Ja im sve opraštam samo da nastave objavljivati kronološki, Tex zaslužuje da ima odličan otisak.
ja ne da sam jim nesto zamerio, ja sam jim za taj potez odlucio postavit spomenik... Neznam kakav je otisak u ovim novim Texovima VC ali Mefisto u Ludensu je bio vrhunski...za razliku od Mefista VC... Takvi stripovi su mogli proc prije 40 godina, danas ljudi i za malo novca hoce kvalitetan proizvod...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovo je 5. broj VČ-ovog Texa i izaći će, ako je vjerovati preciznosti natpisa, 6 mjeseci i 3-4 dana iza prvog, "Mefista" (LU, broj 133). Dakle, Ludens ide ritmom da izbacuje broj za nešto manje od 40 dana, nekih 36-37 dana, od prethodnog. Dobar ritam, da je bar bio i ranije, ali VČ je daleko tako da se nadam da će ipak podići ruke i napraviti preskok na br. 600.
Ovo je 5. broj VČ-ovog Texa i izaći će, ako je vjerovati preciznosti natpisa, 6 mjeseci i 3-4 dana iza prvog, "Mefista" (LU, broj 133). Dakle, Ludens ide ritmom da izbacuje broj za nešto manje od 40 dana, nekih 36-37 dana, od prethodnog. Dobar ritam, da je bar bio i ranije, ali VČ je daleko tako da se nadam da će ipak podići ruke i napraviti preskok na br. 600.
+1
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
a najviše bi htio Tex extra broj 7 , nastavak van goghovog izdanja.
Ja isto imam 6 extra Texova, no nisam čitao tu priču koja se nastavlja u 7. broju koji nije izašao. Nisam se želio uživjeti pa ostati u neizvjesnosti kad nema nastavka
Tu priču je prošle godine objavio Libellus u jednoj knjizi, samo što zbog tiraža i cijene to izdanje nije za široke mase. Nažalost, vrlo vjerojatno da kiosk verziju (kao i za mnoge stare priče) nećemo dobiti.
Tu priču je prošle godine objavio Libellus u jednoj knjizi, samo što zbog tiraža i cijene to izdanje nije za široke mase. Nažalost, vrlo vjerojatno da kiosk verziju (kao i za mnoge stare priče) nećemo dobiti.
Koja je to Libelusova knjiga ???
Pakao u Robber Cityju Koliko se sjećam u 6 Van Gogh extra Texova bile su dvije tročinke. El Morisco i Texova zakletva. Nije u broju 6 počela priča o Robber Cityju.