Moj prvi Zagor ali ne kao strip već kao edicija (obični Zagor kako bih ga ja zvao da odvojim od "extra"). Zbog toga kupujem i ovu OP, lijepo će to biti imati u jednoj sveski
Bas sam juce procito Tajnu Jendoroga. Odlicna prica. Jedna od Buretovih najboljih. Jedino mi je zao sto je nije Della Monica crto umjesto Chiarolle. Onda bi bila vrhunska u svakom pojmu.
I meni se naslovnica sviđa i mogao bih kupiti broj (sindrom hrčak) ako mi se svide epizode unutra. Ima li dobra duša da kaže ili uputi gdje se već o tom pisalo? Dakle, jesu li epizode cjelovite (počinje ns početku i završava na kraju) i o kojim se radi?
Malo insajd informacija iz VČa...znam da mnoge zanima... Prema obećanju iz "samog vrha VČa"...!:):): prvo Obojeni Zagor-Dragonero, zatim u junu nova knjiga Teksa, a u julu nova knjiga Mister Noa! I još...čvrsto obećanje da će do nove godine sigurno izaći dve knjige Mister Noa! Sledeće dve OP će biti Ukleta Zemlja i Sindrom Belzebul... ...nisam ispratio, možda je neko negde i rekao nešto o tome...
Malo insajd informacija iz VČa...znam da mnoge zanima... Prema obećanju iz "samog vrha VČa"...!:):): prvo Obojeni Zagor-Dragonero, zatim u junu nova knjiga Teksa, a u julu nova knjiga Mister Noa! I još...čvrsto obećanje da će do nove godine sigurno izaći dve knjige Mister Noa! Sledeće dve OP će biti Ukleta Zemlja i Sindrom Belzebul... ...nisam ispratio, možda je neko negde i rekao nešto o tome...
Opa, zahvaljujem, volim insajdere. Ali, reci znaš li kad je Martyjeva treća knjiga? I mogu li biti dvije MM knjige do kraja godine?
Ako je sve ovo istina i ako sve ispune izuzetno sam radostan! Pogotovo zbog 3 nove knjige biblioteke Mister No! Taj junak je to zasluzio a i sad idu sve kultne epizode od Mister No ide u rat pa nadalje.
A i za Odabrane price me raduje sto ce malo da odu na ranije epizode i pozabave se pre-Bosseli erom.