Author |
Topic |
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6883 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/06/2016 : 20:23:44
|
Strip-Agent znači, ne Ludens. Njihova izdanja ne čitam, zanima me koja tiskara radi AF i PSDZ, te zna li netko kakav je format ovoga? |
loading...
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/06/2016 : 20:32:57
|
Tnx Spidey za lijepljenje popisa na mrezu. (-: |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2474 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18879 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/06/2016 : 20:38:34
|
izdanje če sigurno bar tromjesečno, nešto kao PSDZ..ako idu ko if edizioni sljedi RALPH KENDALL i SUDIJA BEAN, pa COLT45 i još ponešto... Format je ko PSDZ na nešto više stranica...tiska valjda AKD. baš me zanima šta če od Dnevnika ostati neobjavljeno za nekih 5-10 godina? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/06/2016 20:40:56 |
|
|
El Morisco
Junior Member
Croatia
459 Posts
Member since 10/12/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18879 Posts
Posted - 16/06/2016 : 20:42:51
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Nostalgija + ceo serijal će objaviti u 4 stripa.Ovo se uzima pod obavezno...
ipak ide čini mi se 5 knjiga... neke imaju po 3 epizode na strip. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/06/2016 20:43:15 |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 16/06/2016 : 21:02:24
|
Sta je Teller nabrojao stripova,nikad cuo za njih. Samo nedostaje da i docekamo crtanu verziju pisanih "Laso" romana. :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4101 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Gru
Average Member
830 Posts
Member since 07/01/2014 |
Posted - 16/06/2016 : 21:14:28
|
Ono što mene bode u oči na ovom spisku jest to da je većinu epizoda crtao Polese čiji mi crtež nikako ne leži (još od Zagora "Lov na vuka") tako da prvi broj uzimam a za dalje nisam siguran... |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 16/06/2016 : 21:17:14
|
quote: Originally posted by emirem
Tnx Spidey za lijepljenje popisa na mrezu. (-:
Iman jedan broj pa me nedavno zanimalo koliko je toga izašlo i onda napravio ovaj popis. Doduše falile su stranice u "našem" izdanju. |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 16/06/2016 : 21:31:34
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by emirem
Tnx Spidey za lijepljenje popisa na mrezu. (-:
Iman jedan broj pa me nedavno zanimalo koliko je toga izašlo i onda napravio ovaj popis. Doduše falile su stranice u "našem" izdanju.
Nista neobicno za goddamn NISRO "Daily". |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/06/2016 : 21:46:56
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Prekrasno, svaki Bello i Bronca na kiosku danas je pravi blagoslov. Kupujem u cetiri primjerka.
Guida se sve više transformiše u Tellera...što je naravno samo pozitivno.
Bojim se da nisi shvatio ironiju i zajebanciju.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 16/06/2016 : 21:59:59
|
vjerovatno će ići po cijeni od 30-ak kuna što znači da bi cijeli serijal mogli imati za 150 kuna a ko bude uzimao u remitendi i još povoljnije će proći što je u svakom slučaju super jer jedna knjiga zone x, agencija alfa i ostali libelusovi proizvodi koštaju tu negdje...
ako se ne varam, epizode imaju po 64 stranice, prva knjiga sadrži 4 epizode, a ostale 4 po 3 epizode šta daje 16 priča... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18879 Posts
Posted - 16/06/2016 : 22:03:34
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
quote: Originally posted by teller
Prekrasno, svaki Bello i Bronca na kiosku danas je pravi blagoslov. Kupujem u cetiri primjerka.
Guida se sve više transformiše u Tellera...što je naravno samo pozitivno.
Bojim se da nisi shvatio ironiju i zajebanciju.
a, ne boj se...znam Guidu i znam da nije takav fanatik... Žao mi samo što je ironičan a ne iskren. |
|
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2630 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 16/06/2016 : 22:18:29
|
ma nemoj se teller ljutiti, nisi ti los tip, necu vise se glupirati sa losom zajebancijom, ali brate dusa me boli kad setam po gradu a kiosci puni Bleka, Mikija, malog rendzera, divljeg zapada. ne poznam uopce nikog tko to cita, u mojoj generaciji u kasnim 20-ima sigurno nitko. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 16/06/2016 : 22:25:37
|
Najzad nešto i po mom ukusu, kad su u pitanju kiosk izdanja.
quote: Originally posted by Curunir A i za kupce, ako im se ne svidi, opet malen trosak (a nece se svidjeti, strip je naprosto loš).
Kupovaće oni kojima se strip sviđa, a ako misliš na mlađe koji nisu nikad čitali, najveći problem može da bude ovo:
quote: Originally posted by Gru to da je većinu epizoda crtao Polese čiji mi crtež nikako ne leži
Ali se ne može reći da je strip loš. Samo je nepretenciozan, opuštajući...
quote: Originally posted by teller Strip je romanticno komicni vestern,bar ja bi ga tako ocjenio...
...jednostavno, strip za zabavu, a ne za neke vrhunske umetničke domete, nešto što nam fali u poslednje vreme.
I ne brinite, ima nas dosta kojima se ovaj strip dopada, tako su se neki smejali i Timu i Dastiju, a prodaja im ide super. Dobro, ovo je kiosk izdanje, ići će u većem tiražu, ali, siguran sam da će prodaja da bude solidna.
|
Mek Koj nema alternativu |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/06/2016 : 22:56:08
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Najzad nešto i po mom ukusu, kad su u pitanju kiosk izdanja.
quote: Originally posted by Curunir A i za kupce, ako im se ne svidi, opet malen trosak (a nece se svidjeti, strip je naprosto loš).
Kupovaće oni kojima se strip sviđa, a ako misliš na mlađe koji nisu nikad čitali, najveći problem može da bude ovo:
quote: Originally posted by Gru to da je većinu epizoda crtao Polese čiji mi crtež nikako ne leži
Ali se ne može reći da je strip loš. Samo je nepretenciozan, opuštajući...
quote: Originally posted by teller Strip je romanticno komicni vestern,bar ja bi ga tako ocjenio...
...jednostavno, strip za zabavu, a ne za neke vrhunske umetničke domete, nešto što nam fali u poslednje vreme.
I ne brinite, ima nas dosta kojima se ovaj strip dopada, tako su se neki smejali i Timu i Dastiju, a prodaja im ide super. Dobro, ovo je kiosk izdanje, ići će u većem tiražu, ali, siguran sam da će prodaja da bude solidna.
No hard feelings, ali kao što reče Giuda, upravo toga za zabavu a s nerijetko zanemarivom ili sasvim nepostojećom umjetničkom vrijednošću imamo napretek već godinama, jer na kioscima pored Zagora dominiraju Blek, Miki, Mark i PSDZ, pa Alan extra, a sad će i ovo.
Umjetnički i ini kvalitet se sklonio u manje ili više luksuzne i skupe albume i integrale, a da nije Strip revije i Stripoteke na kioscima ga ne bi ni bilo.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
RadioClash
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18879 Posts
Posted - 16/06/2016 : 23:14:24
|
ma nemoj se teller ljutiti, nisi ti los tip, necu vise se glupirati sa losom zajebancijom, ali brate dusa me boli kad setam po gradu a kiosci puni Bleka, Mikija, malog rendzera, divljeg zapada. ne poznam uopce nikog tko to cita, u mojoj generaciji u kasnim 20-ima sigurno nitko.
ma kakva ljutnja...to je čar foruma..zezancija mora postojat.. znao sam da se nisi obradovao B&B, bar ne tako ko ja...jedan je teller i one uzvike oduševljenja licencirao sam i patentirao... Ne zavaravajmo se, da kod mene ne postoji doza nostalgije sumljam da bi se tako obradovao tom izdanju. Strip je simpa naivno štivo sa prosječnim crtežom i nikakav presežak..po crtežu zaostaje za Markom, Mikijem, Tellerom. Ali su priće lake, humorne, zabavne i ko takve osviježenje na kioscima. A da nema na kioscima to što postoji, kako bi tužno izgledali. Na dnu založena Stripoteka, tamo malo Večernjakova Strip revija, malo Alan Forda, Garfilda, i to bi bilo to. Da klinci ne čitaju je istina, i to žalostna. A ne čitaju ni drugo, zašto bi sad B&B? Ne čitaju ni Miki Miša, zašto bi B&B? Možda doba prodaja natera Bernarda i na neke druge junake...Đudasa recimo? Znam da ne postoji takav, ali nebi trebalo da ijedan strip zaljubljenik bude zavidan ili nezadovoljan jer je nešto na kiosku. Nije valjda nitko tako sebičan da nebi želeo da se drugi obraduje? Strip je živ dok je na kiosku, kad ode...ostaje nas 300-500 ili najviše 1000 bez neke lijepe perspektive za neke nove klince i nas. Strip je retro ali nije sve retro i loše. Probajte, uzmite prvi broj, riskirajte tih 30 kuna ili koliko več. Možda se iznenadite.
|
|
|
|
Topic |
|