Author |
Topic |
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/04/2016 : 21:13:28
|
Pošto sam još, eto, mjesec dana srednjoškolac, a takva glazba je najpopularnija među mladima, nije da nikad nisam naletio na turbofolk. Izbjegavam ga gdjegod mogu, ali kad se nađem na nekom rođendanu ili sličnom derneku, onda nemam izbora pa sam radi toga izabrao drugu opciju.
Turbofolk je inače više-manje trash koje je nekim čudnim spletom okolnosti postalo mainstream, većinom zbog mentaliteta ovdašnjih ljudi, ali davno je prestao biti glazba koju slušaju isključivo primitivci i koja se pušta samo u najgorim birtijama.
Ima tu lijepih žena i negdje se tu zna zalomiti i pokoji zanimljiv tekst, ali zvuk te stil pjevanja koje turbofolk njeguje su nešto što mi često izaziva noćne more. To jednostavno nije moj đir i ja tu ne mogu ništa. Volim kad me glazba inspirira, kad me potiče na kreativnost, stvaranje nečeg konstruktivnog, a turbofolk to nikada nije u meni probudio. Držim se svog hip hopa i alternativnog rocka. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 18/04/2016 : 21:15:08
|
quote: Originally posted by Zagor12
Pošto sam još, eto, mjesec dana srednjoškolac, a takva glazba je najpopularnija među mladima, nije da nikad nisam naletio na turbofolk. Izbjegavam ga gdjegod mogu, ali kad se nađem na nekom rođendanu ili sličnom derneku, onda nemam izbora pa sam radi toga izabrao drugu opciju.
Turbofolk je inače više-manje trash koje je nekim čudnim spletom okolnosti postalo mainstream, većinom zbog mentaliteta ovdašnjih ljudi, ali davno je prestao biti glazba koju slušaju isključivo primitivci i koja se pušta samo u najgorim birtijama.
Ima tu lijepih žena i negdje se tu zna zalomiti i pokoji zanimljiv tekst, ali zvuk te stil pjevanja koje turbofolk njeguje su nešto što mi često izaziva noćne more. To jednostavno nije moj đir i ja tu ne mogu ništa. Volim kad me glazba inspirira, kad me potiče na kreativnost, stvaranje nečeg konstruktivnog, a turbofolk to nikada nije u meni probudio. Držim se svog hip hopa i alternativnog rocka.
Što bi rekao Kras, iskvarili te MTV i droge |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/04/2016 : 21:15:16
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by mr murdoc
Mene je strah i kliknuti na te spotove,bolje je ovako bez tona,manje ce stete nanijeti
lako je tebi,tamo ti bar to ne puštaju na radiju i tv-u
Sve dok mu djeca ne počmu vrtiti na satelitskoj DM SAT
nece , jos od kad su bebe pustam im novi val , preventivno kao cjepivo |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:15:53
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Tko kaže da moraju biti curice...
dooobar |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:18:00
|
quote: Originally posted by wolf
Ima tu lijepih žena i negdje se tu zna zalomiti i pokoji zanimljiv tekst, ali zvuk te stil pjevanja koje turbofolk njeguje su nešto što mi često izaziva noćne more. To jednostavno nije moj đir i ja tu ne mogu ništa. Volim kad me glazba inspirira, kad me potiče na kreativnost, stvaranje nečeg konstruktivnog, a turbofolk to nikada nije u meni probudio. Držim se svog hip hopa i alternativnog rocka.
Što bi rekao Kras, iskvarili te MTV i droge
zaboravio si novi val |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 18/04/2016 : 21:18:48
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by lwood
Mene je strah i kliknuti na te spotove,bolje je ovako bez tona,manje ce stete nanijeti
lako je tebi,tamo ti bar to ne puštaju na radiju i tv-u
Sve dok mu djeca ne počmu vrtiti na satelitskoj DM SAT
nece , jos od kad su bebe pustam im novi val , preventivno kao cjepivo
Za koju godinu onda javi da li cjepivo djeluje |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:19:02
|
quote: Originally posted by KRAS
normalno da vam je to smeće.pederima je samo bulja dobra
Ne nego je normalno da je to savršeno krkanima koji ne znaju tko im glavu nosi i koji žive u snovima da će jednom povaliti soraju ili severinu a nemaju za čašu vode u kafiću, ali nema veze bitno da bi prodali dva bubrega za jednu noć s jednom od spomenutih dama |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:21:35
|
moj ti je savjet.čim završiš školu pali za nemačku.neuklapaš se u okolinu.. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19700 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/04/2016 : 21:28:59
|
Kakav god bio, ipak mi nešto bolje sjedne od Teške industrije, Opće opasnosti i sličnih alternativa.
Inače nemam osjetljive uši što se toga tiče i mogu slušati otprilike bilokakvu muziku. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:30:45
|
quote: Originally posted by KRAS
a šta bi vi da vam omladina sluša
ivane pavle drugi hrvatski te narod ljubi
Ti bi volio imati kćer od 17 godina i da su joj idoli severina, soraja, ava itd? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:31:32
|
quote: Originally posted by tinton
Kakav god bio, ipak mi nešto bolje sjedne od Teške industrije, Opće opasnosti i sličnih alternativa.
Inače nemam osjetljive uši što se toga tiče i mogu slušati otprilike bilokakvu muziku.
Opća opasnost nije nikakva alternativa. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Topic |
|