Drugovi, kao sto mozete vidjeti, javljeno mi je da je strip vec izdat na nasim prostorima. Takodjer da je protiv pravila st.som, sto sam ga ja ovdje vama kompletnoga okacio. Absolutno razumljivo. Ko je procitao procitao... idemo dalje!
mladjo, ozbiljno, nisam znao da je vec izdat na ex.yu prostorima. A tek naknadno sam vidio da ce ga ja mislim Fibra izdati. Ne mogu se sjetiti gdje sam to procitao, misli da je neki post od Bushida.
Sad, ovo more bit i dobra reklama. Al ako je problem, mogu ga "pokidat", izbrisat cu zadnjih 100 stranica. Steta bi bilo, al ako je protiv propisa, ti mi javi, i bit ce ucinjeno.
(A da znas kako sam se namucio, trajalo je tri dana dok sam ga komplet okacio)
Svaka čast ovim raskošnim damama koje su baš po Tuttinu ukusu, ali ja prioritet ipak dajem Modesty, Diani, Nardi, Honeyinoj konkurentici Pagan Lee i Aariciji.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
mladjo, ozbiljno, nisam znao da je vec izdat na ex.yu prostorima. A tek naknadno sam vidio da ce ga ja mislim Fibra izdati. Ne mogu se sjetiti gdje sam to procitao, misli da je neki post od Bushida.
Sad, ovo more bit i dobra reklama. Al ako je problem, mogu ga "pokidat", izbrisat cu zadnjih 100 stranica. Steta bi bilo, al ako je protiv propisa, ti mi javi, i bit ce ucinjeno.
(A da znas kako sam se namucio, trajalo je tri dana dok sam ga komplet okacio)
Ma znam da nisi ništa zlonamjerno mislio, nemoj ništa delati ček da vidim s ostalima kaj bumo delali
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
I Franco Saudelli je poznat po foot fetišizmu, samo je kod njega to najčešće u kombinaciji sa vezivanjem, a to me i ne privlači toliko... Dok svaki čvor vežeš, uzbuđenje može splasnuti...