za igrom. Mnogi ljudi igraju lad su neki basnoslovni iznosi. Na eurumilionu je uvijek minimum 15milja. Neki igraju samo kad je oko stotke ili vise od sto milja. Ljudi su podlozni tim nekim vlastitim zabludama oko iznosa jackpota,kao npr. 15milja nije toliko ni vazan iznos, igram za vecu lovu. Ali stavite se u poziciju sa 15milji eura, za osiromasene zemljake to je 115milja kuna. Samo stan od 100 kvadrata je oko 120.000eura ili milja kuna.A gdje ostalo. Ljudima koliko god da udovoljis oni nece biti zadovoljni materijalno.
za toliko kvadrata i tu lovu u ST bi dobija neku rupetinu. ako bi je uopče naša. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 26/03/2016 : 14:05:43
|
Ne znam kakve su cijene nekretnina u Splitu, ali u zgb sam prije citao npr. da ako je kvadratura veca,cijena po kvadratu je manja. Cijene su dizali uoci ulaska u uniju, a sad centar zgb je nepozeljan jer nema novogradnji. Sve se gradi vise juznije preko Save.Slobodno me ispravite ako je drugacije. Ipak bolje istu lovu dati za novi stan nego rusevni stan iz fnrj u centru zgb.
Ne poznajem aktuelno stanje na trzistu, ali znam da je kupovna moc manja nego prije. |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 26/03/2016 : 14:11:54
|
Da ne ode izvan teme... Zbog ovakvih stvari se igra lutrija. I u zgb sam igrao lutriju nadajuci se lovi i gajbi za stanovanje.
Ipak kuca je najbolja..vrt..grill.. |
|
|
|
Topic |
|