forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kristalizacija kolekcionarskog ukusa ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/01/2016 : 17:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Veseli četvrtak Nisu izašle, očigledno. Logika postoji, inače ne bi ovako bilo. Ove godine je odlučeno da se kolekcionarska izdanja pauziraju dok se ne reši problem sa kriminalcima koji prodaju naša izdanja. Sada kada je posle višegodišnje istrage sastavljen spisak svih ljudi koji su u tome učestvovali, podignute su krivične prijave i tzv. "pilićarska stripska mafija" onemogućena je da nastavi sa svojim aktivnostima (a posledice će tek osetiti na svojoj koži).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/01/2016 : 18:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jadan profa, ogulit' će ga do kože pa će morati prodati i Libellus kolekciju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/01/2016 : 19:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Pilićarska stripska mafija
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2658 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 05/01/2016 : 20:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ima li netko link od te prepiske da vidim kompletnu raspravu?

VC FB stranica, pa skroluj

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 05/01/2016 : 23:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:
Originally posted by mogorovic

Podsjeća me na, već zaboravljenu, Sandricu sa ovog foruma!

Jel izašao prvi broj ABC stripa, jel ga itko kupio, izlazi li još, ima li itko info?

Izašao je! Izašao! Čak je i stigao u Stripove na kvadrat! Doduše, na Facebooku ABC stripa je najavljena i naslovnica 2. broja, za koji sumnjam da će ikada izaći!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19701 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/01/2016 : 23:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

quote:
Originally posted by tinton

Ima li netko link od te prepiske da vidim kompletnu raspravu?

VC FB stranica, pa skroluj

Jesam, ali nisam uspio naći.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 06/01/2016 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:

Podsjeća me na, već zaboravljenu, Sandricu sa ovog foruma!

Jel izašao prvi broj ABC stripa, jel ga itko kupio, izlazi li još, ima li itko info?

Izašao je! Izašao! Čak je i stigao u Stripove na kvadrat! Doduše, na Facebooku ABC stripa je najavljena i naslovnica 2. broja, za koji sumnjam da će ikada izaći!

Hvala, možda i potražim i usporedim s Bosonom

loading...
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 06/01/2016 : 22:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Ne može se to uspoređivati s Bosonom...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/04/2016 : 21:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Na svršetku procesa radikalne kristalizacije kolekcionarskog ukusa prestaje se bivati kolekcionarem.

Edited by - VALTER on 06/09/2016 17:10:07
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/04/2016 : 23:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
sve sam sveo na
svidja mi se
ne svidja mi se

unutar svidja mi se imaju dvije skupine
citati ponovno...samo to cuvam...sve ostalo ide na bubanj
ne zanimaju me graficke novele i ta cuda...zelim povratak u djetinjstvo kroz bonelija
ameri francuzi i ostalo zdraaaaao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/04/2016 : 23:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Na svršetku procesa radikalne kristalizacije kolekcionarskog ukusa prestaje se bivati kolekcionarem.0

To je točno
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18893 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/09/2016 : 20:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

sve sam sveo na
svidja mi se
ne svidja mi se

unutar svidja mi se imaju dvije skupine
citati ponovno...samo to cuvam...sve ostalo ide na bubanj
ne zanimaju me graficke novele i ta cuda...zelim povratak u djetinjstvo kroz bonelija
ameri francuzi i ostalo zdraaaaao

zeljko car!
Polako se sve vise forumasa transformira u tellera a da to i ne zapaze...
Sto je samo plus za kristalizaciju stripovskog ukusa...
Cak je to uzelo toliko maha da se za neke forumase tvrdi da su teller...(Rakosi1,mesar)....
Ja imam dosta francuza pa i amera ali samo kod bonellija uzivam citajuci...
Boli me ako sam nostalgican..time se ponosim...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/09/2016 : 21:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Je l ' ima tko informaciju do koje faze je stigla Timberova kristalizacija.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 06/09/2016 : 21:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Je l ' ima tko informaciju do koje faze je stigla Timberova kristalizacija.

Nije to ključno pitanje
Ključno pitanje je kada će se kristalizirati Timber Bilica
Baš me zanima u kakvoj je kondiciji i da li slaže one teške Zagore na policama
I svi oni, koji su ga izbacili , zabili su trn u guzi Zagorologije .Bili su mi kao Diabolik i Eva Kant
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 06/09/2016 : 22:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Timber Bile javi se , pošalji tajni znak
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 06/09/2016 : 23:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Fala Timber Bile na tajnom znaku , upravo mi je nestalo struje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18893 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/09/2016 : 05:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Fala Timber Bile na tajnom znaku , upravo mi je nestalo struje

sto je za tvoj posao...samo plus..krvopijo jedna..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 07/09/2016 : 06:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Zagor od sada na kapaljku.
Libellus kako izadje
Veseli Četvrtak redovni isto tako, radi podrške
Klasike sam komplet poklonio
vrlo verovatno ću i Extru i Ludens redovni/pecijal
Skupljaću samo SBE originale.
Od ostalih Bonellija pičim sa Dilanom Dogom (VČ knjige + originali. Ne uzimam Libellus jer mi Dilan na hrvatskom nije Dilan, kao što mi Alan Ford na srpskom nije Alan Ford), Dampyrom, Ken Parkerom i Mister Noom (sva tri SBE it). Tellera probao juče (dobio na poklon), ne ide. telleru oprosti Martije imam LMS komplet koji ću zadržati. I to je to sa Bonellijem. Od ostalij it.serijala skupiću Alan Ford Magnusov period (SA klasik) i Lazarus Ledd (Star Comics it). Možda nakon skupljenih ovih dam šansu Nathanu Neveru. Ali to bi bili komercijalni italijanski naslovi na koje sam spreman dati pare. Ostali (Teks, Blek, Mark, Magični, Rajder) jok. Ostale (nenavedene) edicije isto jok.

Od Ludensa dižem ruke. Na Veselom ostajem samo zbog posvećenosti koju njušim iz tekstova, pa cenim da zaslužuju svaku podršku.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 07/09/2016 06:44:43
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 07/09/2016 : 08:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Libellus kako izadje
Od ostalih Bonellija pičim sa Dilanom Dogom (VČ knjige + originali. Ne uzimam Libellus jer mi Dilan na hrvatskom nije Dilan, kao što mi Alan Ford na srpskom nije Alan Ford), Dampyrom, Ken Parkerom i Mister Noom (sva tri SBE it). Tellera probao juče (dobio na poklon), ne ide. telleru oprosti Martije imam LMS komplet koji ću zadržati. I to je to sa Bonellijem. Od ostalij it.serijala skupiću Alan Ford Magnusov period (SA klasik) i Lazarus Ledd (Star Comics it). Možda nakon skupljenih ovih dam šansu Nathanu Neveru. Ali to bi bili komercijalni italijanski naslovi na koje sam spreman dati pare. Ostali (Teks, Blek, Mark, Magični, Rajder) jok. Ostale (nenavedene) edicije isto jok.

Od Ludensa dižem ruke. Na Veselom ostajem samo zbog posvećenosti koju njušim iz tekstova, pa cenim da zaslužuju svaku podršku.

Ne Zagora na kapaljku , odvrni cilu špinu .Šteta za klasik
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/09/2016 : 09:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Libellus kako izadje

Kod Texa ima dovoljan broj odličnih priča (Carsonova prošlost, Urota, Sedmorica ubojica...), šteta je propuštati baš sve zbog generalnog odbacivanja serijala, pa ti preporučam da mu dadeš šansu i da se ravnaš prema najvećim ocjenama u recenzijama. Osobito među recenzentima koji su pouzdani (D.J., selanne, Colt, DeeCay... navodim samo neke.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/09/2016 : 14:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja tek sad ponovno otkrivam zagora bleka i marka :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 07/09/2016 : 15:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ja isto namjeravam ove jeseni još jednom pročešljati Marka. Definitivno najzahvalniji strip, za 20 minuta pročitaš epizodu što znači da ne moraš praviti velike planove i sheme kad ćeš ga čitati. A sadržaj nije težak, ima i humora, čak i nije naivan koliko se može steći dojam čitajući forum.

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/09/2016 : 15:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mark je jedini serijal kod kojeg sam pročitao sve brojeve koje imam.
Zbog sličnosti epizoda puno toga je već izašlo iz sjećanja, ali ne vjerujem da ću ga ponavljati jer bih se samo prisjećao kako više ne izlazi.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/09/2016 : 15:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ja sam dugo klistiro i klistiro i napokon isklistiro.zagor ludens,alan ford superserija,borgis,kenj parkerinjo,pilot,johnny logan,timoty tatcher,maxmagnus,psdz,dylan ćuko.fala dragom bogu i punom novčaniku sve sam skupio,sad samo sjednem u novu škodu fabiu1.2(prošle godine kupio,sto iljada kunića u kešu)i odvezem se do najbližeg kioska,potrubim i teta mi da već pripremljene stripove.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12525 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/09/2016 : 15:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Skupo si platio škodu

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000