Kakva kuca..tek se pocelo Al mogu vam rec.skup je sport ovaj turbofolk.puknes 500evrica samo tako...narucivanje pjesme 100e Drpanje pevaljke 100e Razbijanje casa 100e Votka redbul 100e Gudra 100e
Lako je maliogradjanstvu.tablete na recept i par piva.i mirni ste za 10 evrova Nasi seljoberski komplexi mnogo su skuplji
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
To je pitanje koje i nas same proganja. S obzirom na to da smo tek na početku detaljne obrade podataka jer je istraživanje završeno pred manje od dva mjeseca, možemo tek konstatirati da je Šibenik na svakom pokazatelju liberalnih stavova ispred ostatka Dalmacije i vrijednosno vrlo blizak Rijeci. Taj je podatak izazvao puno pažnje i redovito se pojavljuje na raspravama prilikom predstavljanja rezultata. Možda se jedan od razloga može tražiti i u tome da je vlast u Šibeniku pokazala prilično razumijevanje za alternativnu kulturu bez obzira na to koja je opcija na vlasti, ali trebalo bi vidjeti i postoje li razlike u demografskim promjenama tokom devedesetih, je li možda ekonomska situacija koja je dugo vremena bila lošija nego u ostatku Dalmacije smanjila vidljivost i utjecaj upadljive potrošnje tranzicijskih pobjednika
zanimljivo
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu