vi niste normalni.ako vam je ova cura smeće.onda bi trebalo da se zapitate- kuda vaša lađa plovi
Prva stvar ovdje se ne pita o izgledu cure već o vrsti glazbe. Druga stvar zapitaj sam sebe kuda tvoja lađa plovi, jer ovakve cure su samo za zabavu i ništa drugo ( na temelju njezinog izgleda i glazbe kojom se bavi ) Ja ovo ne bi ženio da mi ona sama plača.
vi niste normalni.ako vam je ova cura smeće.onda bi trebalo da se zapitate- kuda vaša lađa plovi
Prva stvar ovdje se ne pita o izgledu cure već o vrsti glazbe. Druga stvar zapitaj sam sebe kuda tvoja lađa plovi, jer ovakve cure su samo za zabavu i ništa drugo ( na temelju njezinog izgleda i glazbe kojom se bavi ) Ja ovo ne bi ženio da mi ona sama plača.
to tako misliš jer si pun predrasuda i jer si u detinjstvu previše sa popovima družio... vjeruj mi.nebi ti mogo ovako nešto ženit.nemaš ženilo pravo
Evo ovakve ti snobovi iz hrvatske ( koje znam iz viđenja ) koji rade kao konji za 5000 kn i onda jednom u dva mjeseca odu u beograd i plaćaju ovakvima 1000E za seks. " Brale ja imam pivski stomak ali zato odem u beograd platim 1000 eura i izgustiram se..." Tragedija.
Ja se sad sjetih jedne anegdote otprije ohoho godina, dok su još egzistirale VHS videoteke. Dođe baja u skladu s Krasevim opisom ljubitelja glazbe, uđe unutra i kaže: 'Imate li onaj film gdje se ljudi j..u s blagom?'
Već vidim Krasa kako u stilu Šojića kleči pred pevaljkom i nasmijava publiku u nekoj kavanskoj rupi
a oko njega sve izrigano.
Ima u zadru jedan noćni kafic uz more, mango se zove. Odmah me asocira kad vidim ove krasove yt klipove. Rupetina teška, svake subote pokupe neku s ulica beograda i onda krešti u toj rupetini do kasno ujutro ni glasa ni stasa