tu je samo par modela koji su se vozikali dole-gore po našim putevima. http://novi.ba/clanak/33743/yu-automobilizam-modeli-koje-smo-voljeli-foto baš danas sam na buvljaku uzeo-šteta mi bilo da propadne- album sa sličicama Otomoto,iako več imam dva puna slovenačka i jednog srbhrv-ex Lepo se imajte na odmorima-oni koji si još to možete priuštiti
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
veselo na plaži uz radnička odmarališta, kopertone i zlatnu serij.
i neki komentari su zanimljivi
Vječni rat. Kad se bolje živjelo - nekad ili sada? Velikoj većini ne treba previše objašnjavat, ostali se hvataju za redukcije struje. I danas mnogi imaju redukciju, posebno ako 2 dana prođe rok za plaćanje iste.
Bilo nekad, i nikad više.. o tome bi mogao otvoriti cijelu temu Danas uzimam tune od Eve, na packungi piše Spain, eh jbga, ovakve neču više da uzimam, gledam na konzervi da bar piše iz:Postira Sve najbolje ide u eu, a kod nas sranje... Kod mene je Eva završila priču...
nije ni Eva što je nekad bila...
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Bilo nekad, i nikad više.. o tome bi mogao otvoriti cijelu temu Danas uzimam tune od Eve, na packungi piše Spain, eh jbga, ovakve neču više da uzimam, gledam na konzervi da bar piše iz:Postira Sve najbolje ide u eu, a kod nas sranje... Kod mene je Eva završila priču...
nije ni Eva što je nekad bila...
Tako je i s Thomy majonezom. Nekad je bila uz bok Zvijezdi po odličnom ukusu, ali otkad ih je preuzeo Nestle kao topljena masna plastika. Više ju ne uzimam.