forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Iskustvo sa Iskon internetom?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

badseed
Junior Member

308 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 29/03/2016 : 09:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send badseed a Private Message  Reply with Quote
Planiram preći sa T-Coma jer mi ne nude brzinu vise od 10mbita, a trebam doslovno jednom dnevno resetirati ruter da se net vrati u život.

Iz Iskona mi nude vdsl, 50mbit (do 50mbit ;) ) brzinu neta i puno bolje cijene. Čitam malo na Facebooku od Iskona dosta pljuvanja po njima, ali ljudi generalno idu pisati na Facebook firme ako im se nešto ne sviđa, a ne suprotno, što definitivno koncentrira negativne komentare na jednom mjestu.

Dali koristite Iskon? Jel radi OK? Tech support na telefonu postoji kada nešto zapne? Hvala!

Edited by - badseed on 29/03/2016 09:22:16

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 29/03/2016 : 09:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Meni Iskon radi sasvim solidno, ali iz nekog razloga imaju oscilacije ovisno o lokaciji. U stanu gdje sam sad se mozda dva-tri puta mjesecno desi da moram restartati ruter, dok u proslom stanu nije bilo bas nikakvih problema. Cini mi se da je zapravo danas to sve vise-manje isto, a ako nista s Iskonom bi trebao proci jeftinije.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 29/03/2016 : 10:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message  Reply with Quote
ja sam dugo na iskonu, i imam svakakvih iskustava.
imam osnovnu brzinu, valjda oko 10 mbit, bio sam na 20 što su mi preporučili no tad mi je dolazilo do štekanja slike na tv i problemi s internet vezom. poslije su shvatili da mi ne mogu isporučiti kvalitetnu uslugu na toj brzini pa sam se vratio na staru. imam njihov i tv i fiksni telefon i sad radi sve kako treba.
dobro provjeri da li je moguće na tvojoj lokaciji ostvariti tu brzinu od 50 mbit.
kad sam imao te poteškoće tehnička podrška je dobra do vrlo dobra (nije odlična - ako takva igdje i postoji) i dok se nije popravilo na pisanu molbu dobio sam par puta popust na mjesečni račun zbog neostvarene usluge... recimo 10-ak dana sve skupa sam bio bez neta i račun umanjen za 40%...
to bi bilo to :) zadovoljan sam za recimo 4/5

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

badseed
Junior Member

308 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 29/03/2016 : 10:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send badseed a Private Message  Reply with Quote
planiram uzeti 50mbit, a ako mi radi 20 mbit meni sasvim ok :) tcomovih 10 mbit, bar par puta dnevno ispada 3-4 mbit... thx
Go to Top of Page

badseed
Junior Member

308 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 29/03/2016 : 10:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send badseed a Private Message  Reply with Quote
thx miro81, kažu da je vdsl dostupan, paketi do 50mbit, sada jos imaju i neku akciju prelaska na njih tako da su izmedju 20, 30 i 50mbit neke male razlike.
čekam samo da me nazovu da provjerim (trebalo bi kao i kod svih) da mogu prekinuti "obvezu" ako mi nemogu ponuditi uslugu koju plaćam. a kako sam rekao gore, da mi i radi duplo manje od 50mbit ja sretan. sa tcomom sam u zadnjih 8 mjeseci prošao toliko montipajtonovskih trenutaka da nije normalno.

Evo baš pred par dana, zovu me iz tcoma

TCOM support: Možemo vam ponuditi neke nove usluge
JA: Dali mogu apgrejdati brzinu an 20mbit ili 30mbit.
TCOM support: čekajte da provjerimo...
TCOM support: da gospodine, na vašoj lokaciji dostupna je brzina od 30mbit
JA: odlično, recite kako mogu preći na taj paket
TCOM support: spojiti ću vas sa kolegicom koja radi na nalozima
JA: hvala

TCOM prodaja: dobar dan, recite sto vas zanima
JA: prešao bi na paket od 30mbit
TCOM prodaja: ok, samo da provjerimo...
TCOM prodaja: ali gospodine, vi ne mozete imati vise od 10mbit
JA: pa sada mi je pred minutu vas kolega rekao da mogu i spojio me na vas da ugovorim povećanje
TCOM prodaja: ma tko vam je to rekao
JA: vas koelga koji me prije minuta spojio kod vas
TCOM prodaja: pričekajte malo

TCOM support: ponovno dobar dan gospodine, oprostite ali ipšak nemozete imati 30mbit, znate mi i ovi iz prodaje imamo drugacije aplikacije pa nam je drugacije pokazalo.
JA: (spustam slusalicu)

WTF
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/03/2016 : 11:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Meni iz t-coma nude povećanje brzine na 10 mb(sada imam 4)ali problem je što mi žice propuštaju maksimalno 10 mb a max tv mi zauzima 4 mb i telefonija 1 mb pa mi nema smisla plaćati dodatno za veću brzinu kad je ne mogu postići.Iako oni tvrde da mogu a tehnićar mi je u povjerenju reka nemoj uzimati nikakvo povećanje jer ga nećeš osjetiti.
meni dnevno isto tako treba bar jedanput resetiranje modema jer uvijek nešto zašteka od kada su mi promijenili modem prije mjesec dana.
nemam živaca zvati ih da to riješe pa samo ištekajem iz struje ko da je prošlo stoljeće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 29/03/2016 : 11:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
I ja sam ištekavo iz struje sve do jučer, kada ni to nije pomoglo pa smo zvali t-com, a oni nisu znali kako to riješiti i tek kad se spomenuo raskid ugovora oni su poslali tehničare, koji su na kraju popravili stvar i stavili novi ruter. Vidjet ćemo oće li opet biti istih problema, a i ja također svaki dan moram ili resetirat ruter ili išetkat struju (ako resetiranje ne pomaže)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/03/2016 : 11:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ha,ha na starom ruteru sam ima prekidać kojeg bi isključija pa uključija a na ovom novom nema ništa pa se moram sagnuti do poda da ištekam iz utičnice

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

badseed
Junior Member

308 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 29/03/2016 : 15:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send badseed a Private Message  Reply with Quote
zatrazio prebacivanje na iskon, kazu tok 45 dana ali u praksi 11, zivi bili pa vidjeli...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/03/2016 : 17:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Imam relativno spor internet (meni dosta) i telefon preko njih. Problem bude jednom godišnje. Nešto zašteka pa se natežemo oko sat vremena i onda proradi. To što nema puno problema me i drži kod njih. Doduše, ja nemam TV, niti superbrz internet pa ne znam kako to bude...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

prepelica
Starting Member

1 Posts

Member since 24/10/2011

Posted - 29/03/2016 : 22:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send prepelica a Private Message  Reply with Quote
Uzeo iskonov vdsl i zadovoljan sam. Nemam nikakav prigovor. Modem je zyxel i ok je.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2016 : 22:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
50mbit je nemoguće imati preko bakrene žice a optiku ćemo čekati još cijelu vječnost, pogotovo mi u malim mjestima.
I ovi modemi koje operateri nude (bez obzira o kojem se radi) su živo smeće, najjeftinija kineska roba koja se može naći na tržištu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/03/2016 : 21:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Imam Iskon, internet i TV, mogu reći da sam zadovoljan, čak vrlo zadovoljan.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000