It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Lojpuru format "Potjere" ne odgovara, barem sudeći prema njegovim dosadašnjim nastupima. Mislim da je bio dva puta, oba puta je u minuti imao samo pet odgovora, što je ispodprosječan rezultat, a niti na ploči se nije proslavio. Jednom je ispao, a za drugi put nisam siguran je li prošao ili ne, ali na kraju nije uzeo novce. Za Krešu znam da se prijavljivao u "Potjeru", ali nije niti jednom pozvan na snimanje pa ne možemo suditi o tome odgovara li mu ovaj format kviza. No, po rezultatima koje ostvaruje na natjecanjima koja organizira Hrvatski kviz savez (hrkviz.hr) mogao bi biti jako dobra zamjena. Uz njega tu su Kum (Perica Živanović) i Kira (Krešimir Štimac), obojica puno znaju, a to su potvrdili i odličnim nastupima u "Potjeri".
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
I ja sam isto nekako mislio da će Kira biti jedan od kandidata za novog lovca. Iako mi je prvi pik bio definitivno Vukorepa. Za Međerala i nemam nekih predviđanja, mogao bi biti odličan, a možda se pokaže potpuno promašenim izborom.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I ja sam isto nekako mislio da će Kira biti jedan od kandidata za novog lovca. Iako mi je prvi pik bio definitivno Vukorepa. Za Međerala i nemam nekih predviđanja, mogao bi biti odličan, a možda se pokaže potpuno promašenim izborom.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
A Dean nema blage veze o sportu,sjecam se da mu je doslo pitanje ko je igrao u finalu svjetskog prvenstva 2010 Spanjolska i?On nije znao odgovor,mislim jebote...
On ne zna te aktualne sportske podatke, neke starije ili općenite stvari mu, što se sporta tiče, bolje idu.
To je bilo prije 6 godina i to je skoro stvar opce kulture,totalno sam se sokirao kad nije znao odgovor,pomalo me razocarao tada.Nije cak ni znao ime drugoga filma o Harryu Poterru,mislim ono ajde da je neki znj film,brate pa ovo da si sa Marsa pao znas!
On ne zna te aktualne sportske podatke, neke starije ili općenite stvari mu, što se sporta tiče, bolje idu.
To je bilo prije 6 godina i to je skoro stvar opce kulture,totalno sam se sokirao kad nije znao odgovor,pomalo me razocarao tada.Nije cak ni znao ime drugoga filma o Harryu Poterru,mislim ono ajde da je neki znj film,brate pa ovo da si sa Marsa pao znas!
Pa i prije 6 goidna je novi podatak i nije stvar opće kulture. Ja sam gledao tu utakmicu, ali sad sam morao provjeriti da budem siguran da je Nizozemska. Tko uopće pamti te srebrne medalje? Bitni su prvaci i to je to.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nemojte mi reć da danas nitko nije gledao kad je došlo pitanje o Dranki Daku i kome on poštu dostavlja, natjecatelj je pogodio a ona ženska (lovac) nije!
Budući da se emisije snimaju tjednima ranije, oko mjesec dana a možda i više, današnji neformalni hommage Ferriju i Zagiju je bio sasvim slučajan. Ali je pogodio k´o prstom u oko.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...