Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/04/2016 : 21:32:56
|
quote: Originally posted by hello
Jeste li primjetili kako turbo folk ujedinjuje ljude. Na istoj strani Tonka, Wolf, Murdok, Iwood, valter, JD, a siguran sam da bi vam se priključili i Stinky, Amos i dsormaz. Znači turbo folk spaja ljude jače nego ljubav.
da,baš zanimljivo. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19700 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/04/2016 : 21:33:28
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by tinton
Kakav god bio, ipak mi nešto bolje sjedne od Teške industrije, Opće opasnosti i sličnih alternativa.
Inače nemam osjetljive uši što se toga tiče i mogu slušati otprilike bilokakvu muziku.
Opća opasnost nije nikakva alternativa.
Pa zato i je u navodnicima. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 18/04/2016 : 21:33:48
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by Zagor12
Pošto sam još, eto, mjesec dana srednjoškolac, a takva glazba je najpopularnija među mladima, nije da nikad nisam naletio na turbofolk. Izbjegavam ga gdjegod mogu, ali kad se nađem na nekom rođendanu ili sličnom derneku, onda nemam izbora pa sam radi toga izabrao drugu opciju.
Turbofolk je inače više-manje trash koje je nekim čudnim spletom okolnosti postalo mainstream, većinom zbog mentaliteta ovdašnjih ljudi, ali davno je prestao biti glazba koju slušaju isključivo primitivci i koja se pušta samo u najgorim birtijama.
Ima tu lijepih žena i negdje se tu zna zalomiti i pokoji zanimljiv tekst, ali zvuk te stil pjevanja koje turbofolk njeguje su nešto što mi često izaziva noćne more. To jednostavno nije moj đir i ja tu ne mogu ništa. Volim kad me glazba inspirira, kad me potiče na kreativnost, stvaranje nečeg konstruktivnog, a turbofolk to nikada nije u meni probudio. Držim se svog hip hopa i alternativnog rocka.
moj ti je savjet.čim završiš školu pali za nemačku.neuklapaš se u okolinu..
Molim te nemoj poslušati savjet osim ako ne želiš postati ovo:
Ne zbog njemačke nego zbog okoline |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/04/2016 : 21:35:12
|
quote: Originally posted by Tonka24
a šta bi vi da vam omladina sluša
ivane pavle drugi hrvatski te narod ljubi
Ti bi volio imati kćer od 17 godina i da su joj idoli severina, soraja, ava itd?
volio ja ne volio.omladina sluša turbo folk.i na tvoju žalost ne slušaju samo primitivci poput mene.u stvari mi više slušamo šabana, kemala, halida iz osamdesetih...dok ovaj turbo folk slušaju čak i fine ćerke koje pohađaju gimnaziju |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:39:49
|
a šta bi vi da vam omladina sluša
ivane pavle drugi hrvatski te narod ljubi
Ti bi volio imati kćer od 17 godina i da su joj idoli severina, soraja, ava itd?
volio ja ne volio.omladina sluša turbo folk.i na tvoju žalost ne slušaju samo primitivci poput mene.u stvari mi više slušamo šabana, kemala, halida iz osamdesetih...dok ovaj turbo folk slušaju čak i fine ćerke koje pohađaju gimnaziju
Ja te nisam nazvao primitivcem, niti to mislim samo postavljam pitanja. A ne vjerujem da bi kćeri dopustio da se ponašaju kao te djevojke. Znaš li ono, on ima 47 i kara cure od 20 a napravi kaos jer mu je kćer od 20 s tipom od 26 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:40:34
|
quote: Originally posted by lwood
Jeste li primjetili kako turbo folk ujedinjuje ljude. Na istoj strani Tonka, Wolf, Murdok, Iwood, valter, JD, a siguran sam da bi vam se priključili i Stinky, Amos i dsormaz. Znači turbo folk spaja ljude jače nego ljubav.
da,baš zanimljivo.
osim tonke.ujedinju vas i godine.zvučite danas isto ko nekad major jna kad je prvi put čuo dejvida bovija
i njemu je ono treštanje paralo uši ko vama danas turbo folk...
a to samo znači da je omladina na pravom putu.imaju svaku šansu da ostanu normalni slušajuči turbo folk...vi rokeri ste popušili.niko to više nesluša |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:43:20
|
Ja te nisam nazvao primitivcem, niti to mislim samo postavljam pitanja. A ne vjerujem da bi kćeri dopustio da se ponašaju kao te djevojke. Znaš li ono, on ima 47 i kara cure od 20 a napravi kaos jer mu je kćer od 20 s tipom od 26
ja bi volio danas uponat oca koji može nešto ćerki od 17 godina zabranit...
i jednostavno danas je takvo stanje u društvu.cure se karaju i slušaju turbofolk.i niko im ništa nemože |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:45:06
|
da,baš zanimljivo.
osim tonke.ujedinju vas i godine.zvučite danas isto ko nekad major jna kad je prvi put čuo dejvida bovija
a to samo znači da je omladina na pravom putu.imaju svaku šansu da ostanu normalni slušajuči turbo folk...vi rokeri ste popušili.niko to više nesluša
lupetaš krasni. ja slušan pun q toga. nisan ograničen na rock,metal,pop... al turbofolk mi je smečina. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/04/2016 : 21:47:08
|
da,baš zanimljivo.
a to samo znači da je omladina na pravom putu.imaju svaku šansu da ostanu normalni slušajuči turbo folk...vi rokeri ste popušili.niko to više nesluša
Svaka generacija ima svoju glazbu kojoj se stariji zgražaju. Djeca današnjih slušatelja turbofolka vjerojatno će opet slušati nešto sasvim drugo. Hoće li to biti rock, pop, techno, house, jazz, death metal ili gangsta rap sasvim je nevažno. Ali bit će nešto potpuno drukčije. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/04/2016 : 21:47:29
|
Cak sta vise oni koji slusaju ovu anomaliju i nisu bas najbistriji. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:49:13
|
lupetaš krasni. ja slušan pun q toga. nisan ograničen na rock,metal,pop... al turbofolk mi je smečina.
pa normalno da ti je smeće.
al eto neko to sluša.danas to djeca slušaju iz inata baško nekad što ste vi matore drtine slušali novi val... i onda je rok nekome bio smeće-recimo oficirima jna- a vama je bilo kul... pregazilo vas je vreme
rok više niko nesluša a turbofolk svi |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:51:19
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Cak sta vise oni koji slusaju ovu anomaliju i nisu bas najbistriji.
pun si predrasuda kažem.da turbofolk slušaju pametne tetine ćerkice koje pohađaju gimnaziju.imaju peticu do peticu.ali kad dođe vikend skine naočale, natakari se na štikle i ode đuskat na turbo folk |
Edited by - KRAS on 18/04/2016 21:51:54 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/04/2016 : 21:51:50
|
ovo pišem u editu starog posta jer ne mogu ući na temu odnm. na 7. stranicu..jesam samo na trenutak vidjela 8. gdje se mladjo čudi da ga prebacilo na nju. Nešto se čudno događa od 7.stranice, a možda je zbog vaših turbo folk youtube sranja. Hellouuu..vidi li me netko ovdje? Houston, imamo problem.
Ne, već zajednički neprijatelj. (Po uzoru na žene. Ništa ih ne može pomiriti kao zajednička zavist ili nešto drugo - prema trećoj.) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 18/04/2016 23:50:51 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:52:44
|
E, moj Kras, rock'n*roll nije izumro još s kraja '50-ih naovamo, pa neće ni ubuduće. A kad je praktički nestala disco glazba sigurno će jednom nestati i ove turbokatastrofe. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:53:19
|
quote: Originally posted by Zagor12
Svaka generacija ima svoju glazbu kojoj se stariji zgražaju. Djeca današnjih slušatelja turbofolka vjerojatno će opet slušati nešto sasvim drugo. Hoće li to biti rock, pop, techno, house, jazz, death metal ili gangsta rap sasvim je nevažno. Ali bit će nešto potpuno drukčije.
bravo.konačno jedna pametna...ovi matorci žive u nekom svom svetu pa ne razumiju današnjicu |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:53:28
|
pun si predrasuda kažem.da turbofolk slušaju pametne tetine ćerkice koje pohađaju gimnaziju.imaju peticu do peticu.ali kad dođe vikend skine naočale, natakari se na štikle i ode đuskat na turbo folk
To ti je samo dokaz prolaznosti te katastrofe. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 18/04/2016 : 21:53:42
|
lupetaš krasni. ja slušan pun q toga. nisan ograničen na rock,metal,pop... al turbofolk mi je smečina.
pa normalno da ti je smeće.
al eto neko to sluša.danas to djeca slušaju iz inata baško nekad što ste vi matore drtine slušali novi val... i onda je rok nekome bio smeće-recimo oficirima jna- a vama je bilo kul... pregazilo vas je vreme
rok više niko nesluša a turbofolk svi
hau jes no
|
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 18/04/2016 : 21:54:13
|
U svemu-pa tako i u muzici-ukusi su različiti. Neka sluša tko što voli,samo bez vrijeđanja drugih koji misle suprotno... |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/04/2016 : 21:57:16
|
pun si predrasuda kažem.da turbofolk slušaju pametne tetine ćerkice koje pohađaju gimnaziju.imaju peticu do peticu.ali kad dođe vikend skine naočale, natakari se na štikle i ode đuskat na turbo folk
kako da ne |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Topic |
|