Hvala puno :) Mi smo jako ponosni tu ediciju, skoro tri godine rada na celoj kolekciji i zaista je ispalo kako smo i želeli i kako taj opus i zaslužuje. A sud vas čitalaca je, naravno, krajnje merilo rezultata.
Originally posted by Jasko
Kompletan Šerlok vam je odličan, sve pohvale za izdanje.
I zbog prevoda, i zbog ilustracija, i zbog koncepcije, i zbog dizajna, i zbog cene.
Diosamanta - velika šteta što nije završen strip zbog gubitka jednog vrhunskog čoveka. Sa druge strane drugi album mi je bio opravdan samo zbog dve stvari - sjajnog crteža i eto počasti na Gal-a...
Jodrowsky je ovde u svom elementu i to generalno štima kroz priču....
Ima jedan minus ovaj album a to je predgovor (ove stvari generalno ne volim) koje kazuju šta će biti u priči, nisam siguran čemu poenta ovoga ali dobro...
Zabavan ovaj Pogrebnik. Sad, prerano je jos za govoriti da li je stvarno "najbolji western poslije Blueberryja", tek se dobro zahuktalo, ali svakako obecava. :) Zna li se koliko brojeva bi otprilike trebalo biti sve skupa?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Početkom Aprila sam uplatio pretplatu za Diosamantu i Pogrebnika ali stripove još nisam dobio. To mi je bila prva pretplata pa me interesuje kako ona funkcioniše? Treba li još da čekam ili da se javim nekom? Na sajmu knjiga u Novom Sadu Miša i Vuk su bili na štandu koji je distribuirao vaša izdanja. Da li mogu nekom od njih dvojice odneti uplatnice i uzeti od njih stripove ako i dalje imaju vaša izdanja?
U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali.
Početkom Aprila sam uplatio pretplatu za Diosamantu i Pogrebnika ali stripove još nisam dobio. To mi je bila prva pretplata pa me interesuje kako ona funkcioniše? Treba li još da čekam ili da se javim nekom? Na sajmu knjiga u Novom Sadu Miša i Vuk su bili na štandu koji je distribuirao vaša izdanja. Da li mogu nekom od njih dvojice odneti uplatnice i uzeti od njih stripove ako i dalje imaju vaša izdanja?
Ako još niste dobili, javite se na neki od telefona sa sajta ili pošaljite mejl na makondo@makondo.rs da vidimo šta se desilo sa pošiljkom.
Zabavan ovaj Pogrebnik. Sad, prerano je jos za govoriti da li je stvarno "najbolji western poslije Blueberryja", tek se dobro zahuktalo, ali svakako obecava. :) Zna li se koliko brojeva bi otprilike trebalo biti sve skupa?
Nije predodređen broj nastavaka, ali deluje kao da se planira dugovečan serijal. Treći broj u Fr izlazi u novembru, mi planiramo drugi i treći broj krajem godine.
Ako moze jos jedno pitanje ... Cemu sluze oni smeđi listovi koji su gurnuti u strip (govorim o Pogrebniku), na pocetku i na kraju? Da li je to zbog "ostecenja" (?), vlage, lepka da se ne primi prvog lista unutra ili neceg cetvrtog?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ako moze jos jedno pitanje ... Cemu sluze oni smeđi listovi koji su gurnuti u strip (govorim o Pogrebniku), na pocetku i na kraju? Da li je to zbog "ostecenja" (?), vlage, lepka da se ne primi prvog lista unutra ili neceg cetvrtog?
Da, to je zbog lepka, da ne izvitoperi knjižni blok nakon poveza, dok se ne osuši skroz. Sad možeš da izvadiš.:)
Procitao Pogrebnika! Sjajan strip! Napet, brutalan, duhovit, pun obrta, ma sjajan! I crtez je odlican! Jedva cekam sledeci broj posto se ovaj zavrsio sa cliffhangerom. Preporuka za sve ljubitelje BD produkcije a pogotovo vesterna.