Author |
Topic |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13137 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/04/2016 : 15:37:59
|
Markose,
javno ti postavljam pitanje je li ovo, ovaj sajt stripovi.com i forum, je li ovdje obavezno izjašnjvati se onako kako si to umišlja mlađo, kako se izjašnjava tonto i sl.?
Zbog čega se izbacuju ljudi u raspravama oko svjetonazorskih pitanja koji su, konkretno, protiv pobačaja, koji ne podržavaju gej parade i sl.?
Zbog čega jedan moderator (mlađo) izbacuje ljude, jer navodno, vrijeđaju, a istovremeno sam radi isto to (piše iste stvari zbog kojih druge izbacuje)?
Eto, izjasni se, jer mi je pomalo dosta ovih dvostrukih mjerila, pa nek se stvar istjera na čistac. Da vidimo na čemu smo.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 11/04/2016 : 16:25:05
|
Dakle, utvrdili smo da Markos nema ništa za reći po pitanju izbacivanja ljudi koji ne podržavaju gej parade.
Mladjo, može ključ.
Jedino ako ima drug CV, zaštitnik potlačenih homofoba, nešto za dodati po tom pitanju. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2629 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 11/04/2016 : 16:28:44
|
quote: Originally posted by nagor
Dakle, utvrdili smo da Markos nema ništa za reći po pitanju izbacivanja ljudi koji ne podržavaju gej parade.
Mladjo, može ključ.
Jedino ako ima drug CV, zaštitnik potlačenih homofoba, nešto za dodati po tom pitanju.
Ne bi ti bija u kozi, majke mi. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 11/04/2016 16:29:10 |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 11/04/2016 : 16:35:07
|
Ne izmotavaj se, ne može te ne biti briga kako netko moderira tvoj forum. To itekako utječe na sliku tebe, na sliku sajta i Fibre, čak i na sliku ljudi koji su si s tobom dobri. Jasno nam je da nemaš ni vremena ni volje čitati sve što se na forumu piše, još manje rješavati bezvezne osobne razmirice forumaša, ali ti si postavio pravila i moderatore i nemoj nam govoriti da te nije briga. Naravno da te nije briga za konkretne pojedince, ali za opća pravila te mora biti briga. Je li, dakle, ovo forum na kojem vlada lijevo-liberalno-ateistička ideologija, ili svatko ima pravo na svoja uvjerenja (pod samorazumljivim uvjetom da ne prelazi u govor mržnje)? U potonjem slučaju, mladjo nikako ne može ostati moderatorom.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 11/04/2016 : 16:38:17
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
quote: Originally posted by nagor
Mladjo, može ključ.
Jedino ako ima drug CV, zaštitnik potlačenih homofoba, nešto za dodati po tom pitanju.
Ne bi ti bija u kozi, majke mi.
Ajd, neću ti zamjerit. Vjerojatno si mamuran? Ipak si jučer slavio... što ono već? |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 11/04/2016 : 16:44:36
|
quote: Originally posted by culture vulture
Ne izmotavaj se, ne može te ne biti briga kako netko moderira tvoj forum. To itekako utječe na sliku tebe, na sliku sajta i Fibre, čak i na sliku ljudi koji su si s tobom dobri. Jasno nam je da nemaš ni vremena ni volje čitati sve što se na forumu piše, još manje rješavati bezvezne osobne razmirice forumaša, ali ti si postavio pravila i moderatore i nemoj nam govoriti da te nije briga. Naravno da te nije briga za konkretne pojedince, ali za opća pravila te mora biti briga. Je li, dakle, ovo forum na kojem vlada lijevo-liberalno-ateistička ideologija, ili svatko ima pravo na svoja uvjerenja (pod samorazumljivim uvjetom da ne prelazi u govor mržnje)? U potonjem slučaju, mladjo nikako ne može ostati moderatorom.
Evo vidiš, više mi nisi smiješan. Sad si već opasan. Razjebat ćeš forum. O čemu ti pričaš čovječe? Lijevo-liberalno-ateistička ideologija? Jesi ti normalan? |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13137 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
pknezevic
New Member
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/04/2016 : 18:36:45
|
Blablabla. stinky, nitko te više ne doživljava ozbiljno. Pomiri se s time. P.S. oprostiti ću ti otvaranje već otvorene rasprave ali svoju frustriranost riješavaj negdje drugdje jer postaješ poprilično naporan. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/04/2016 : 18:38:44
|
na oaj sajt upravo pozitivno utječe upravo sankcioniranje Krugera, Dsormaza, tebe i još nekolicine vama sličnih. zato i velim - kazne od godinu dana su majka. a vas nekoliko koji mislite raditi probleme i dalje - e pa ne može. Stoga - mir. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/04/2016 : 18:47:22
|
quote: Originally posted by stinky
Ne, ti nisi normalan, nagore.
A Markosu, pa dobro onda kad te nije_briga kakvi idioti vode forum. Budi mi zdravo.
sad sam tek vidio ovo.
Živio i ti meni. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/04/2016 : 18:49:53
|
quote: Originally posted by mladjo
na ovaj sajt upravo pozitivno utječe upravo sankcioniranje Krugera, Dsormaza, tebe i još nekolicine vama sličnih. zato i velim - kazne od godinu dana su majka. a vas nekoliko koji mislite raditi probleme i dalje - e pa ne može. Stoga - živio i ti meni.
|
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/04/2016 : 19:21:51
|
Jucer sam vozio 800 km da bi proveo 5 minuta pored oca koji je u komi i bori se za zivot. Danas se stanje jako pogorsalo.
Da, nije me briga za moderiranje foruma. |
Trouble will find me |
|
|
|
Topic |
|