evo i ovdje, u ovom podforumu..drago mi je što serijal ide kod nas dalje i za nadati se da će ići do kraja..valjda će i prodaja biti ok, jer mi nikako nema logike da se izdanja od 20-30 eura rasprodaju za dan ili dva a da ovo od nekih 8 eura teško ide...još jednom pohvale PP na izdanju.
Bruno Enna je autor kakav danas fali Dylanu, on je uvijek imao tu pricu koja se trazila u kasnijoj fazi DD serijala. Ali ovdje je potpuno promasio, nikako mi nije jasan ovaj junak i ovaj strip, kontam da je Sergio poblesavio u stare dane pa ovako zamisljao buducnost svoje kuce.
Edit: Ali zalosno je sto Sergio nije poblesavio vec bio savrseno bistar, jednostavno vrijeme ga je potpuno pregazilo i nije imao pojma da radi smijesne poteze kao ovaj Saguaro.
Kaizoku ou ni ore wa naru!
Edited by - Giuda Ballerino on 30/10/2015 20:54:54
Giuda, mislim da pretjeruješ, jer je u isto vrijeme Sergio odobrio "Le Storie", "Orfane" i "Dragonera" - tri pogotka i jedan promašaj, to uopće nije loše. Gledajući iz ove perspektive, Sergio je ostao deset godina predugo na čelu, ali nisu mu zato sve odluke bile loše.