forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/06/2016 : 22:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
"Senijad Ibričić je na korak do povratka u Hajduk, smatra se formalnošću do objave, nikad Ibro nije bio bliže povratku u Hajduk otkako je u siječnju 2011. godine otišao u Lokomotiv iz Moskve.

Često se govorilo da bi se Ibričić vratio, no njegovom povratku uvijek bi nešto iskrslo, ne bi sjelo ili u odšteti ili u međusobnom prepucavanju kao što je to bio slučaj s Igorom Tudorom.

Po svemu je nova garnitura u Hajduku sasvim sklona povratku Ibričića koji želi karijeru zaključiti u bijelom dresu, jer namjerava obitelj preseliti i ubuduće živjeti u gradu pod Marjanom, točnije u Podstrani.

Ibričić ne postavlja nikakve posebne uvjete za povratak, pregovori su u tijeku i zapravo svakog dana možemo očekivati "bijeli dim" glede Ibričićeva povratka.

Trebalo je najprije obznaniti trenera i sportskog direktora, pa sad Ibričić može doći na red."

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/06/2016 : 22:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Jere sta mislis o ovome danas, bas me zanima tvoje misljenje?

Iskreno, neman definirano mišljenje.
Meni je Burić bija drag. Staložen čovik koji nikad nije bija euforičan i dava velike izjave a opet si u svakoj njegovoj rečenici i njegovon ponašanju moga iščitat koliko poštuje klub.
S druge strane utakmice na proliće su bile teški mazohizam.
Ja bi mu možda zbog činjenice da je u pola sezone osta bez jako važnih igrača da još vrimena. Isto tako, čini mi se da je on upravo zbog toga šta iskreno voli klub moga bit dugoročno riješenje.
Al opet ponavljan, proliće je na terenu bilo katastrofa.

Nakon početne sumnje u odluke novog NO, sve san optimističniji i sve in više virujen, tako da virujen da znaju šta rade i da ovaj potez ima smisla.
Slovencu dat vrimena pa ćemo vidit.
Inače, pozdravljan strance na najvažnijin pozicijama u klubu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/06/2016 : 22:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ja pozdravljam i dolazak Ibričića (ako su navodi tocni da triba samo stavit potpis), sigurno da nije vise onaj igrac od prije 4-5 sezona ali mislim da moze pomoc svojim iskustvom..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/06/2016 : 22:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bi Ibričića.
Nažalost mislin da bi moga ispast isti ka Milevski,

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/06/2016 : 22:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ja ne bi Ibričića.

Oli pije?

Edited by - brni on 02/06/2016 22:37:03
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/06/2016 : 22:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ja ne bi Ibričića.

Oli pije?

Može ga se često vidit vanka.
Al možda pije samo sok.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/06/2016 : 09:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
koliko mi je god ibro bio drag,nema on više šta radit u hajduku...ovo je mazanje očiju za ovce(navijače)...ne postavlja uvjete?
dođi pa igraj mukte,kad se toliko busaš u prsa da si hajdukovac...nego gradi kuću u podstrani,pa ide on malo igrat opet u hajduka,da su mu meštri na vidiku...da je valja,napravija bi veću karijeru...glede janeza,i ostalih-bumo videli...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/06/2016 : 11:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

koliko mi je god ibro bio drag,nema on više šta radit u hajduku...ovo je mazanje očiju za ovce(navijače)...ne postavlja uvjete?
dođi pa igraj mukte,kad se toliko busaš u prsa da si hajdukovac...nego gradi kuću u podstrani,pa ide on malo igrat opet u hajduka,da su mu meštri na vidiku...da je valja,napravija bi veću karijeru...glede janeza,i ostalih-bumo videli...

Potpisujen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 03/06/2016 : 15:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
realno, dovođenje slovenske verzije ante ćaćića je promašaj.

ak već imaš krš i lom od ekipe(i to već godinama, zadnja ozbiljnije složena momčad je ona kaj je igrala euroligu protiv zenita i ostalih), onda nadoknadi poštenim trenerom.

kolko god recimo dinamo u europi odigra za drek, zadnjih desetak godina toliko jeftinijih i slabijih ekipa(ludogorec,maribor,bate...) od dinama napravi bolje rezultate, e ista verzija vrijedi i za hajduk u hnl-u.

uspoređujući budžet, ugled i igrače s ostatkom lige hajduk bi trebao barem s drugog ili trećeg mjesta imati razmak 20 bodova od četvrtog mjesta posljednjih desetak godina.

a ne da dinamova druga momčad(lokomotiva) kad bi imala nekih jačih ambicija od poligona za pranje love i dodatnog selektiranja dinamovih juniora s tri put jeftinijom i mlađom ekipom sastavljenom od igrača koji nisu trenutno za dinamo igra godinama egal i vodi borbu za treće ili četvrto mjesto.

tu sigurno nije nitko drugi kriv već isključivo hajduk sam.

kaj se tiče dovođenja ibričića, graditi ekipu na igraču kaj osim hajduka nigdje nije odigrao nikaj više je ustvari nova verzija milevskog i kupovina kredita na sjevernoj tribini.

sad bum malo ironizirao, al rukavini iz dinama ističe ugovor. ozbiljan klub teško da bu našao,al hajduku bi on bio premija.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/06/2016 : 15:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo mi reci kako je to Pusnik slovenska verzija Ante Cacica..ta mi usporedba nije bas jasna..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/06/2016 : 16:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo mi reci kako je to Pusnik slovenska verzija Ante Cacica..ta mi usporedba nije bas jasna..

da
nije ni meni jasno...koliko mi je poznato,pušnik ne viri mamiću iz guzice i nema nkv školu tv servisera...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/06/2016 : 16:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

da
nije ni meni jasno...koliko mi je poznato,pušnik ne viri mamiću iz guzice i nema nkv školu tv servisera...

+ covik je upravo potiran iz Olimpije jer nije beskicmenjak i ima svoje ja, a on i je razlog zasto su osvojili prvenstvo..drzak je ali mislim da to ovakvom Hajduku treba, i cini mi se da ce unit puno stege medu ove raskalasene mulce..koliko ce izdrzati to cemo vidjeti..

Edited by - brni on 03/06/2016 16:29:35
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 03/06/2016 : 17:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
ma u smislu da je trenirao milijun klubova slovenske lige, jedino kaj ne živi kraj stadiona kao izbornik.

možda bi bila bolja paralela s stankom mršićem..
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/06/2016 : 17:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

ma u smislu da je trenirao milijun klubova slovenske lige, jedino kaj ne živi kraj stadiona kao izbornik.

možda bi bila bolja paralela s stankom mršićem..

E ovo ime je i meni jutros palo na pamet.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2016 : 12:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Gleda sam jucer pripremnu protiv onog austrijskog nizeligasa i najvise me se dojmia mali Kožulj, moglo bi biti nesto od njega..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15133 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/06/2016 : 23:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A jesi gleda protiv aluminija?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/06/2016 : 23:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Jesam, pristup je bija katastrofalan iako smo imali puno sansi..vidi se da fali jedan dobar napadac, vidit cemo kakav je ovaj tamnoputi momak sta smo ga doveli na probu..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2016 : 23:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jesam, pristup je bija katastrofalan iako smo imali puno sansi..vidi se da fali jedan dobar napadac, vidit cemo kakav je ovaj tamnoputi momak sta smo ga doveli na probu..

spominja je tonkec tog senegalca. mora bit da mu se puno sviđa

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/06/2016 : 23:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

spominja je tonkec tog senegalca. mora bit da mu se puno sviđa

Bice ga primia u bulju od senegalca..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2016 : 23:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa kud prije?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/06/2016 : 23:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa kud prije?

Pa mozda je u pocetku ima kocnice, ali ovo je vec koji crni u Hajduka u zadnje vrime 3-4?, navika je..

Edited by - brni on 26/06/2016 23:34:23
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15133 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/06/2016 : 23:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
I sad ste vi face ha?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15133 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/06/2016 : 23:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Vidi se da ga primate u dupeta vec 11 godina a sto vas jos ceka...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2016 : 23:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa dobro tonka voliš crne kite i šta sad?
nečemo te cinkat dečku. nismo mi cinkeri

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/06/2016 : 23:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa dobro tonka voliš crne kite i šta sad?
nečemo te cinkat dečku. nismo mi cinkeri

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.82 seconds. Snitz Forums 2000