Btw.. utkani mi lici na onog iz "Nightmare before Christmas", ali ima jos neki lik, kao da je neka krpena lutka ima pluseve mjesto ociju, a i taj neki percin sta je na tjemenu. Negdje sam to vidio , ali ne znam gdje...Scarecrow-Batman ili Wizard of Oz..anybody knows?!
to su sve glanceri...italijanski sbe stripovi vec duze vreme imaju velku savitljivost pa tako na slici izgleda....sve su glanceri...
Da tako je meni jaki pitao jel mi vlga kod kuce nedavno. Nema tu vlage nego je od 2007. izrada SBE sveski dosta drugacija, stripovi su savitljivi nevjerojatno, drugacije zaljepljeni, lakse se listaju i mogu samostalno stajati otvoreni prakticno na svakoj stranici dok prije je bilo tvrdo, kruto i borba sa stripom sa obje ruke da se ne zatvori kad okreces stranice. Sve skup izgleda jako kvalitetno, nekoliko puta bolje od Ludensove izrade.
Mora da koriste celulozu-light za izradu papira, a ziher ima i kaucukovca za elasticnost. Strip dobio novo ruho, bas kao i bokserice imaju 2% elastena da bude ugodnije za nositi tj. listati. 😂
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Gledao BBC dok o Kubi i najavljuju za vikend doks "Art of Mask" vezano i za bend Slipknot. Pojavljuje se maska sa slicem preko usta slicno ovom liku iz bonelli produkcije. Iako znam da je Roi negdje slicne maske i /ili izraze lica koristio u stripovima o Dydu, na pamet mi pada malo i "cudoviste iz dubine". Ali ima negdje nesto slicno u stripovima Dyd, budemo vec pronasli. Ne bi bilo prvi put da crtac sam sebe plagira.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"