Da, Dark Knight, Terminator 2, Aliens, X-Men 2, Spider-Man 2, CA: Winter Soldier, The Empire Strikes Back, Mad Max 2, Evil Dead II, Star Trek II: The Wrath of Khan, Blade 2... sindrom sequela.
Al sad ne kužim. Ak je on u filmu, zašto im se ne pridruži? Vjerojatno će imati samo mali cameo, što je besmisleno protiv prijetnje kao što je Apocalypse.
Da, Dark Knight, Terminator 2, Aliens, X-Men 2, Spider-Man 2, CA: Winter Soldier, The Empire Strikes Back, Mad Max 2, Evil Dead II, Star Trek II: The Wrath of Khan, Blade 2... sindrom sequela.
Tek sam sad primijetio ovaj post!
Uhvatio si me!
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Forumasi gdje ste, film igra vec par dana. Jesam promasio topic? Ugl spoiler free. Odusevio me. Novi glumci su mi dragi, stara ekipa vec dobro uigrana, nadam se da ce nastaviti ovako.
Glavni negativac je ispao prilicno nevjerodostojan a gluma mu je bila ocaj, njegovi ciljevi su prebizarni, a njegova 4 pomocnika izuzev sexy psylock su totalno bljedunjava i nedorecena. samo prica nije ni do koljena predhodnih x-mena a dobija se i dojam da je to sve nekako izgubljeno u pretencioznom projektu. Naravno ima odlicnih momenata o kojima nebi htio spojlati. Sansa...pardon mlada Jean Grey je takoder dobra, a Quicksilver je izvrstankao i Nightcrawler .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
jel' gore od trojke,elektre i fantastične četvorke skupa?
Ne pretjeruj. X3 je uz sve svoje mane remek djelo u odnosu na novi F4 i Elektru.
I meni nije jasno zašto je X3 toliko omražen... meni bio zabavan, sa par moćnih momenata. Jedini film iz franšize što je omašio (i to je preblaga riječ) je ono govno Wolverine: Origins.