Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/06/2016 : 10:25:21
|
Čileanac Eduardo Vargas je drugu godinu zaredom najbolji strijelac turnira. Prošle godine je tu titulu podijelio s Peruancem Paolom Guerrerom uz 4 postignuta gola a sada je sam na vrhu sa 6 golova. I druge dvije nagrade su uzeli Čileanci, najboljim igračem je proglašen Alexis Sanchez a najboljim golmanom Claudio Bravo. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/06/2016 : 12:25:15
|
Nakon utakmice Messi je izjavio da prestaje igrati za reprezentaciju, valjda je to rekao vruće glave i neće stvarno biti tako. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31110 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/06/2016 : 12:28:20
|
navodno šestorica reprezntativaca najavljuje odlazak iz reprezentacije?! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/06/2016 : 13:01:39
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nakon utakmice Messi je izjavio da prestaje igrati za reprezentaciju, valjda je to rekao vruće glave i neće stvarno biti tako.
dobro sam rekao prije 2 tjedna: "ako sad Messi ne osvoji, neće nikada" |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 27/06/2016 : 13:19:12
|
Jebem li ga... Mesi je stvarno bio najagilniji Argentinac na ovoj utakmici. Izborio je 2 zuta kartona za Diaza posle 30 minuta. To je ubrzo anulirao Rojo bespotrebnim startom. Oko Mesija je uvek bilo po nekoliko igraca, a Higuainovi i kasnije Aguerovi sutevi su svi odreda bili nebu pod oblake. Na kraju penali, lutrija kako svi kazu, i opet mrka kapa. Ni danas ni prosle godine Argentina nije bila slabiji rival, ali kao sto smo i pre neki dan videli, ne pobedjuje uvek bolji tim. Na kraju krajeva, ovo prokleto takmicenje nikad nisu osvojili ni Maradona ni Pele. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7131 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 28/06/2016 : 02:09:54
|
quote: Originally posted by markotamara
Zao mi ga je,ali penal onako pucati kao da sam vidija Beckhama
Stvarno! Kako ga je pucao bilo mi je neugodno to vidjeti... Bez ikakvog zaleta, onako bezveze kao preko one stvari opaliti loptu. Nadam se da stvarno nije odustao od daljne igre za reprezentaciju! |
www.epicentercomics.com |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7729 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/06/2016 : 02:34:39
|
jebo reprezentacije...to je ionako takmičenje za poluprofesionalce i neafirmisane igraće ne bi li se prodali u kakav bolji klub i da uzmu kakve pare, a i takva takmičenja prate i veliki broj fudbalskih neznalica koji misle da se nogomet igra samo tih mjesec dana juna-jula kad su obično i održavaju SP,EP, copa i slične manifestacije pa im onda igrači koji zablistaju tada, budu najbolji u povijesti...treba gledati šta messi radi u svakoj utakmici barse zadnjih 10-12 godina, šta je sve osvojio, šta je golova dao,( i to na koji način) šta je asistencija imao, akcija, poteza, driblinga,slobodnjaka, koliko je puta znao proći tri, četiri, pet igrača i dati gol...to niko nikada, nije radio na taj način u tolikom broju i sa tom lakoćom i to u najjačim takmičenjima na svijetu, a španska liga i LP to jesu..kad se samo sjetim finala LP 2011, kada je samo u prvom poluvremenu gurnuo kroz noge loptu polovici tima man utda, vidiću, valenciji, cariku... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic |
|