forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 kurikularna reforma?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 18:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Poll Question:
Sto je najbollje nemam pojma jel bi ova tema mogla biti zabranjena pa neka modovi odlluce.
da illi ne?

Choices:

da
ne

Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.

Mrzim mrznju!

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/05/2016 : 18:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
DA!!!!! Apsolutno i čim prije.

Svjetlom obrazovanja, prosvijećenosti, otvorenosti i slobodoumnosti protiv mraka neznanja, zatucanosti, zatvorenosti i ograničenosti.

Slobodnomisleći i educirani mladi ljudi, a ne ukalupljeni intelektualni eunusi.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 30/05/2016 18:59:18
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/05/2016 : 19:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Za.
U srijedu je prosvjed diljem planete.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/05/2016 : 19:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Svjetlom obrazovanja, prosvijećenosti, otvorenosti i slobodoumnosti protiv mraka neznanja, zatucanosti, zatvorenosti i ograničenosti.

Rekli smo bez politike, a ti odmah napao određenu političnu stranku...
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 30/05/2016 : 19:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Rekli smo bez politike, a ti odmah napao određenu političnu stranku...

I to vladajuću!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 19:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da,školstvo je ionako u defektu več desetlječima.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/05/2016 : 19:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Eh, evo teme za liječenje frustracija . Imate pojma o reformi k'o kraljević Marko o televizoru ali... ali... treba nešto za pljuvanje

loading...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/05/2016 : 19:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Popis mjesta u kojima su (za sad) najavljeni prosvjedi 1.6.:

Zagreb
Split
Rijeka
Osijek
Zadar
Dubrovnik
Korčula
Pula
Poreč
Slavonski Brod
Križevci
Virovitica
Varaždin

London
Budimpešta
Pariz
Shangai

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 19:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da,bitno da je zadnju reformu napravija šuvar u prethistoriji.
ova danas ne može bit bolja

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 19:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovaj gori cinični post je za DL

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/05/2016 : 19:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Tko to moje ime doziva?
Pa, realno, znanje o ovome je plitko ali se tema koristi za vrijeđanje zatucanih katolibana. Zašto kriti istinu? A reforma je toliko široka da je to jedan mali dio. No, jako dobar za liječenje frustracija.
Živjeli vi meni i mazite se i pazite u svom jednounmlju. Ne pada mi na pamet gubiti vrijeme s vas 5-6, ok hajde 9-10

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 30/05/2016 19:54:07
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/05/2016 : 19:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Ja sam Za. Baš sam nedavno rekao da o ovoj reformi doslovno ne znam ništa tako da bi mi bilo zanimljivo vidjeti što se konkretno mjenja i koje su glavne kritike reformi.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 20:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Tko to moje ime doziva?
Pa, realno, znanje o ovome je plitko ali se tema koristi za vrijeđanje zatucanih katolibana. Zašto kriti istinu? A reforma je toliko široka da je to jedan mali dio. No, jako dobar za liječenje frustracija.
Živjeli vi meni i mazite se i pazite u svom jednounmlju. Ne pada mi na pamet gubiti vrijeme s vas 5-6, ok hajde 9-10

o čemu ti pričaš i na kakvim si drogama?
pitaj starce ili nekog starijeg;još u jugi se sprdalo sa "šuvarovim školstvom".
a navodne "reforme" ,o njima su počeli kakit još 1992.
a to je prilično davno bilo

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/05/2016 : 20:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Tko to moje ime doziva?

Pretpostavljam da si član povjerenstva? vidim da ne znaš gdje ide č a gdje ć. Evo ti ovog , uočio sam da ga voliš

loading...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 20:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
K
quote:

Tko to moje ime doziva?

bez ljutnje, ali jedno pitanje? da li ste trenutno u edukacijskom sustavu? tj. da li predajete mladjima?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 20:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Tko to moje ime doziva?

Pretpostavljam da si član povjerenstva? vidim da ne znaš gdje ide č a gdje ć. Evo ti ovog , uočio sam da ga voliš

objasnia san više puta zašto koristin tvrdo č.
ako nisi uspija skužit tvoj problem

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/05/2016 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

K
quote:

Tko to moje ime doziva?

bez ljutnje, ali jedno pitanje? da li ste trenutno u edukacijskom sustavu? tj. da li predajete mladjima?

po postovima moga bi bit ilčič

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 20:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ma ne volim ove trolerske fore tipa jednoumlja i ostalih gluposti. ovo je vrlo ozbiljno pitanje, a ovaj trola i hoce temu prebacit na komunizam/kapitalizam, cetnike/ustase/partizane.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 20:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
i onda kada se tema zakljuca bit cu ja kriv.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/05/2016 : 20:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
DLooney,

pa daj neke smislene kritike reforme, sigurno postoje nedostatci. Uostalom, počinje i javna rasprava pa ćeš i o tome moći govoriti.
I reci, konkretno, koji dio reforme te smeta?

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 30/05/2016 : 20:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Mislim da je zalosno sto kao narod uopce moramo raspravljati o ovome, ali s obzirom na drzavu i mentalni sklop, nista cudno.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 20:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ne zelim da jedan luni prebaci ovu temu u politicka prepucavanja. ovo je nadpoliticka tema i molio bi modove da se trolanje na ovoj temi sankcionira

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/05/2016 : 20:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
mamlaze, ne pravi žrtvu od sebe. Sam trolaš, gore si napisao dva posta u dvije minute (ako nisi znao postoji editovanje) a ja sam ostavio jedan a svaki preostali je bio odgovor na povlačenje za jezik. Da nema prozivki ne bi bilo ni odgovora. Zato, ne kmeči i sam napiši nešto smisleno, podupri vlastiti topic.

A mene ste rano zacrtali kao neprijatelja, znanje mi je tanko, samo sam nakon par bezveznih, s ciljem "podjebavanja i vrijeđanja napisanih prvih postova konstatirao kakva će tema biti

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 30/05/2016 21:01:55
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 21:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
nisi nikakav "neprijatelj" vec mi nije jasno zasto na temi o obrazovanju potices teme vezane uz politiku tipa vasi i nasi. poticanje tih podtema vodi svadji i zatvaranju topika s obzirom da ce se poceti vrlo brzo piceti raspravljati o komunistima/ustasama. ovo je topik o sadasnjem/buducem nacinu obrazovnog sustava i volio bi konstruktivnu raspravu. ja npr. mogu raspravljati o fakultetskom dijelu tj. bolonji i reci svoje lose misljenje o tome. ako nisi kompetentan o ovoj temi razgovarati u strucnom smislu volio bi da ne dizes tenzije raspravom hdz/sdp/most natezanjem. ovdje lricamo o tome da li se moze naci bolji sustav obrazovanja od danasnjeg u hrvatskoj i koji bi mogao biti kompetitivniji u svijetu.
molim te da se u raspravu ukljucis konstruktivno nprmane/prednosti a ne da se ponasas kao da si na nekom portalu tipa index ili slicno gdje se stalno rade spin off- ovi. hvala unaprijed

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/05/2016 : 21:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Slažem se s tobom ali tenzije su pokrenuli nagor i onaj ispod njega koji je spomenuo "vladajuću stranku". Tako da ne prebacuj na mene lopticu. A ja se sad zauvijek gubim s teme ali kažem što je njen problem

loading...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/05/2016 : 21:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ma gle, svaka konstruktivna rasprava je dobrodosla. samo ne zelim da ovo postane prepucavanje oko nevaznih gluposti. ova tema se tice nase djece/unuka a ne nas samih. zato bi volio argumente za/protiv ali ne u smislu lijevi/desni sto nam se stalno preko medija potencira vec stvarno konstruktivnih. npr. koje su prednosti/mane sadasnjeg ili novig nacina obrazovanja.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000