forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 15/04/2016 : 03:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ja bih volio da svaki dan imamo prijenos klanjanja mumiji ispred katedrale.

https://xilrion.deviantart.com/

Edited by - xilrion on 15/04/2016 03:46:39
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 10:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Sloboda je želja svih nacija, ali se rađa u pojedincu

Scared of Arabs? Scared of Jews? With us there are no Arabs! But also no Jews ... With us there are only human beings! And real, wonderful Arab hummus! And great Jewish falafel! And free refills on all hummus dishes if you’re Arab, Jewish, Christian, Indian, et cetera ... Special discount: 50% off on hummus dishes for a table where Jews and Arabs are sitting together! *Valid Sundays through Thursdays.

http://www.huffingtonpost.com/entry/israel-hummus-cafe-discount-arabs-jews_us_56263e9be4b02f6a900dc495

Customers have responded positively to the ad, Tzafrir told Al Jazeera, noting that at least three tables have taken advantage of the deal, but more mixed tables chose to pay full price in support of Tzafrir’s plan.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2016 : 11:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ćaća se vraća!

http://www.jutarnji.hr/video--potjera-kakva-se-ne-pamti-odbjegla-cimpanza-dva-sata-divljala-po-strujnim-kabelima--na-kraju-su-je-zaustavili-na-brutalan-nacin-/1561049/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 12:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Poznato?

"Gospodine Pusić odite si pogledati svetog Leopolda, on je bio jedan jako dobar čovjek."

"Hvala vam, ali ja vam nisam vjernik".

"A recite zakaj vi tak mrzite Hrvatsku?"

http://hr.n1info.com/a117647/Vijesti/Pusica-ispsovali-stovatelji-Leopolda-Mandica-Mars-pasce-jedno.html

Ti ljudi sebe vide kao uzorne građane, istinske vjernike, predane domoljube. A ispod tanke korice civilizacije za čas je izbila zastaršujuća mržnja koja je bez trunka sumnje spaljivala vještice i heretike, mržnja karakteristična za ljude odgojene na dogmi koji će u jednom trenutku biti spremni na najgore nasilje prema onima na koje im se ukazalo, a u drugom će padati u trans nad dobrotom i tolerancijom apstraktnog, balzamiranog sveca - jer im je tako rečeno.

Velika grupa ljudi koja se tiskala pred Katedralom, pod utiskom upravo doživljenog, najednom je djelovala prijeteće, kao da je duh netrpeljivosti srednjeg vijeka pušten iz boce.

Jebeš ga.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 15/04/2016 : 15:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message
Bez promjene

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 16:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Čitao sam danas u novinama kako s godinama rastu i frustracije. Posebno kod ženskih osoba. Dvije jabuke samo što ne padnu sa stabla, sve što je nekoć bilo ženstveno visi kao kradljivac konja na divljem zapadu, A Tex Willer se bez muke, vrlo lagodno, može provući kroz vrlo široki prolaz okružen gustim raslinjem. Zato se ovih dana od ženske zategnute populacije 18-35 ne mogu čuti pogrdne riječi o izlaganju "mumije" u Zagrebu.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 16:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Tako je. Bravo. Kad nemate nista kontra mozga, imam ja i drugih organa kojima se mozete posluziti ne bi li me nekako diskreditirali.

To je mnogo lakse nego se suociti s Ustavom u kom pise da smo sekularna drzava i na kojeg se pozivam. Dosta je tiranije nad drugacijima, koja je cak protuustavna. Nije to puka sloboda religioznog izjasnjvanja.

Upomoc!!
Upomoc!!
Nadamnom je ovdje redaljka!!!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/04/2016 : 16:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Čitao sam danas u novinama kako s godinama rastu i frustracije. Posebno kod ženskih osoba. Dvije jabuke samo što ne padnu sa stabla, sve što je nekoć bilo ženstveno visi kao kradljivac konja na divljem zapadu, A Tex Willer se bez muke, vrlo lagodno, može provući kroz vrlo široki prolaz okružen gustim raslinjem. Zato se ovih dana od ženske zategnute populacije 18-35 ne mogu čuti pogrdne riječi o izlaganju "mumije" u Zagrebu.

Nema potrebama za uvredama. Nadam se da se slažeš.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/04/2016 : 16:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Tako je. Bravo. Kad nemate nista kontra mozga, imam ja i drugih organa kojima se mozete posluziti ne bi li me nekako diskreditirali.

To je mnogo lakse nego se suociti s Ustavom u kom pise da smo sekularna drzava i na kojeg se pozivam. Dosta je tiranije nad drugacijima, koja je cak protuustavna. Nije to puka sloboda religioznog izjasnjvanja.

Upomoc!!
Upomoc!!
Nadamnom je ovdje redaljka!!!

Nije redaljka, samo je jedan :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 17:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Jasno, ispričavam se..
Nije primjereno, ali nekad jednostavno ne možeš (preburno) reagirati kad sv. Leopolda Mandića nazivaju mumijom..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 17:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
To nije burno, to je podlo, zlo, pokvareno i uvredljivo.
Burno bi bilo da si zavapio upomoc jer ti relikviju u novinama vrijedjaju. Sto bi znacilo da ti je stalo do nje, bez pokazivanja da ti je dusa prepuna mrznje.
Nije bitno cak prema kome, jer nisam kadaver mumijom nazvala vec sam se upravo osvrnula na dobrocudnost stovatelja onoga pred koga ni sami nisu dostojni stati.
Jesam se jasno izrazila? Svima?

Mladjo, da nisam vikala, bi bila.:)

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 17:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

To nije burno, to je podlo, zlo, pokvareno i uvredljivo.
Burno bi bilo da si zavapio upomoc jer ti relikviju u novinama vrijedjaju. Sto bi znacilo da ti je stalo do nje, bez pokazivanja da ti je dusa prepuna mrznje.
Nije bitno cak prema kome, jer nisam kadaver mumijom nazvala vec sam se upravo osvrnula na dobrocudnost stovatelja onoga pred koga ni sami nisu dostojni stati.
Jesam se jasno izrazila? Svima?

Mladjo, da nisam vikala, bi bila.:)

Ne znam tko se sluzi rijecima crkvetina, nabijam crkvu na k...
I kazete da je meni puna dusa mrznje..
A vama nije?
Taj rijecnik ne prilici jednoj zeni u zrelim godinama..
Ali ionako ste sve rekli o sebi..
I ja vas nisam nigdje imenovao..
Tako da me zaobilazite u sirokom luku..
Molim lijepo..

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/04/2016 : 17:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Jasno, ispričavam se..
Nije primjereno, ali nekad jednostavno ne možeš (preburno) reagirati kad sv. Leopolda Mandića nazivaju mumijom..

Možeš, možeš...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 18:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Crkvetina je institucija u ovoj sekularnoj drzavi koju cu nabijat na sto god hocu jer ona radi na podjelama u drustvu, odgaja generacije u kojima je mrznja prema bliznjima, drugacijima a nekad je i sama nabijala na kriz.
To ne znaci da mi je puna dusa mrznje vec mi je pun k. te institucije.
Ne brini ti za moje godine. Tek sad sam u naponu snage da se s tobom i slicnima ti, uhvatim u kostac.

Zar nisi ti prvi krenuo silovati mene?
I sad milost molis, da te zaobilazim.
Znas sto je najsladje u mojim godinama?
Milost ne trazim niti ju dajem.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32450 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 15/04/2016 : 18:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Charlita, siluj mene!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/04/2016 : 19:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
O tempora, o mores.
Izloziti poluraspadnuti les masama... les kojem su otpilili ruku da bi od nje radili relikvije... a njen najveci dio se nalazi u BiH...
Ako se mene pita, to je malo bolesnjikavo. A bolesnjikavo je i ako se mene ne pita

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 20:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

Crkvetina je institucija u ovoj sekularnoj drzavi koju cu nabijat na sto god hocu jer ona radi na podjelama u drustvu, odgaja generacije u kojima je mrznja prema bliznjima, drugacijima a nekad je i sama nabijala na kriz.
To ne znaci da mi je puna dusa mrznje vec mi je pun k. te institucije.
Ne brini ti za moje godine. Tek sad sam u naponu snage da se s tobom i slicnima ti, uhvatim u kostac.

Zar nisi ti prvi krenuo silovati mene?
I sad milost molis, da te zaobilazim.
Znas sto je najsladje u mojim godinama?
Milost ne trazim niti ju dajem.

Ma gdje bi ja brinuo o basim godinama, samo konstatiram da je zalazak sunca na pomolu.. Od vas milost? Hvala sto ste me nasmijali.. Vi i takvi kao vi ste za mene kao mali vucic ispod grizlijeve sjene. Ne obazirem se na muhe u letu. Totalno ste mi nebitni. Zato ne zujite vise oko mene. (Naredba)
Ja prvi krenuo silovati vas? A gdje ste se to, molim lijepo, pronasli? Druga je stvar sto se uvijek negdje zelite naci. Gdje je to? Zelim vam da i dalje mastavite sanjati lijepe snove..
Nabijajte vi i dalje koga hocete i sto hocete, ali, ponavljam, takav rijecnik prilici jednoj krcmarici, a ne zeni u zrelim godinama. Mene bi bila sramota..
A sada, stvarno sam previse potrosio vremena na vas.. Vrijeme su mi zena, djeca, a i novac da ih prehranim.. Za vas ne znam, 45843 postova samo na ovom forumu. Valjda ste samo na ovom, inace ce vam nateci prsti, a i pobjeci sve prilike ovoga svijeta.
I ne, ne brinem za vas..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 20:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
A sto ste vi osjetili slabost u mom osvrtu na tu instituciju?
Bliska vam je jer vas mozda povezuje PDV.
Naime, ta tvrtka ne zamracuje pare, ona ga jednostavno ne placa.
Jesam vas u vas PDV bocnula?
Znate ono..malo drzavi, malo cu zamraciti za sebe ja da mi ima familija.

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 21:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

A sto ste vi osjetili slabost u mom osvrtu na tu instituciju?
Bliska vam je jer vas mozda povezuje PDV.
Naime, ta tvrtka ne zamracuje pare, ona ga jednostavno ne placa.
Jesam vas u vas PDV bocnula?
Znate ono..malo drzavi, malo cu zamraciti za sebe ja da mi ima familija.

Ne znam gospodjo sto imam zamracivati na godisnji prosjek poslovanja u posljednjih 5 godina od 12 milijuna kuna. Da se imalo razumijete u polovanje jedne firme, znali bi da je PDV prolazna stavka. Eventualno bi me mogli bocnuti na porez na dobit. Kako gospodjo da opremim jednu hotelsku sobu na crno? Mogu neciji dnevni boravak, ali male poslove ne radim. Sto se tice poreza na dobit, uredno prijavim svoja cca 2 milijuna i platim porez na dobit.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 21:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ja sam rekla PDV da me narod rezumije.
Ti si sam precizirao svoje domoljublje :)

Veceras si u nasem razgovoru zadovoljio cijelu formulu domoljublja.

A sto se vjestine u debati ove teme tice, gdje su umjesto argumenata obradjene moje godine, broj postova, stil zivota ..
Meni se bljuje od tvoje ciste, nepatvorene, iskonske malogradjanstine.

Toliko, da ne mogu dalje i vise.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2016 : 21:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://dalicom.eu/madari-unistili-sva-polja-gmo-a/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/04/2016 : 21:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

Ja sam rekla PDV da me narod rezumije.
Ti si sam precizirao svoje domoljublje :)

Veceras si u nasem razgovoru zadovoljio cijelu formulu domoljublja.

A sto se vjestine u debati ove teme tice, gdje su umjesto argumenata obradjene moje godine, broj postova, stil zivota ..
Meni se bljuje od tvoje ciste, nepatvorene, iskonske malogradjanstine.

Toliko, da ne mogu dalje i vise.

Pa upravo sam te argumente i htio ponuditi - vaše godine / gubljenje vremena na forumu / a o stilu života mogu misliti..
Time sam htio reći - niste sugovornik na mojoj razini..
Bacati argumente pred zgubivrijemekrčmarskiriječnik može samo rasipnik..
I razumijem da ne možete više - ograničeni ste samo na prazno tipkanje, a razmišljanje je ipak operacija koja traži određeni kapacitet, dat od Boga..
Moj posljednji post na ovu temu - uživajte u svome kavezu gdje caruju nabijanje, gubljenje vremena, traženje smisla života - dok isti prolazi pored vas..
Zdravi i veseli bili..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/04/2016 : 22:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Cijenjeni citatelji, evo vam ovdje primjer uzoritih vjernika koji ovih dana, kako umiju i mogu, brane svoju religiju, relikviju, polozenu pred Katedralom, uzoritog sveca koji je svoj zivot posvetio cinjenju dobra, kom u srcu nije bila misao zla i prezira prema ljudima.

Vjerujem da, kad bi mogao, on bi pred tim ljudima zaplakao.
A mene je sram, jednostavno me sram, u njihovo ime, kad negdje vani moram reci da sam Hrvatica. To vec odavno nije zemlja kojoj pripadam.

Go to Top of Page

MD72
Average Member

684 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 15/04/2016 : 22:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
Iako su misljenja podijeljena,treba se klonut niskih udaraca.
Dok jedni misle da je ispravno da javni servis direktno prenosi dogadjaj ovog tipa ili da treba osobno da prisustvuju tom cinu,
drugi su tu mozda prepoznali slicnost sa filmom "Maratonci trce pocasni krug".
Svakakvih nas ima u bozijoj basti i jedni druge trebamo respektirat,a ne odmah za vratove.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2016 : 22:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
gledah malo portale ,glede ove teme .
hr društvo je popucalo po svim šavovima.(ako ih je ikad i bilo)

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000